2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016033 بازدید | 66529 پست
بچه ها من چند ماه پیش اومدم اینجا سوال پرسیدم راجع به عمل بینی بعضی از دوستان کمکم کردن و حوال سوالاتم رو دادن میخواستم تشکر کنم من بینی مو عمل کردم و خدارو شکر خیلی راضیم توی این مدت کمی که من عمل کردم ٥،٦ تا از دوستام ( پسر و دختر) با دیدن ظاهر بینی من، تنفسم، کبودی نداشتن، قیمت مناسب و ... رفتن با دکتر من عمل کردند و خدارو شکر اونها هم راضیند از اونجایی مع به بچه های تاپیک دیگه کمک هایی کرد دوستان این تاپیک هم اگه کمکی خواستن من در خدمتم
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
بچه ها من چند ماه پیش اومدم اینجا سوال پرسیدم راجع به عمل بینی بعضی از دوستان کمکم کردن و حوال سوالاتم رو دادن میخواستم تشکر کنم من بینی مو عمل کردم و خدارو شکر خیلی راضیم توی این مدت کمی که من عمل کردم ٥،٦ تا از دوستام ( پسر و دختر) با دیدن ظاهر بینی من، تنفسم، کبودی نداشتن، قیمت مناسب و ... رفتن با دکتر من عمل کردند و خدارو شکر اونها هم راضیند از اونجایی مع به بچه های تاپیک دیگه کمک هایی کرد دوستان این تاپیک هم اگه کمکی خواستن من در خدمتم
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ، من امروز میخوام برم مطب دکتر خلیل عباسی فوق تخصص جراحی زیبایی هستن. یه بار اینجا پرسیدم ظاهرا" کسی نمی شناسه ایشون رو. من دو تا خواهر دیدم که خیلی خوب بود هم مدل بینیشون و هم خط بخیشون و از نظر تنفس هم راضی بودن. بیس بینی من خیلی خوبه و یه کوچولو میخوام جلوشو جمع کنن و تیغه بینیمو باریکتر. خیلی ها میگن خوبه و عمل نکن ولی خودم دوس دارم این تغییر رو. رفتم حتما" نتیجشو میگم. اگه نظرش با اونی که مدنظر منه یکی باشه باهاش اوکی میکنم. میخوام تو مرداد عمل کنم.
سسسسسسسسسسسسسسسسسسسلام دوستان امروز میرم مطب دکتر ابیانه. شرح مطب گردیو حتما میام میگم چن تا از دوستام پیش اون عمل کردن از کارش خیلی راضی هستن و بینیشون مشکل نداره . طبیعی و شیک
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
مامان بهار سادات با دکتر عباسی
اره مژگان جووون خود خودشم گلم تجربه به من ثابت کرده پیش جراح پلاستیک عمل بینی خیلی خوب نیست جواح گوش و حلق و بینی از نظر عوارض و شناخت بهتره
من بینیم تلفیق استخونی و گوشتی
دکتر بسته به بینیت میگه قیمت رو من ٤ دادم یا ٤ و ٣٠٠ ، باید بپرسم بگم بهت چون قیمت کلینیک الان دقیق یادم نیست