2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مطب گردی دکتر برادران؛

من پنجشنبه از ساعت 5 تا ساعت 07:30 تو مطب دکتر برادران برای مشاوره منتظر بودم. مطب با توجه به تعطیلی سه شنبه (توضیح: دکتر برادران روزهای فرد تو مطب سعادت آباد هستند) شلوغ بود. تو لحظه ورودم 4 نفر بودن که روی بینی هاشون چسب داشتن و برای تعویض چسب اومده بودند. یکی از خانوم ها بینی کاملاً کوچیک داشتو به صورتش می اومد بینی اش ولی بقیه بینی هایی پروجکش بالا داشتند و خیلی نوک بینی به سمت بالا بود. یکی از این خانوم ها خیلی خیلی بالا بود و اصلا ظاهر بینی با اینکه چسب داشت خوب نبود. من به منشی دکتر که ظاهرا برادر ایشون هستند گفتم که اگه میشه عکس قبل از عمل این خانوم رو نشون بدن، ولی با تمام اصراری که کردم این کار رو انجام ندادن و توضیحاتی آوردن که قابل قبول نبود. خیلی ناراحت شدن و یکم هم عصبی شدن و گفتند آقای دکتر کسایی که خیلی حساس هستن رو جراحی نمیکنن که واقعا من ناراحت شدم. حساسیت یعنی چی. از این کارش اصلا خوشم نیمد.

ی خانومی از داخل مطب دکتر اومدن بیرون که ظاهرا از کانادا اومده بودند چون خیلی سریع رفتن من نتونستم خیلی خوب ایشون رو ببینم، خودشون که خیلی راضی بودن. ولی کلا نوک بینی به سمت بالا بود و توضیحی که منشی آقای دکتر و خود دکتر میگفتند این بود که جاذبه زمین باعث میشه نوک بینی ها بعد از یکی دو ماه به حالت طبیعی برگرده (اگه اینظور باشه پس چرا بقیه دکترا این جاذبه زمین براشون اتفاق نمی افته). ی خانومی هم پیش دکتر کار ترمیم انجام داده بودند که با توجه به صورت کوچیکی که داشتن بینی هنوز خیلی بزرگ بود. البته وقتی چسب روی بینی هست خیلی سخت میشه تشخیص داده که این بینی به چه فرم در اومده ولی در کلیت چیزی که من دیدم این بود. ی دختر خانوم خیلی جوان دیگه ای هم برای تعویض چسب اومدن. ایشون هم مثل بقیه بودن تقریبا با این تفاوت که ایشون کاملا مشخص بود که احتیاج به جراحی فک داشتند. فک بالا جلو بود، فک پائین عقب بود. به طوری که خیلی سخت میتونستم لب هاشون روی هم نگه دارند. عکس قبل از عمل ایشون رو دیدم. انحراف گرفته شده بود و قوز برداشته شده بود ولی هنوز بینی بزرگ بود. برادر دکتر سعی میکردن که با مراجعین ارتباط برقرار کنه و با توجه به صحبتی که با ایشون داشتم و اطلاعاتی که از من گرفتن وقتی داخل رفتم احساس کردم دکتر هم در جریان صحبت های ما بودند. شایدم من خیلی به همه چیز مشکوکم :)

چیزی که خیلی جالب بود برای من تو این مشاوره این بود که دکتر محبی به من گفتن بینی من استخوانی غضروفی هستش ولی دکتر برادران نظرشون این بود که بافت بینی من استخوانی و گوشتی هستش. 

بینی منو معاینه کردند، معاینه که چه عرض کنم انقدر فشار داد این بینی منو که قرمز شد. بعد گفتن پوستت نسبتا چرب و ضخیمه (به نظر خودم که اصلا ضخیم نیست و خیلی هم گوشتی نیست) و باید راکوتان بخوری که من هر چی گفتم دکتر جان من از ساعت 4 تا حالا که ساعت 07:15 هستش آرایش روی صورتم هستش و مرطوب کننده دارم، ضدآفتاب دارم روی صورتم و این برق صورت دلیل نمیشه که پوستم خیلی چرب باشه ولی قبول نکرد. 

