2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
همون عکس کیم کارداشیان؟؟ کار خراب اصلا ازش ندیدی؟؟ کدوم مطبش نمونه بیشتر میشه دید؟؟ من میدونم سلیقه من به تو نزدیکه. الان کلی امیدوار شدم اینجوری گفتی راستی رنج قیمتش چیه؟؟ الان کدوم دکترا تو لیستت هستند؟؟ ببخشید اتقدر سوال میکنم ذوق زدم دیدمت
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ماهی جونم من خودمم رفتم مطبش با مینا و سامی اما اون روز بیشتر نمونه ها چسبی بودن _شهرک غرب,بلوار دریا,بعد از خیابان پاکنژاد,به سمت غرب بلوار دریا,جنب بانک سپه,پلاک 360,طبقه 4 88581414 _جردن,پایین تر از میرداماد,نبش پارک خشایار,برج افرا طبقه اول واحد 106
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
نادیه تو اسپمت کجا بود؟؟ خیلی هم مفید داری راهنمایی میکنی هزینه کوهستانی چه جوریاست؟؟
بچه ها امروز یه نمونه دیدم تو دانشکده تربیت بدنی قوس داشت، کوچیک و قلمی بود، همه جاش برش خورده بود، نیمه فانتزی بود، نه کج بود نه نامتقارن ولی هم چینی که نیگاش می کردم یجورایی می شدم. کاملا مشخص بود بیش از حد غضروف از بینیش تخلیه شده. یعنی بینی ایراد خاصی نداشت، اما یه چیزی از درون کم داشت. قبلا من اگر هم چین بینی ای می دیدم فکر می کردم منم همین بینی رو می خوام چقدر خوب درومده، ولی الان حتی می فهمم که یه جای جراحی می لنگه. دیگه فلوشیپ آندوسکوپی سینوس و جراحی سر و گردن گرفتم و خودم خبر ندارم. خخخخخخ خلاصه کاشف به عمل اومد با دکتر طاهریان تو جردن عمل کرده. یه سرچ کردم دیدم سایت داره. تاحالا نشنیده بودم اسمشو.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها چرا کسی مطب محبی نمیره؟؟؟؟قضیه ی این قوز بینیه محبی چیه راسته؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
2810