2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
ادامه مطبگردی دکتر رجایی: داخل اتاق شدم... چهره دکتر از عکس‌هایش کمی مسن‌تر بود. انگار خسته بود ...

شایلین جان این کلماتی که نوشته بودی من یکی دوتاشو شنیدم از کجا در مورد اینا اطلاعات کسب کنم؟ و اینکه آدرس دقیق و شماره دکتر رجایی رو لطف میکنی من اول راهم هیچ اطلاعی در مورد وضعیت بینی م ندارم خیلی لطف کردی دکتر رجایی رو معرفی کردی ممنونم. راستی من شهرستانم اصلا امکان مطب گردی ندارم فک کنم نهایت تو شهر تبریز عمل کنم

در ضمن عزیزم شما در مورد تیپ پلاستی چیزی شنیدین؟

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شایلین جان این کلماتی که نوشته بودی من یکی دوتاشو شنیدم از کجا در مورد اینا اطلاعات کسب کنم؟ و اینکه ...

عزیزم این کلمه ها رو ولش کن

منم زیادی خودمو درگیر کردم دیگه از حد گذروندم 🤣

اگه تهران بخوای بیای واسه تحقیق پیشنهاد میکنم گزینه اول تحقیقت مطب رجایی باشه

از همه ادمایی که رفتم دقیقتر بود...

ولی حالا واسه عمل ممکنه گزینت باشه یا نباشه نمیدونم...

صرفا موضوعم اشنایی با اجزای صورت و ساختار چهره ات هست

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
عزیزم این کلمه ها رو ولش کن منم زیادی خودمو درگیر کردم دیگه از حد گذروندم 🤣 اگه تهران بخوای بی ...

اطلاعات تماسش توی اینستاش هست.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
عزیزم این کلمه ها رو ولش کن منم زیادی خودمو درگیر کردم دیگه از حد گذروندم 🤣 اگه تهران بخوای بی ...

آره حتما اینکارو میکنم، فقط چجوری باید وقت بگیرم آدرس و شماره تلفن؟

شما الان کدوم دکتر رو مد نظر دارین

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
آره حتما اینکارو میکنم، فقط چجوری باید وقت بگیرم آدرس و شماره تلفن؟ شما الان کدوم دکتر رو مد نظر دا ...

عزیزم من فقط شرح مطبگردیمو میذارم. که ایده بگیرید کجا برید و کجا نرید...

در مورد دکتر مناسبتون باید خودتون به جمع بندی برسید. من نمیتونم نظری بدم.

مرررسی عزیزم اگه بینیم پوستش ضخیم نبود صددر صد با دیدن بینیت حسنانی رو انتخاب میکردم واقعا عالی شد ...

پوست نوک بینی منم ضخیمه و افتاده یعنی حسنانی مناسب نیست 

ادامه مطبگردی دکتر رجایی: داخل اتاق شدم... چهره دکتر از عکس‌هایش کمی مسن‌تر بود. انگار خسته بود ...

شایلین عزیزم من تو سن 15،16 سالگی خیلی رمان میخوندم وقتی شروع به خوندن شرح مطبگردیت کردم یه لحظه رفتم به اون دوران و احساس کردم دارم رمان میخونم دختر دست به قلم خوبی داری باز هم ممنون از تلاشهای بی دریغت واسه کمک به من وبقیه بچه ها زنده باشی

من خودم به شخصه زیر دست پزشکی که به بیمار خودش به عنوان کالا نگاه کنه نمی رم بالاخره چند صباحی باید ...

می شه در مورد دکتر مسعود صحراییان هم نظرتونو بگید؟ شناختی از دکتر و کارهاش دارید؟ 

اخلاق و برخوردش رو که خیلی تعریف می دن و چیزی که من تو ویدئوها دیدم هم همین هست. 

دکتر صحراییان جزو اولین گزینه های من بود و هنوزم هست... به سری کارهاش خیلی شیک و طبیعی هست و من می پسندم. اما بعد کم کم شنیدم بینی راست بعضی ها رو کج تحویل می ده و گویا مشکلات دیگه ای هم بوده تو کاراش.

ممنون می شم راهنمایی کنین اگر اطلاعاتی دارین در موردشون.

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 
شایلین عزیزم من تو سن 15،16 سالگی خیلی رمان میخوندم وقتی شروع به خوندن شرح مطبگردیت کردم یه لحظه رفت ...