گفتن حداقل 70 درصد تغییر میکنی و توصیه شدید کرد با توجه به بقیه اجزا صورتت حتماً جراحی کن خیلی بهتر میشی. گفتن چ پیش من چ پیش دکتر دیگه ای حتما اینکار رو بکن. 

من بینی خیلی بزرگ و بدفرمی ندارم ولی به علت پیشنهاد ی دکتری که نمیدونم واقعا چی باید بهش گفت تو دوران بچگی برای جراحی لوزه سوم به مامانم توصیه کرد، ولش کن بچه رو بزرگ میشه لازم نیست اذیتش کنی عمل نکردم که باعث انحراف بینی من شد و گرنه اصلا جراحی نمیکردم.

در کل اون چیزی که من دیدم بینی ها خیلی بدون فرم بودن، خیلی کوچیک نشده بودن، فقط ایرادات گرفته شده بود ولی هنوز هم ایراداتی داشتند. بینی خیلی سربالا بود که میگفتن درست میشه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب گردی دکتر برادران؛ من پنجشنبه از ساعت 5 تا ساعت 07:30 تو مطب دکتر برادران برای مشاوره منتظر بود ...

سلام عزيزم

ممنون از تشريح مطب گرديتون.

توي مطب ايشون كسي رو نديدي كه تزريق داخل بيني انجام داده باشه؟

توضيح در مورد سربالا بودن: 

بيني تا درصد زيادي افت ميكنه، خواهر من كه پارسال با سامي عمل كرد اولش اونقدر سر بالا بود كه ما ترسيديم خراب شده باشه (كاملا خوكي و ترسناك!) اما الان خيلي اومده پايين و كاملا متناسب شده... يكي ديگه از دوستام هم با سامي عمل كرده و اوايل بيني در اندازه خوبي بود بلحاظ سربالا بودن، اما الان بعد يكسال حس ميكنم خيلي پايين اومده و طولش دراز شده... (البته بيني اش خيلي تميزه؛ ولي خب طولش زيادي بلند شده) 

ظاهرا هر چقدر گوشتي‌تر باشه دكترها سربالاتر در ميارن...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام عزيزم ممنون از تشريح مطب گرديتون. توي مطب ايشون كسي رو نديدي كه تزريق داخل بيني انجام داده با ...

سلام عزیزم

نه ندیدم، هر کی میرفت داخل سریع برمیگشت. شایدم من متوجه نشدم.

شما با توجه به دکترهایی که مراجعه کردید، دکتر خاصی مد نظرتون هست که مشاوره بیشین. من کارهای دکتر نجات پور رو هم دوست دارم ولی میگن که کار خراب هم داشته ولی تا اونجا که من فهمیدم همه دکترها کار خراب دارن.

مطب گردی دکتر برادران؛ من پنجشنبه از ساعت 5 تا ساعت 07:30 تو مطب دکتر برادران برای مشاوره منتظر بود ...

میشه نظرتون رو در مورد دکتر محبی بگید؟

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
میشه نظرتون رو در مورد دکتر محبی بگید؟

عزیزم دکتر محبی دکتر خوبیه ولی کار خراب هم زیاد داره و سیستم پاسخگویی و زمان دهیشون خیلی بده. من سال 93 با ایشون مشاوره شدم. ولی ظاهرا الان باید چند ماه منتظر بمونید تا فقط با ایشون مشاوره بشید و چند ماه هم زمان میبره تا جراحی بشین. پس بنابراین اگه خدایی نکرده مشکلی هم بعد از عمل به وجود بیاد  با این وضعیت پاسخ دهیشون خیلی اذیت کننده است.

عزیزم دکتر محبی دکتر خوبیه ولی کار خراب هم زیاد داره و سیستم پاسخگویی و زمان دهیشون خیلی بده. من سال ...

