بچهها
((در مورد رجایی))
من اصلن نگفتم برای عمل خوب هستند!
من هیچ وقت نمیگم یه دکتر برای عمل شما خوبه! چون هزارتا آیتم دخیل هست!
ظاهرا این سوتفاهم ایجاد شده که من برای عمل خودم ایشون رو انتخاب کردم و به دیگران هم دارم رجایی رو توصیه میکنم!!
نه...
من صرفا میگم همه تون برای آشنایی با اجزای صورت و شکل بنیادی چهره و نکات بینی هاتون برید سراغش. مثل یک کلاس درس!
اونوقت میتونید واقع بینانه تر ایدهآلهاتون رو تعریف کنید.
یه جایی یه دوستی یه عکسی از یه خواننده امریکایی با کلی گریم و میکاپ رو آورده بود مطب دکتر؛ میگفت من میخوام مثل این بشم!!!! 😥
خب خواهر من؛ اصلن دماغ تو بنیادش با این عکس فرق داره!
اگه آرمانی و رویایی دماغتون رو تجسم کنید بعد از عمل توی ذقتون میخوره؛ داغون میشید که!!!!
لذا اینا شد بحث آشنایی خودتون با چهره و جمجمه و اجزای صورت خودتون و فهمیدن نقاط قوت و ضعف دماغتون برای عمل!
ولی در مورد انتخاب دکتر جراح برای انجام عملتون، داستان فرق داره:
در مورد دکتر عملتون باید به آیتم: سلیقه؛ تبحر اون دکتر در جراحی بینیهای هم شکل شما (گوشتی. استخونی. قوز دار و ...) ؛ حس اعتمادتون به دکتر؛ خدمات و پیگیری دکتر بعد از عمل؛ تحقیق خرابکاریهای دکتر و مصاحبه با ناراضیها و ... توجه کنید.
لذا بازم تاکید:
من فقط مشاوره رفتن با ایشون رو تعریف کردم؛ حتی در مورد درصد خرابکاری ایشون و ناراضیهاشون هم هیییییییچ اطلاع و تحقیقی ندارم.
اگر دکتر رجایی مدنظر شماست حالا باید شروع کنید به نمونه دیدن و تحقیق کردن در مورد میزان خرابی و ناراضیهای ایشون.
و در آخر:
من برای عمل خودم دکتر رجایی رو انتخاب نکردم؛ چون با توضیحاتی که بمن دادند گفتند که خیلی تفاوتی بین قبل و بعدت ایجاد نخواهد شد و بهتره با من عمل نکنی.