خیلی لطف داری عزیزم

سلام به همه دوستان 

امروز تقریبا سه ساعت مطب دکتر ابیانه بودم.

اینجا چیزایی که دیدم رو میگم شاید به کارتون بیاد.

مورد اول یه دختر خانم جوانی بود که وقتی پیش منشی رفت بینی ش از نیمرخ خیلی زیبا بود یه بینی ظریف و نیمه فانتزی با یه قوس زیبا .که از دکتر ابیانه بعید بود این قوس .ولی به صورت ظریفش خیلی میومد.

سریع رفتم پیشش .دقیقا سه ماه بود از عملش میگذشت .

عکس قبل عملش رو دیدم . بینی قوز نداشت . فقط در بخش پایین بینی غضروفی و یکم پهن بود . 

بعد از عمل تمام رخ بینیش کوچیک و قرینه بود نوک بینی گرد و کوچیک. استخوان بینی اندازه متناسبی با بقیه بینی داشت .

ایرادی که دوست نداشتم ببینم رو هم داشت. 

دقیقا سمت چپ بینی روی استخوان یه برامدگی قد عدس بود و اون قسمت تیغه بینی یکمی پهنتر بود نسبت به بخش پایینتر تیغه بینی.

جالب اینکه خودش اصلا اون برامدگی رو ندیده بود و میگف فقط مشکل اینه که این قسمت تیغه پهنتره که میخوام به دکتر بگم حتما ورم داره و بهم ماساژ یاد میده. 

حتی به من گفت دست بزن روی او برامدگی که میگی ببین چیه . 

یه بافت استخونی سفت بود. 

گفت از دکتر میپرسم.

مشکل دیگه صدای تو دماغیش بود.گفت بعد عمل از صدای خودش بدش میومده و اصلا دوست نداشته حرف بزنه.

میگفت چیزی که نگرانم میکنه اینه . چون به طور متناوب سمت چپ یا راست بینیم کیپ میشه و نفس کم میارم و مجبورم از دهن نفس بکشم . صدای نفسش هم سوت داشت وقتی یکم عمیق تر نفس میکشید .  

پره های بینی برش خورده بود . جای بخیه کمی معلوم بود.

کلا بینی به صورتش خیلی میومد ولی وقتی میخنددید انگار پره ها پشت لبشو به شدت میکشه.حس میکنم پره ها نباید اونقد جمع میشد یا حتی باز میشد چون سوراخای بینی قبل عمل کوچیک بود .

خودش میگفت وقتی میخوام بینیم رو تمیز کنم میفهمم که چقدر راه بینیم برای تنفس کوچک و جمع شده. به جای یک نفس باید چند تا نفس عمیق بکشم تا اکسیژن قبلی بهم برسه.

بعد از اینکه از پیش دکتر اومد خوشحال بود . چون دکتر گفته بود کاملا طبیعیه حتی اسپری لازم نداره . تنفست به مرور خوبتر میشه و اینکه فقط با سرم بشور . اون پهنی تیغه رو هم با هر دو انگشت هر روز ماساژ بده...

مورد دوم در مطب دکتر ابیانه

یه دختر خانم که همراه خواهرهای دوقلوش اومده بود .

خواهر های دوقلو برای کشیدن تامپون اومده بودن . و باندپیچی بودن.

از عمل خواهر 6سال میگذشت . خیلی جالب بود اولین مورد قدیمی از کاراهای دکتر که میتونستم ببینم.

بینی قبل عمل استخوانی غضروفی بود. بینی جدید اصلا زیبا نبود . سوراخها کاملا نامتقارن . قوز برداشته شده بود و بینی شبیه یک سرسره شده بود.

خیلی دختر خوب و مهربونی بود. عکس قبل عمل خودش رو به خاطر قدمت نداشت ولی عکس بینی دوقلوها که میگفت شبیه بینی خودش بوده رو نشون داد بینیها قوز ملایمی داشت . بخش پایین غضروفی بود.

بدترین چیز بینی ایشون جای بخیه عمیق در بیرون پره ها به خصوص پره سمت چپ بود . خودش میگفت من کرم زیاد نزدم.

با دیدن بینی ایشون فهمیدم دکتر خیلی نسبت به سالهای قبلشون پیشرفت کردن ...

