ميلاني
میلانی رو هم رفتم هيچكس نبود گفت داريم ميريم ولي نمونه كار خواستي ببيني يكشنبه سه شنبه بيا وپنجشنبه ها صبح وقتاي عملمون هم تا اخر اسفند پره هزينشم از هشت تا ده تومنه
شهسواری
مطب دكتر شهسواري يه دختره بود گفت من واسه ترميم بينيم از مشهد اومدم مشهد عمل كرده بود گفت بينيم كلا مجراي تنفسيم خراب شده بود الان خيلي خوب شده تنفسم يه ماه بود عمل كرده بود چسبم نزده بود جاي بخيش يكم بود ولي بينيش به عنوان يه ترميمي بد نبود با اينكه يك ماه بود عمل كرده بود يه خانومه ديگه بود كه ناراضي بود از روبه رو خوب بود ولي نيم رخش يه قوز درآورده بود گفتش من دوبار پيش دكتر عمل كردم دفعه دوم گفتم كوچيكترش كن كاش نميگفتم بهتر از اين قوزه بود خودش گفت عكس قبل عملمو ميخواي ببيني يه بيني خيلي بزرگ وگوشتي با نوك افتاده داشت ولي خيلي به نظر من بينيش خوب كوچيك شده بود خودشم راضي بود از اين نظر وميگفت اين قوزم حل بشه مشكلي ندارم
چهار نمونه ديگه بودن يه دختر يه بيني خيلي جمع وجور وكوچيكي داشت يه سال بود عمل كرده بود گفت من بوكس كار ميكنم ضربه خورده اومدم معاينه چيزي نباشه يكي ديگه هم شيش ماه بود عمل كرده بود وخيلي بيني كوچيك وخوشگلي داشت و همكارشم اورده بود دوهفته بود عمل كرده بود گفت من پنج روز سر كار نرفتم حالم خيلي خوب بود بينيشم خيلي قوس خوب وجمع وجور شده بود قبل عملشم ديدم استخوني بود ولي نوك بيني كاملا گوشتي بود خيلي خوب جمع شده بود بينيش هيچكدوم مشكل تنفسي هم نداشتن
فقط يه چيز متناقضش اين بود كه من گفتم هزينتون چقد شد گفت ١٤ واون دختره كه ازمشهد ترميمي بود١٥گرفته بود واز يكي ديگه هم هشت تومن
ومن ازمنشيش هم پرسيدم قيمتش رو گفت بين ٦.٥ تا٨.٥ و دوتومن هم هزينه كلينيك
بعد گفتم پس اين نرخاي بالاترتون چيه گفت مگه اينكه مشكل يا بيماري خاص داشته باشن هزينه انقد بشه كلا انگار به هركي يه قيمت ميگه يه خانومه ميگفت تخفيف هم ميده جوري وانمود كني كه نداري😂
و در نهایت دوستمون گفتن که:
فقط يه چيز ميگم اين كه ميگن سليقه اي هستش واقعا سليقه اي مثلا من بين اينا گزينه اولم حسناني وبعد شهسواري وبعد برادران كه پنجشنبه ميرم گزينه هام گذاشتم چون به مدلي كه من ميخوام نزديكتره هركي بايد به نظرم خودش بره حتما از نزديك ببينه چه سبكي دوست داره وانتخاب كنه