2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
تاپيك ترميمي رو پيدا نميكنم هر چي ميگردم  اگر لينكشو داريد برام بزاريد ممنون ميشم عزيزم

دوستای گل؛ لطفا لینکهای مفیدتون رو برای کاکتوس جان هم به اشتراک بذارید که بتونن استفاده کنند...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
درک میکنم واقعا ، روزی ک منم رفته بودم م‌طب برای ویزیت و مشاوره  مامان من وقتی دکتر و دید خیلی ...

زهرا جان برای شما تابحال دکتر تزریقی توی بینی تون نداشته؟

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی کلا انرژی خوبی از دکتر گرفتم و قوت قلب👌🏻 البته دوست داشتم بگه بیا عمل کن خیلی تغییر میکنی ...

رزا جان پیش سامی هم کاش میرفتی

گوشتی رو خوب جمع میکنه

زهرا جان برای شما تابحال دکتر تزریقی توی بینی تون نداشته؟

نه نداشتن

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

خانم های گل سلام. من بعد از ماه ها بالاخره سکوت رو شکستم و دارم این جا نظر می دم. من خیلی وقته که خواننده خاموش این تاپیک هستم.

من چون اهواز هستم و مشغله زیاد دارم فرصت زیادی برای مطب گردی در تهران ندارم و به ناچار باید قسمت عمده ی تصمیم و انتخابم رو از راه دور بگیرم. 

ادامه دارد....

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 

واقعا لازم دیدم از تک تک دوستانی که این مدت با شرح مطب گردیاشون و اشتراک تجربه هاشون خیلی از سوالات و ابهامات من رو پاسخ دادن تشکر و قدردانی کنم. چون برای من غیر ممکن هست که خودم بتونم بیام تهران و این طور مطب ها رو بگردم. البته من خودمم از همین جا خیلی تحقیق می کنم. اما دوستان این جا کمک خیلی خیلییییی بزرگی برای من بودن و باعث شدن من دید خیلی کامل تری نسبت به پرشکایی که توی لیست اولیه من برای عمل بودن پیدا کنم. 

من شهریور می یام تهران. هنوز دارم تحقیق می کنم و تلاشم بر اینه که عملم رو تابستون انجام بدم... برای همه خانم های این تاپیک که در انتظار عمل بینی هستند بهترین و موفقیت آمیزترین عمل رو آرزو می کنم. 

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 
مطبگردی دکتر برادران: بیوگرافی: از قضا نام برادران نه اشاره به یک برادر ! بلکه در واقع دو برادر بنا ...

شایلین جانم باز هم ممنون از مطب گردیت و به اشتراک گذاشتن مطالب مفیدت🌷

منم این چند روز اسم برادران رو‌ زیاد شنیدم و مخصوصا که خواهرم هم میخوان عمل کنن و ما همچنان کنجکاو و پیگیر دیدن کار از دکترهای مختلف هستیم

امروز به دقت نمونه های اینستای برادران رو دیدم و حقیقتش من هم با اون نظر دوستمون که گفت بعضی از عکسا ایراداتی داره موافقم مثل کجی تیغه؛ پرهای بعضا گشاد محدب روی یک تیغه با انحنای مقعر (امیدوارم منظورمو فهمیده باشین همون جا عینکی هم میگن) البته با احترام به نظرات همه ی دوستان این نظر شخصیه

و البته ذکر این مسیله هم مهمه که ما نمونه های عینی بسیار خوبی مثل زهرا جان و مامان کمیل جان (عکسهایی که گروه واتس اپ فرستادن) از دکتر برادران داشتیم که واقعا تا اینجای کار زیبا شدن و‌من با دیدن این دوستان بود که به خواهرم این دکتر رو پیشنهاد دادم که البته هفته دیگه میرن مطبشون

کلا گویا نمونه های مطب از عکس های اینستا دکتر خیلی بهترن

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
سلام دوستان من دنبال دکتری هستم که خیلی طبیعی عمل کنه ولی در عین حال قشنگ و خوش فرم باشه چون بعضی ا ...

سلام اونجور که من شنیدم دکتر یزدانفر از طبیعی کاراست خیلی 

ولی خودم تمونه ازشون ندیدم

من ازشون تعریف زیاد شنیدم ولی هیچ کاری ازشون ندیدما .طبق تعریف ها ایشون طبیعی کار هستن فقط مشکلی که ...

سلام ببخشید شما با نونوش در ارتباطید؟من بهشون در خواست دوستی دادم ولی بی جواب مونده هنوز

فک کنم ایشون سر نمیزنن تاپیک رو

سلام مجدد بچه ها من دیروز رفتم مطب برادران برای مشاوره. دخترممم با خودم بردم خلاصه وقتی وارد شدم منش ...

بچه ها اکثر نمونه های رویت شده با چسب بودن.

ایا این قابل استناد هست؟🤔🤔🤔🤔🤔

مطب گردی 
درک میکنم واقعا ، روزی ک منم رفته بودم م‌طب برای ویزیت و مشاوره  مامان من وقتی دکتر و دید خیلی ...

زهرا جان شما گفتی اطرافیانتون با برادران جراحی داشتن و راضی بودن. ایا عکسی از اونا داری ؟ فقط بینیشونو کات کنی بذاری؟

مطب گردی 
2810