شرح نتیجه مطب گردی دکتر ثابتی:
اول که رفتم داخل چندتا خانم نشسته بودن که منو نشون دادن و بهم گفتن پیش همین دکتر عمل کردی، اومدی برای ترمیم، گفتم من اصلا جراحی نکردم. برام جالب بود.چون بینی من نه قوز داره نه افتادگی فقط انحراف داره.
خوب همونجوری که همه دوستان گفته بودن خیلی دکتر خوش اخلاقی نیست، خیلی هم بداخلاق نیست و منطقی جواب میداد.
البته من همسرم خیلی ازش سوال میپرسید و خیلی میخواست خاطر جمع بشه از این دکتر چون از نمونه هاش خوشش اومده بود که حتی میگفت این دکتر منطقی تر حرف میزنه میخواست وقت عمل بگیره برام. نمونه های زیادی ندیدم. ی خانومی بودن شش ماه بود عمل کرده بودن. بینیشون شبیه بینی من بود ولی خیلی خوب و طبیعی شده بود ی خانومی هم بود که چسب داشتن و خودشون راضی بودن. عکسشون رو که نشون دادن خیلی خوب شده بودن. قوز داشت بینیشون و افتادگی نوک شدید داشتن. دو تا آقا بودن که عکس قبل از عمل یکیشون رو که دیدیم ، شکستگی شدید روی تیغه داشتن و بینی خیلی بزرگی داشتن. عملشون سه ساعت و نیم طول کشیده بود و عکس بعد از عملشون رو که نشون دادن من حالم بد شد. صورت به شدت کبود و ورم کرده بود. ی آقایی هم بودن که ی بینی کاملا مردونه براشون در آورده بود. مشکل تنفسی هم نداشتن.
دکتر برادران به من گفتن بینیم گوشتیه ولی ثابتی گفت نه گوشتیه نه غصروفی ولی بیشتر به سمت گوشتیه. محبی هم گفت غضروفیه.من که نفهمیدم آخر چی به چیه.