مطبگردی دکتر برادران:
بیوگرافی: از قضا نام برادران نه اشاره به یک برادر ! بلکه در واقع دو برادر بنامهای نیما و شهریار هستند که باهم همکاری میکنند و یک تیم منسجم را در حوزه جراحی بینی تشکیل داده اند. نیما پزشک جراح است و شهریار مهندس پزشکی خوانده (حوزه تجهیزات و وسایل پزشکی) و حالا دستیار پزشک نیز میباشد؛ که تسهیل گر فرایندهای جراحی بینی شده است.
حالا نام فامیل آنها هم تداعی گر این همکاری تیمی شده است!
اینها رو دیروز حین مطبگردی و گپ و گفت دوستانه با مهندس برادران متوجه شدم. ایشان خوش برخورد است و دوستانه برخورد مینمایند و سعی در جلب اطمینان مراجعهکنندگان دارند. هرچند برخی اوقات نظرات پزشکی ایشان بنظر من با تحقیقات و مطالعاتی که من انجام دادهام مغایرت داشت، و نمیتوانست مرا متقاعد کند... ولی خب در مجموع حضور او قطعا بهتر از وجود یک منشی بیخبر از همه جا و بیحوصله در برخوردها و مکالمات است!
وارد مطب که شدم؛ مطب نه خلوت و نه شلوغ بود...
دو خانم جوان حدودا بیست ساله با بینی های چسب زده کنار هم روی کاناپه نشسته بودند. یکیشان چهره ای ناز و موهای بلند و صاف خرمایی داشت و بینی اش کوچک و استخوانی و زیبا بود. دو مادر روی کاناپه کناری نشسته بودند و یک دختر جوان با گچ و عینک طبی نیز در کنارشان.
آنطرف تر یک پسر جوان با بینی چسب زده روی صندلی تکی نشسته بود. بینی باریک و تمیزی داشت؛ خیلی فرصت نشد با او صحبتی بکنم چون نوبتش شد و رفت به اتاق دکتر.
خانم مهربانی با یک دختر کوچولوی ناز و زیبا که گویا برای مشاوره امده بودند نیز روی کاناپه دیگری نشسته بودند و کنارشان جایی برای نشستن پیدا کردم و نشستم... کم کم سر صحبت با ایشان باز شد. مهربان بود و لبخند بر لب داشت. بینیاش گوشتی و با پوست نسبتا ضخیم بود و کمی نگران بود که آیا دکتر چه نظری خواهد داد.. حین صحبتها متوجه شدم ایشون رو میشناسم! رزای عزیز؛ 💮از دوستان عزیزم در نی نی سایت! ⭐😍
برای رزای عزیزم آرزو میکنم بهترین جراحی بینی رو داشته باشند.
اما برگردیم به شرح مطبگردی و کیسهایی که دیدیم...
من عکسهای قبل عمل اون سه نفر خانم جوان را دیدم:
دختر جوانی که موهای بلندی داشت یک ماه و نیم بود که از عملش میگذشت. با یک بینی نقلی و جمع و جور و زیبا؛ چسب داشت. جای بخیه نداشت. بعد از اینکه از اتاق دکتر بیرون آمد دیگر چسب نداشت ولی متوجه شدم جای تزریق سوزن روی بینی دارد اما دلیلش را از دکتر نپرسیده بود.
دختر کناری او، که او هم چسب داشت و بتازگی عمل کرده بود؛ بینی قبلی اش بزرگ و کمی گرد بود و گوشتی. گفت که دکتر برایش غضروف کار گذاشته. انصافا خوب جمع و جور شده بود هرچند بنظر قبل عملش گوشتی شدید نمیامد و پوست مناسبی داشت.
دختر سومی که گفتم گچ داشت؛ همزمان عینک طبی هم داشت که مجبور بود عینک را بالا نگه دارد و وضعیت سختی بود بنظرم.. وقتی از اتاق دکتر بیرون آمد گچ را باز کرده بود. هنوز نمیشد در مورد بینی اش نظری داد اما آنچه جالب بود نداشتن کبودی و ورم بعد از عمل بود....
خانمی بتازگی وارد مطب شد، ظاهرا برای ترمیم امده بود، میگفت بینی اولش را با دکتر بقرایی (یا اسمی شبیه به آن!) ده سال قبل عمل کرده و بعد از مدتی هم سایز بینی بزرگ شده و هم تنفسش سخت شده. حالا اومده بود پیش دکتر برای مشاوره. خیلی متوجه نشدم بعد از مشاوره دکتر به او چی گفت اما امیدوارم نتیجه خوبی بگیرد.
هزینه عمل برای دوستان عمل اولی: گوشتی ۱۳ - استخوانی ۱۲.۵
هزینه عمل برای دوستان ترمیمی: بین ۱۶ تا ۱۸
امیدوارم مطالب مورد استفاده عزیزان قرار گیرد..
امیدوارم همگی بهترین تصمیم ها رو بگیرید...
برای موفقیت همه دوستان در عمل جراحی بینی دعا کنیم.🌷
ارادتمند
شایلین