2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سبهر من با برزنجى مشاوره شدم, بسیار هم خوشم اومد. عکسمو طراحی کرد و کفت شکل نهایی بینیت بسیار زیاد شبیه طراحی میشه. اینجا هم خیلیا باهاش عمل کردن. ایمیل بزن و باهاشون صحبت کن. بینی من استخونى با قوز و ارتفاع زیاده. تو طراحی دکتر قوز رو برداشت و یه قوس یواش داد. ارتفاع هم در حد معقول کم کرد. درباره دکتر فرهنک هم جیزى نمیدونم. بهتره بیاى تهران و خودت بریمطب کردی
نیلوفرجان کمک نمیخوای واسه خونه تکونی دوباره؟ شاید توی این سری پیدا کنیم شماره فدایی رو
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
ن بابا خخخخ منصرف شدم از عمل باهاش مامانم میگه مگه قحطیه دکتر اومده میخوای بری با یکی ک هیشکی نمیشناستش عمل کنی؟میگه اصن شاید اون دختره نازمدش بود اینقده ازش تعریف میکرد خخخخخخ
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
گوگولی، من آزمایش دادم، و عکس آتلیه ای گرفتم، سعید جان، مرسی، ممنونم...من فکر میکردم دکتر برای خودت میخوای، اما امیدوارم عمل خانومتون هم به خوشی باشه، به نظر من فرهنگ کارشو بلده و بهش اعتماد کنید. بنفشه، واقعا میگم، هیچ ترسی نداره، من دو تا آمپول دگزا عضلانی داشتم که فردای روز عمل زدم، اونا خیلی درد داشت تا خود عمل...خخخخخخخ
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
معصومه من بینیتو بعد عمل دیدم، واقعا قشنگ شده...نمیدونم واسه چی میخوای بری دوباره عمل کنی.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
دوستان کدوم دکتر سبکش اینه کمک کنید لطفا من نمیتونم با وجود بچه ی کوچیک برم مطب گردی حتما هم باید تا شهریور بعملم بنظرتون علامه اینجوری درمیاره
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
2810