مرسی عزیزم من نوبت عمل گرفتم ولی دودل شدم نمی دونم با دکتر محبی عمل کنم یا نه☹

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

سلام عزیزم. به نظرم تمام اونچه نوشتی فقط دیدگاه خودتو نوشتی و هر کی بخونه کاملا متوجه میشه شما سلیقتو گفتی.ببین عزیزم من خودم پروجکشن خیلی زیادی داشتم که با گچ هم هنوز بلند ب نظر میومد ولی وقتی برداشت خیلی فرق کرده بود و کوچیک شده بود.اتفاقا اتفاقا اتفاقا دکتر برادران متخصص کم کردن پروجکشنه.و جسارت و مهارت زیادی ت این زمینه داره.در مورد بالا بودن سر بینی باید زمان بدی تا طبیعی بشه مال من انقد روزای اول بالا ب بود که بابام همش غصه میخورد و الان که سه هفته میگزره خیلی طبیعی شده و حتی میگم خدا کنه پایینتر نیاد یا نهایتا دو میل دیگه فقط.

منم روزی که رفتم چند ساعت که نشستم رفتم داخل گف بینیت چربه گفتم ارایش دارم اما بعدها که چسب میزد رو بینیم و میدیدم چسب ها بعد از چند ساعت روغنی میشن باور کردم چربه چیزی که ۳۵ سال حس نکرده بودم.در کل شاید به دلیل خستگی از انتطار و کمی بدبینانه وارد شدی و شاید رفتار منشی دید شما رو عوض کرده.من نمیگم معجزه گره دکتر چرا که فقط خداست معجزه گر و بهترین نقاش عالم.هیچ کس و هیچ دکتری بی عیب نیس اما کم ریسک هست و به روز و به عنوان یه پیشنهاد ارزشش رو داره که بررسی بشه.موفق باشید

چشم به راه...
مرسی عزیزم من نوبت عمل گرفتم ولی دودل شدم نمی دونم با دکتر محبی عمل کنم یا نه☹

همه دکترها کار خوب و بد دارن ولی بعضی از دکترها کم ریسک تر هستند، بعضی ها پر ریسک تر. بازم تحقیق کنید اگه دو دل هستید که با خیال راحت و با اعتماد کامل به دکترتون جراحی کنید. 

من بعضی ها رو گاها میبینم عمل کردن و خیلی هم زیبا شدن و اسم دکترهایی رو میگن که یا خراب کار بودن یا اصلا اسمشون هیچ جا نیست.

سلام عزیزم نه ندیدم، هر کی میرفت داخل سریع برمیگشت. شایدم من متوجه نشدم. شما با توجه به دکترهایی ک ...

ممنونم.

نه عزيزم نجات پور رو بررسي نكردم

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام عزیزم. به نظرم تمام اونچه نوشتی فقط دیدگاه خودتو نوشتی و هر کی بخونه کاملا متوجه میشه شما سلیقت ...

سلام عزیزم.

من نگفتم که دکتر برادران دکتر بدی هستن اتفاقا به نظر من هم ایشون از دکترهای خوب و کم ریسک هستند. ولی اون چیزی که من دیدم رو نوشتم. دکتر خوبی بودن، برخوردشون هم خوب بود، حتی شاید در آخر که من جمع بندی کنم خودم هم پیش ایشون جراحی کنم. عکس بینی شما رو من دیدم خیلی خوب شده. من نظرم هم نوشتم که بعضی ها فقط مشکلشون بینی نیست و هر چقدر هم بینی خوب در بیاد، دکتر بقیه صورت رو نمیتونه کاری کنه. و ایشون از دکترهای هستند که طبیعی کار میکنند و توقع بینی خیلی کوچیک و عروسکی ازشون نداشتم. در هر صورت من نه قصد دارم دکتری رو بالا ببرم نه تخریب کنم. سلیقه همه با هم فرق میکنه. شاید چیزی که به نظر من عالی بیاد به نظر شما معمولی باشه و ایده آل تر به موضوع نگاه کنید.

بيني زير گچ و چسب خيلي قابل تحليل و تشخيص نيست. 

لذا نبايد ملاك ارزيابي باشه.

چون هم ورم داره و هم عيوب بيني هنوز خودشو نشون نداده.

2810