2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست

بچه ها من هم به خواهرم میخوام بگم فردا یا هفته دیگه بره مطب برادران و نتیجه رو میام اینجا میگم. اگر کسی فردا یا هفته دیگه میخواد بره مطب برادران بهتره اعلام کنه تا دو نفر هم  زمان نرن مطب  که نمونه های بیشتری در مجموع بررسی بشن.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من خودم خیلی از تجربیات شماها و بچه های قدیمیتر  این سایت استفاده کردم. اگر تجربیاتتون رو توی این سایت بذارید به آدمهای بیشتری کمک کنید و مطمین باشید بقیه هم ترغیب میشن این کارو بکنن.

سلام مجدد بچه ها من دیروز رفتم مطب برادران برای مشاوره. دخترممم با خودم بردم خلاصه وقتی وارد شدم منشیشون خیلی محترمانه و گرم و صمیمی باهامون برخورد کرد اما همون بدو ورود گفتن که کارتتون رو لطفا بدید😁پرداخت کردم و نشستم و یک نفر خانم میانسال با چسب دیدم که سریع هم رفتن ‌و فرصت صحبت کردن نشد اما بینیشون طبیعی بود و به صورتشون میومد، به خانمی با گچ اومد و فکر کنم شنبه عمل کرده بود و کلا سرشو بالا نگه داشته بود و نمیشد باهاش صحبت کرد و چیز خاصی از زیر گچ پیدا نبود،یه اقای جوون اومدن که سبزه رو بودن و بینیشون چسب داشت و خیلی بنظرم خوب و طبیعی بود و به چهره شون میومد دوماه از عملش میگذشت و ظاهرا بینی فوق العاده گوشتی با پوست چرب داشتن که در حال حاضر راکوتان مصرف میکردن،عکس قبلش تو موبایلش نبود اما تو گوشی منشی بود و به یکی دوخانم اجازه گرفت و نشون داد و پسره گفت اشکال نداره و اصلا بنداز رو اسکرین😁که من تو دلم گفتم ای کاش این کارو میکرد چون من روم نشد بلند شم برم تو گوشی منشی عکس قبل عملش رو ببینم🙈

خلاصه یه خانم دیگه ای هم اومد ترمیمی بود گچ داشت و ورم داشت چیزی معلوم نبود

یه دختر خانم ظریف هم اومد یک و ماه و نیم عمل کرده بود چسب داشت و خیلی بینی ظریف و قشنگ بود انگار بینی خودش بود قبلش هم استخوانی بوده کلا دختره ظریف بود و بینیش هم طبیعی و ظریف خیلی تمیز بود

یک خانمی اومد که دانشجوی پزشکی شهید بهشتی بود سال دوم و من یه لحظه شک کردم از بچه های این گروه باشه اون خانمی که ببا سمانه جون عمل کرد احساس کردم خودشه یکبار عکسشونو گذاشت اسمش رو نمیدونم،خلاصه اون خانمه گچ داشت من ازش پرسیدم ببخشید شما جز بچه های گروهید بعد خیلی توجه نکرد و منشیش بجاش گفت نه ایشون دانشجوی پزشکی  شهید بهشتی خانم دکتر اینده هستن وقت گروه ها و اینا رو ندارن خودشون از طریق ....با ما اشنا شدن و اینا 😐😐😐😐😐😐😐بینی ایشون گچ داشت و خیلی ورم داشت جوریکه وقتی رفتن داخل،یه خانم دیگه بلند گفت بینی ایشون خوب نبود اصلا! بعد منشی گفت گچ داره نمیشه قضاوت کرد و اینا...خلاصه وقتی امد بیرون واقعا بینیش از این رو به اون رو شد خیلی تغییر کرد و اون خانمه هم اقرار کرد که واقعا الان خیلی خوب شد  

به خانم دیگه هم نسشته بود و قبلا گوشتی بود چسب داشت و خوب جمع شده بود ساده و تمیز بود

راستی من شایلین خانم رو هم دیدم♥️ و ایشون با دقت بیشتر ی با مراجعین صحبت کردن و بینی ها رو از نزدیک نگاه میکردن

دیگه خلاصه این جریان مطب رفتن من با دختر پنج ساله ام بود که خیلی هم ازاد نبودم اما تا تونستم نشستم و از فرصت استفاده کردم

اما در حال حاضر  مهم ترین مساله صحبتهای  اقای دکتر و تصمیم من برای جراحی بینیه..........

ادامه دارد.....

تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...

