سلام به همه دوستان
امروز تقریبا سه ساعت مطب دکتر ابیانه بودم.
اینجا چیزایی که دیدم رو میگم شاید به کارتون بیاد.
مورد اول یه دختر خانم جوانی بود که وقتی پیش منشی رفت بینی ش از نیمرخ خیلی زیبا بود یه بینی ظریف و نیمه فانتزی با یه قوس زیبا .که از دکتر ابیانه بعید بود این قوس .ولی به صورت ظریفش خیلی میومد.
سریع رفتم پیشش .دقیقا سه ماه بود از عملش میگذشت .
عکس قبل عملش رو دیدم . بینی قوز نداشت . فقط در بخش پایین بینی غضروفی و یکم پهن بود .
بعد از عمل تمام رخ بینیش کوچیک و قرینه بود نوک بینی گرد و کوچیک. استخوان بینی اندازه متناسبی با بقیه بینی داشت .
ایرادی که دوست نداشتم ببینم رو هم داشت.
دقیقا سمت چپ بینی روی استخوان یه برامدگی قد عدس بود و اون قسمت تیغه بینی یکمی پهنتر بود نسبت به بخش پایینتر تیغه بینی.
جالب اینکه خودش اصلا اون برامدگی رو ندیده بود و میگف فقط مشکل اینه که این قسمت تیغه پهنتره که میخوام به دکتر بگم حتما ورم داره و بهم ماساژ یاد میده.
حتی به من گفت دست بزن روی او برامدگی که میگی ببین چیه .
یه بافت استخونی سفت بود.
گفت از دکتر میپرسم.
مشکل دیگه صدای تو دماغیش بود.گفت بعد عمل از صدای خودش بدش میومده و اصلا دوست نداشته حرف بزنه.
میگفت چیزی که نگرانم میکنه اینه . چون به طور متناوب سمت چپ یا راست بینیم کیپ میشه و نفس کم میارم و مجبورم از دهن نفس بکشم . صدای نفسش هم سوت داشت وقتی یکم عمیق تر نفس میکشید .
پره های بینی برش خورده بود . جای بخیه کمی معلوم بود.
کلا بینی به صورتش خیلی میومد ولی وقتی میخنددید انگار پره ها پشت لبشو به شدت میکشه.حس میکنم پره ها نباید اونقد جمع میشد یا حتی باز میشد چون سوراخای بینی قبل عمل کوچیک بود .
خودش میگفت وقتی میخوام بینیم رو تمیز کنم میفهمم که چقدر راه بینیم برای تنفس کوچک و جمع شده. به جای یک نفس باید چند تا نفس عمیق بکشم تا اکسیژن قبلی بهم برسه.
بعد از اینکه از پیش دکتر اومد خوشحال بود . چون دکتر گفته بود کاملا طبیعیه حتی اسپری لازم نداره . تنفست به مرور خوبتر میشه و اینکه فقط با سرم بشور . اون پهنی تیغه رو هم با هر دو انگشت هر روز ماساژ بده...