2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
مامان بهار من بلد نیستم عکس بگذارم نمیشه با گوشیم بیاین میل بدم بهتون ایمیلاتونو بدین توی پیغام بهم
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش گلم خواستی میلتو پیغام کن واسم عکسامو بدم یا اگه رفتی مطبش بگو عکسای منو یده اسمم ستاره است
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
tina جان درخواست دوستی من ارسال نمیشه این میل منه اگه برام بفرستی عکس تو خیلی ممنون میشم گلم mahsa.zareie@gmail.com
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
بچه ها یه سایت خیللللللللللی خوب پیدا مردم واسه دوستانی که دنبال دکتر میگردن تو شهرای خودشون... به نظر میاد خوب باشه. http://salamatbank.com/find-doctors/44/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C%20%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%20%D8%A8%D8%B1%20%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3%20%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
یک سوال مگه نمی گن بعد از عمل عوارض بیهوشی افسردگیه؟ من چرا افسرده نشدم انقدر این چند روز انرژی م زیاده؟!! همش خندم میگیره بخیه هام کش اومد خوب چیکار کنم به حالت طبیعی برگردم؟
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
صبا جان منم همینطوری بودم اگه می خندیدم بخیه ها چون کشیده میشه یکم می سوخت بخیه ها واسه من روی کلوملا زده بود ولی عوارض بیهوشی واسه همه فرق داره افسردگی منم نداشتم ولی اولش سردرد داشتم الانم که یکم ریزش مو گرفتم
aghaye bebakhshid نمیدونم چرا همش مینویسه هیچ دکتری یافت نشد راستی بینیتون خیلی خوب شده مبارکه شما چطور از راه دور دکترتونو انتخاب کردید؟ من تهران نیستم شمالم به نظرتون دکتر فرهنگ چطور بود؟ بینی خانوما چطور بود؟ بینی من کم کاره میخوام طبیعی باشه
2810