2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

خب دوستان میگم خوندم که اگر روز جراحی رو بینیتون جوش باشه عملی در کار نیستو عمل کنسل میشه ..منم از اونروز تا حالا فقط جوش میزنم اونم رو بینیم نقاط برش  

لذا خواهشمندم محلول یا ...ضد جوش معرفی کنید ...

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
خب دوستان میگم خوندم که اگر روز جراحی رو بینیتون جوش باشه عملی در کار نیستو عمل کنسل میشه ..منم از ا ...

اگر پوستتون چربه محلول کلینداماسین خوبه ولی بهتون پیشنهاد می کنم قبل از عمل دکتر پوست هم برید چون بعد از عمل اکثرا مشکل جوش و چربی زیاد پوست رو دارن برای اون مرحله هم می تونه کمکتون کنه من خودم قبل از عمل هم دکتر پوست رفتم و هم دندانپزشکی چون حداقل تا ۴ ماه کار داندانپزشکی بهترِ انجام نشنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم😍😍. من بینیم پر ایراده بزرگه. هم انحنا داره. هم افتادگی ک بعد بارداریم انگار خیلی بدتر ...

عزیزم من به کسی پیشنهاد دکتر خاصی رو نمیدم..

شرح مطب گردی من و بقیه دوستان رو بخونید. خیلی میتونه کمکتون کنه که شناخت پیدا کنید.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
عزیزم من سه هفتس بینیمو عمل کردم سمت راست بینیم رو تیغه بینیم استخونه سفته ینی میره ؟؟؟؟ خیلی ناراحت ...

سلام.بله کاملا برای من رفته البته خیلی تو چشم نبود فقط با دست لمس میشد که دکتر گفت نباید دست زد.

جهت اطلاع بدون نظر خاصی در تایید یا رد دکتر

شایلین جون شما چرا با دکتر ابیانه عمل نکردی؟آخه اگه اشتباه نکنم ازش وقت عمل گرفته بودی؟

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم
کسی دکتر زرگری رو توو کرج میشناسه؟؟؟؟؟  

عزیزم من جواب دوستمون رو راجب دکتر زرگری دادم همین پست بالا 👆

قراره با دخترخالم همین روزا بریم برا مشاوره

کاراشو از نزدیک ندیدم

تنها نمونه ای ک دیدم عکس دوست دخترخالم بوده ک یک ماه پیش جراحی کرده

اطلاع بیشتری  درباره سبک و نتیجه جراحی هاش ندارم

شایلین جون شما چرا با دکتر ابیانه عمل نکردی؟آخه اگه اشتباه نکنم ازش وقت عمل گرفته بودی؟

سلام

بله من وقت عمل گرفته بودم از ایشون. ایشون هنوز هم از نظر من دکتر کم ریسکی هستند، کاراشونم قشنگه و میشه بهشون فکر کرد...

اما دوتا نکته منو مردد کرد:

یک، موضوع اون قوزی که دیدم کنار بینی خیلی‌ها زده بود: البته درسته که هر دکتری دارای خطا هست؛ لذا اگه خطای دکتری در حد یک برامدگی کوچک کنار بینی باشه یعنی اون دکتر کمریسک محسوب میشه.. (در قیاس با مشکلات حاد تنفسی و کجی و ...)

اما چون تعداد آدمهایی که دیدم اون قوز رو داشتند زیاد بود (بعضا حتی قوز بزرگ بود!!) این رفته بود روی مخم!

دو، تعداد عمل در روز: دکتر ابیانه ۵ عمل در روز انجام میدهند. البته اینم عادی هست! چون بقیه دکترها هم اکثرا تعداد عملشون در روز ۵ به بالاست... 

نمیخوام بگم این موضوع ضعف هست، نه نیست، عادی هست، چون قطعا اگر ضعف بود حتما قانونی یا محدودیتی برای تعداد عمل پزشکها در روز لحاظ میشد؛ اما بلحاظ حس شخصی خودم ترجیح دادم بیشتر بررسی کنم...

در هر دو صورت هر دو دلیلی که من داشتم برای انصرافم دلایل بحرانی نبودند و اصلا شاید از نگاه خیلی افراد بیشتر حساسیت شخصی باشد تا دلیل محکم و منطقی...

اما مهمترین موضوع برای انتخاب پزشک این هست که حستون مثبت باشه ولی همین موضوعات ساده ای که در بالا گفتم باعث شده بود حس من به ایشون صددرصد نباشه...

لذا انصراف دادم و خداییش ایشون در کمال متانت و احترام و بدون کوچکترین ناراحتی و حتی سوال خاصی مبلغ منو بلافاصله در روز تعطیل به حسابم کارت به کارت کردند. یعنی حتی به فرداش هم نکشاندند!.. 

این موضوع برام خیلی جالب و ارزشمند بود.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
2810