مورد بعد یک خانم جوان زیبا و شاد بود که با اشاره منشی دوست داشتنی دکتر فهمیدم که بینیش رو با دکتر عمل کرده.(منشی دکتر خیلی خوبن .همون اول تمام مورد هایی که قرار بود بیان و ساعتهاشون رو به من گفت و کلی هم با چشم و ابرو مشاوره میداد)

بینیش خیلی ورم داشت . قوس عجیبی هم داشت . کلا امروز در مورد این بخش از کار دکتر ابیانه متعجب شدم . چون هر چه شنیده و دیده بودم صاف و خط کشی بود .

بینی قبل از عمل ایشون کاملاگوشتی بود ومیگفت که انحراف داخلی تیغه هم داشته به گفته خودش دکتر پیشنهاد کرده بود که عمل نکنه چون نتیجه حوب نخواهد بود . ولی با اصرار خودش عمل کرده بود.

به هیچ وجه مشکل تنفسی نداشت از روز اول تا الان که سه ماه از جراحی میگذشت.

تیغه کبودی یا برامدگی نداشت ولی به سمت چپ کج بود .

نیمه سمت چپ پایین بینی هم دقیقا دو برابر نیمه راست بود . 

خیلی ورم داشت . 

جای بخیه معلوم نبود .

ولی قوز عجیبی که گفتم ماجراش از این قرار بود که تیغه صاف امده بود پایین تا رسیده بود به بخش گوشتی نوک بینی و یهو رفته بود بالا. 

نمیدونم میتونید تصور کنید یا نه.

به هر حال خیلی خوشحال و راضی بود میگفت قطعا تا دو سال دیگه بینی م عالی میشه .

یعنی من پنج دقیقه ای فقط نگاهش کردم و شادی تو چشماشو به خاطرم سپردم که برای روزهای بعد از عمل احتمالی خودم ذخیره شادی و امیدواری داشته باشم ...

مورد بعدی هم یه دختر خانم جوان همراه مادرشون بودن.

مادر به جای دختر که چسب روی بینی داشت و با چسب بینی ش فوق العاده بود . جواب منو میداد و میگفت همه چیز خوب و عالیه . صدای دخترم هم از اول همینجوری گرفته بوده و بهتر از این دکتر دیگه نیست. دوستش یک سال قبل با دکتر عمل کردن و عالی شدن و واسه همین اونها یکراست اومدن سراغ دکتر.

بعد من از دخترشون خواستم عکس قبل عملش رو نشونم بده .

خیلی خوشحال شدم . بینی قبل عمل خیلی شبیه بینی من بود . 

یک ماه و نیم از عملش میگذشت . میگفت بعد عمل بویاییش بهترم شده ولی کاملا تودماغی صحبت میکرد .دقیقا مثل خانم اولی که امروز دیدم میگفت به طور متناوب سمت راست و چپ بینی کیپ میشه . 

خیلی خوشحال شدم وقتی که گفت اگه دوست داری با من بیا وقتی چسبو دستیار دکتر باز میکنه بینیمو ببین . 

منم ذوق زده سریع از منشی اجازه گرفتم و همراهش رفتم.

وقتی طاق باز خوابید نفسش گرفت دستیار گفت نفس بکش کبود میشی ها.

نمیدونم هول شده بود یا واقعا در این حد نفس کم میاورد.

ولی بینیش عالی بود به معنای واقعی .

پره ها باز نشده بود زیر بینی بخیه کوچیک و ظریفی داشت که به سختی دیده میشد . تیغه بینی صاف و بی عیب . سوراخهای بینی که قبلا بزرگ بود کاملا جمع شده بود ولی گردیش رو از دست نداده بود . کلوملا یه دو میلیمتری پایینتر از پره ها بود که من دوست داشتم چون نمیپسندم کاملا بچسبه به پره. قوس بینی کاملا طبیعی .اندازه بینی کاملا متناسب با صورت . 

یعنی دلم میخواست میشد بینیشو بردارم و در برم😀

خیلی خوب مراقبت بعد از جراحی انجام داده بود . میگفت تقریبا غذاهاش بی نمکه. اصلا دوغ نمیخوره ...خلاصه که ذره ای ورم هم نداشت ایشون.

در مورد نفس تنگیشون هم دکتر گفته بودن کاملا طبیعیه و به خاطر بخیه های داخل بینی هست.

یه خانم دیگه هم با چسب اومدن که آخرین عملیه اون روز بودن ولی من فقط از دور دیدمشون و سریع رفتم چون خبر رسید از مادر که دختر کوچولوم دیگه بی من نمیتونه بمونه.

امیدوارم شرح مطب گردیم به کارتون بیاد. 

2810