ملیکا جان من این نوشته رو از یکی از تایپیکای قبلی سیو کرده بودم راجع به بیمه؛ من فردای عمل روزی که رفتم تامبون رو بکشم از منشی یه برگه گرفتم بردم کلینیک گفت 3،4 روز دیگه زنگ بزنم اگه پرونده ها اماده بود برم بگیرم بعد که پرونده ها رو گرفتم رفتم به منشی نشون دادم اونم یه برگه بهم داد که نوشته بود هزینه ی عمل 2 میلیون هستش البته هزینه عمل من 3 میلیون بود به خاطر اینکه پروندم رو زیبایی تشکیل نداده بودم و فقط انحراف بود زده بود 2 میلیون. بعد اون پرونده ی کلینیک رو با اون برگه ای که منشی دکتر داد رو بردم خدمات درمانی تو خیابان فاطمی رو به روی سازمان اب، اونجا هم مدارک رو گرفت و شماره موبایل گرفت و یه حواله داد و گفت برو تقریبا یه ماه بعد بهت اس ام اس میزنیم، تاریخی که رو حواله نوشته بود واسه 7 بهمن بود وقتی تا این تاریخ اس ام اس نزدن رفتم سایت بیمه که ادرسش اینه
http://th.ihio.gov.ir/Portal/Home/ دیدم زده 250 هزار تومن امادست منم فرداش رفتم بانک ملت که گفتن سرپرست اصلی که بابام باشه باید بیاد پول رو بگیره. فرداش هم رفتم بیمه تکمیلی اتیه سازان ، یه سری مدارک خواست الان یادم نیست تا اونجا که یادمه کپی شناسنامه و کارت ملی خودت و بابات( منظورم از بابات یعنی سرپرست اصلی اگه بیمه ی مامانت هستی پس به جای بابات مامانت) - کپی صفحه ی اول دفترچه بیمه خودت و سرپرست بیمه کننده - برای فرزندان دختر کپی صفحی دوم شناسنامه( اگه شناسنامه ات از این جدیداست صفحه ی سوم میخوان ببینن ازدواج کردی یا نه البته اصل شناسنامه هم باید همرات باشه چون کپی ممکنه مال قبل باشه ، چک میکنن) - فیش حقوقی یا حکم کار گزینی - عکس رادیولوژی- کپی پرونده هایی که از دکتر و کلینیک گرفته بودین و اصلش رو داده بودین خدمات درمانی - پرینت اون برگه ای که از سایت خدمات درمانی گرفته بودی که نشون میداد خدمات درمانی 250 تومان داده ، تا اونجا که یادم میومد گفتم ، یه حواله بهتون میدن که یه هفته بعدش پولتون امادست. که مبلغش 450 تومن بود و باید خود سرپرست بره بانک ملت بگیره. فقط یه نکته ی مهم اینه که یادتون باشه از همه ی برگه هایی که از دکتر و کلینیک گرفتین کپی بگیرین من نگرفته بودم مجبور شدم بمونم پول 250 تومن که اماده شد دوباره برم خدمات درمانی ازشون پروندم رو بگیرم کپی کنم بهشون بدم ( کپی واسه بیمه تکمیلی لازم دارین)