2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست
صبا، من تو یکی دو هفته اول سفالکسین میخوردم، فکر نکنم مشکلی داشته باشه، فقط اسپرین و قرصای مشابهشو نخور، تا جاییم که میتونی ویتامین ث به بدنت برسون.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی تینا جان، اسم کوچیک دکتر عباسی چیه و مطبش کجاست؟ من تازه میخوام ازامروز برم پیش دکتر. شما با چند تا دکتر مشاوره شدی. من خیلی اهل این مطب و اون مطب رفتن نیستم و خیلی همه چی رو راحت میگیرم. سر عمل سینم هم یه بار رفتم مطب و وقت عمل گرفتم. خدارو شکر الانم راضیم.
حامد عباسی گلم من نه من مدت ها دنبال دکتر بینی بودم وسطش لب و سینم رو هم عمل کردم ولی دکتری که همه جوری به دلم بشینه نه! انقدر مطب گردی کردم نمیدونییییییییی چه حق ویزیت ها دادم چه قدر کلینیک ها رفتم چه قدر توی مطب ها نشستم ماشالا دکتر بینی هم تا دلت بخواد هست خیلی بیشتر از سینه
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
مشکل اینجاست که دکتر خیلی زیاده، سه گروه عمل انجام میدن متخصص زیبایی و متخصص گوش و حلق و بینی و یه سری هم پیش جراح عمومی میرن. این دکتر چقدر نتیجه عملش با چیزی که ازش خواسته بودی یکی بود
مژگان جون من بلد نیستم عمس آپلود کنم یعنی با گوشیم نمیشه من سر اخلاقش، نمونه کاراش، اینکه جراح گوش و حلق و بینیه و اینکه کلینیک هایی که میرفتم واسه تحقیق خیلی از پرستاراش و تکنسیناش باهاشون عمل کرده بودن چون میگفتن دکتر تمیز و دلسوزیه سر اینکه روزی دو تا عمل میکنه یا یکی و واسه هر عمل ٤،٥ ساعت وقت میگذاره و کبودی نداره و نمونه های جدید و قدیمش همه خوب بود
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
بهم میلتو بده توی پیغام نی نس سایت بذم بهت
جراح عمومی که هیچی جراح پلاستیکم خوبه ها ولی وقتی جراح گوش و حاق و بینی هست بهتره دیگه اندوسکوپی سینوس بلدند بافت بینی رو میشناسن
تینا جان مبارک باشه عزیزم.ایشااله که همیشه راضی باشی. عزیزم تو مطب نمونه هایی که دیدی چه جوری بودن؟نمونه چندساله هم دیدی؟ هزینه مشاوره چقدر دادی؟ اگه عکس بذاری قبل و بعد عمل تو کمک زیادی میکنی عزیزم
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
2810