2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015426 بازدید | 66527 پست
شایلین جان اگه خونریزی بینیت به خاطر خشکیه بینیته دکتر به من گفته بود داخل بینیمو چرب  کنم با ه ...

ممنونم... خونریزی خیلی کم شده خداروشکر!

بیشتر از اون مجرایی که انحرافش اصلاح شده بود خون میومد.. الان خیلی کم شده...

اره منم دایم چرب میکنم بخیه هارو. ولی از بیرون... 

شما بخیه های داخل بینی رو هم پماد چشمی میزدی؟

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
ممنونم... خونریزی خیلی کم شده خداروشکر! بیشتر از اون مجرایی که انحرافش اصلاح شده بود خون میومد.. ال ...

خداروشکر کمتر شده 

بله من می زدم آخه داخل بینیم خشک که میشد واقعا بخیه ها اذیتم می کرد دکتر من به همه ی کسایی که عمل کرده بودن می گفت که داخل بینیشونو چرب کنن حالا باز شما حتما از دکترت بپرس بعد انجام بده اگر اجازه داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا... من حدود ۱۷ جلسه مطبگردی چندساعته رفتم تقریبا در همه موارد بعد از یک ربع با تعداد زیادی اف ...

شایلین جان من میخوندمت همیشه

مبارک باشه

کدوم دکتر عملتون کرد و هزینه اش چقد شد؟؟

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
بچه‌ها خداروشکر از روز چهارم یکدفعه بخش زیادی از ورم صورتم فروکش کرد...  اما الان بینی من زیر ...

شایلین جان خیلی خوشحالم که حالت بهتره😍😘

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)
سلام دوستان ببخشید برادر زاده ام فردا عمل داره چه غذاهایی باید بخوره و چی نباید بخوره تا ورم صورتش ز ...

از ۱۲ ساعت قبل عمل روزه آب و غذا باشه

بعدش که اومد تااااا میتوووونه مایعااااات

آب میوه‌ها: سیب. هویج. اناناس (البته دکتر من گفت رعایت کن چون گرم هست و جوش میزنی). کرفس، خیار، هندوانه، میکس شده میو‌ه‌های تابستانی (هلو انبه شلیل سیب)

اونقد میوه بخوره تا بدن سم‌زدایی بشه از مواد بیهوشی

آب آشامیدنی معمولی ۸ لیوان در روز

خلاصه مایعات فراوان که اثرات داروها رو بشوره ببره

فراموش نکنید اکر مایعات کم بخوره تب میکنه بدن!

راستی من بلافاصله بعد عمل محتویات معده ام رو (که فقط خونابه بود!) بالا اوردم. که خیلی سبک شدم...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
نه شماره ها رو اصلا جواب نمیدن  من خیلی حساس نیستم بخاطر همین محبی رو بیخیال شدم آخه چه وضعیه ...

دکتر سازگار طبیعی کار میکنه. ولی دیگه خیلی طبیعی  کار میکنه ایشون. ی سر ب مطبش بزن دوستم بینیش خوب شده واقعا ب چهره ش میاد. اگ کارشو گرون نکرده بود منم میرفتم 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چه جالب مرسی که توضیح دادین. فکر کنم بیشتر به درد بینی های کمکار با سایز کوچیک بخوره.درسته؟ هزینه ...

آره درواقع استخون ببینی باید باریک باشه نوک بینی بزرگم باشه کوچیک میشه 

من ۴ونیم دادم 

دکتر من جراح پلاستیک بود تو تهرانم ۲ ۳ نفر فقط شنیدم انجام میدن یعنی کلا دکترای زیادی انجام نمیدن خیلی کمن

سلام سلام به دوست جونیای خودم

امروز 20 امه من دیگه سه ماهه شدم 

90 درصد ورما رفته و کاملا راضیم هفته دیگه میرم چکاپ ببینم توش چه خبره 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
بچه ها سلام به روی ماهتون خداروشکر من حالم خوبه فقط بیش از حد تصورم ورم کردم.  از پیامهای سر ...

سلام عزيزدلم خداروشكر كه حالت خوبه اميدوارم نتيجه عملت از حد تصورت هم بهتر بشه

هممون دوست داريم💜

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)

سلام بچها کسی پیش دکتر زرگری عمل کرده 

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
سلام بچها کسی پیش دکتر زرگری عمل کرده    

دکتر زرگری فک کنم یه تخصص خیلی غیر مرتبط داشت وقتی با بچه ها بررسی کردیم برو تو سایت نظام پزشکی یه سرچ بزن ولی من کاراشو بدم نمیومد ازش

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
دکتر زرگری فک کنم یه تخصص خیلی غیر مرتبط داشت وقتی با بچه ها بررسی کردیم برو تو سایت نظام پزشکی یه س ...

نمونه کاراشو خیلی خوشم اومد تخصصش جراحی بینیه دیگه

دکتر کامران اکرمی چی?????

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
2810