دکتر تا منو دید گفت یه بینی فوق العاده گوشتی 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

راستش میدونستم بینیم گوشتیه اما نه در این حدددد 😁

خلاصه تقریبا همون صحبتهایی که همه دکترها درمورد بینی گوشتی و نتیجش میگن رو گفت

اینکه بینی گوشتی سه نوعن

بینی با پوست ضخیم

بینی با پوست ضخیم و چرب

بینی با پوست ضخیم و جوشی

که شما هر سه رو داری☹️😐

اینکه هرچقدر هم دکتر با مهارت غضروفها رو شکل بده پوست شما چون ضخیمه مثل یه پتو میوفته روش و ظرافتها رو نشون نمیده

و چون نتیجه مثبت ملتزم صبر و حوصله س ،ممکنه بعد از عمل اذیت بشی که همه بگن اینکه بزرگتر شده!!چون بینی شما بعد از عمل دوبرابر الانت میشه🥶 معاینه هم کردن که با یاداوری صحبتهای گروه خنده ام گرفت زیر دستش😁 گفت الرژی هم که ظاهرا داری🤔 و تو ایینه نشون داد که از بالا تیغه لاغر تر میشه،پره هات دست نمیخوره،بینیت جمع تر نمیشه چون کافیه و اگر جمع تر بشه سوراخای بینیت اینجوری میشه(با دست فشار داد) و سوراخام خطی شد، گفت سر بینیت از اینی که هست جمع تر میشه امانه که فکر کنی بینی خیلی کوچیکی بدست میاری نه! گفت کمی سربالا میذارم چون پوست شما ضخیمه بعد از گچ فوری میوفته پایین،این تیغه (با دست کلوملا) رو برات پایه غضروفی میذارم که سرشو کمی بالا نگه داره....

در اخر هم گفتن که شما۳۰-۴۰٪ تغییر میکنید

حالا تا فردا باید تصمیمم رو بهشون اطلاع بدم خیلی تصمیم گیری سخته

یکشنبه هم با ثابتی مشاوره دارم نمیدونم نوبت بزنم پیش برادران بخاطر شرایطم اون محدوده زمانی که پیشنهاد داد مناسبم بود، یا نزنم و پیش ثابتی هم برم

گوشتیاش چطورن☹️☹️ ثابتی؟؟

راستی برادران یه حرف خوبی زد گفت استخوونی عمل کردن کاری نداره این بینی های گوشتی و پوست چرب هست که به کمک نیاز دارین☹️👌🏻به شماها باید کمک بشه اتفاقا🙈

یه عکسم از تو‌گوشیشون نشونم داد پهن و گوشتی وسط صورتش کاملا پهن بود و تونسته بود به نسبت خوب جمعش کنه

فک‌کنم ادامه دارد ♥️😁

ولی کلا انرژی خوبی از دکتر گرفتم و قوت قلب👌🏻

البته دوست داشتم بگه بیا عمل کن خیلی تغییر میکنی عالی میشی هزینه هم ده تومن بده برو 😁 که نگفت

دکتر تا منو دید گفت یه بینی فوق العاده گوشتی 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ راستش میدونستم بینیم گوشتیه اما نه د ...

خیلی خیلی ممنون واقعا کامل و با جزییات همه چیو گفتید من فکر میکردم خودم رفتم مطب. شما که بینیتون گوشتی سامی هم گزینه خوبیه من خواهرم گوشتی بود با سامی خوب شد ولی فکر کنم برادران بیشتر جمع میکنه. 

يعني به نظرت جديدا پيشرفت كرده عملاش؟

نمیدونم والا 

باید از نزدیک رفت و دید، چندین و چند بار.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
خیلی خیلی ممنون واقعا کامل و با جزییات همه چیو گفتید من فکر میکردم خودم رفتم مطب. شما که بینیتون گوش ...

خواهش میکنم عزیزم🙏🏻هزینه سامی خیلی بالاست برام متاسفانه☹️

درود به همگی و تشکر ویژه به رزای عزیزم بابت به اشتراک گذاشتن تجربه دیروزشون...

منم مطب گردی دیروزم با رزا جان مشترکه چون باهم اونجا بودیم اما منم تجربه دیروز رو تعریف میکنم تا صحنه رو از دوربین دیگری هم تجسم کنید ...

خوبیش اینه تجسم تون دوبعدی میشه ایندفعه! 😁👌

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
دیروز شما هم تشریف داشتین توی مطب؟noonoosh جان؟

نه نوشین جان ایران نیستند اما قراره خواهرشون تشریف ببرند مطبگردی و نتایج رو با ما سهیم بشوند

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
دیروز شما هم تشریف داشتین توی مطب؟noonoosh جان؟

نه من نبودم ولی خواهرم فردا یا هفته دیگه میرن مطب برادران من براتون تجربه مطب گردیشو مینویسم 

2810