2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015935 بازدید | 66529 پست
ققنوس
یکی از دلائلی که بینی گوشتی به نظر می رسه دیده نشدن سوراخهای بینیه، اگه به عکسای حافظی دقت کنی سوراخهای بینی اصلا دیده نمی شن بعد عمل ، در صورتی که باید یه مقدار معلوم باشه
البته من عاشق اینم که سوراخهای بینیم دیده نشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

nadie عزیزم نمیخواسته عملت کنه قیمت پرت گفته . وگرنه از همه 1تومن بابت انحراف میگیره . اما بهتره بگن عملت نمیکنم تا اینکه قیمت پرت و پلا بگن .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
بچه ها این و از 1جا کپی کردم . برخی از دکترا رو داره و خیلی ها رو ننوشته و نداره ... میذارم اینجا شاید به درد بخوره بعضی از اطلاعاتش :
________________________________________________________________________________________
دکتر حامد عباسی
طبیعی کار
مطب تهران : خیابان ولى عصر ، نرسیده به میدان تجریش، باغ فردوس ، نبش کوچه طوس، برج فردوس، طبقه نهم واحد ٥٣.TEL:22731912-22751827-22704352
برای نوبت دهی کرج باشماره٠٢٦٣٢٢١٦٣٩٧ تماس حاصل فرمایید
http://www.biniclinic.com/
نام: دکتر شهریار یحیوی
تخصص: متخصص و جراح گوش،حلق،بینی، حنجره و جراح پلاستیک بینی و صورت
دکتر معروف شده، چه سبکی عمل می کنه؟ فانتزی و نیمه فانتزی. بینی قوس دار
توضیحات بیشتر: معروفه روز 8 تا عمل میکنه!
چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ استخوانی و گوشتی
کل هزینه عمل: 6.100
آدرس: تهران، ونک، خیابان ملاصدرا، بعد از چهار راه شیخ بهایی، جنب برج ونوس، پلاک 212، طبقه دوم، واحد 8
تلفن: 88210033 ، 88210010 ، 88213653
پذیرش: روزهای زوج از ساعت 16 تا 20
حق ویزیت مشاوره: 25000
آدرس سایت: http://www.dr-yahyavi.com/
نام: دکتر مهرداد نادریان
تخصص: متخصص گوش ، حلق و بینی و جراحی سر و گردن و جراح زیبایی بینی و صورت
معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی(البته عملی بودن بینی مشخص می شود)، نیمه فانتزی، فانتزی
توضیحات بیشتر: قیمت دادنش روال مشخصی نداره .
اخلاق دکتر عالیه ، تامپون نمیذاره . روز ۵ ام یه سری از بخیه ها رو میکشن روز ۸ ام ۹ ام اسپلینت رو برمیدارن.
کل هزینه عمل: دستمزدش از ۵ شروع میشه - هزینه کلینیک 560 هزار - هزینه بیمارستان 800
آدرس: تهران، خیابان پاسداران، نبش بوستان یکم، پلاک 207، واحد9
تلفن: 22886071 ، 22886072
پذیرش : شنبه و دوشنبه ( مشاوره) نمونه کار ( چهارشنبه)
حق ویزیت : ٢٥٠٠٠ تومان
آدرس سایت: http://www.dr-naderian.com/
نام: دکتر شاهین فتح سامی
تخصص: متخصص گوش و حلق و بینی
معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی(البته عملی بودن بینی مشخص می شود)، نیمه فانتزی، فانتزی
چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ گوشتی، استخوانی
کل هزینه عمل: 7/5 به بالا
آدرس: تهران، خیابان ولیعصر ، بالاتر از باغ فردوس نبش طوس، پلاک 1777 ، مجتمع فردوس طبقه 9 واحد 52
تلفن: 22725171 ، 22725195 و 09128178895
پذیرش: یکشنبه و سه شنبه ( مشاوره) نمونه کار ( دوشنبه)
حق ویزیت مشاوره: ٢٠٠٠٠ تومان
آدرس سایت: http://www.dr-sami.com/
نام : دکتر کوروش یزدانفر
تخصص: متخصص گوش ، حلق و بینی
دکتر معروف شده، چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی
توضیحات بیشتر: نوک بینی رو تیز نمیکنه! گرد میکنه. یک هفته گچ، یک هفته چسب. اخلاقش ماهه!
چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟
کل هزینه عمل: 7 به بالا
ادرس: میدان فاطمی - میدان گل ها - ساختمان پزشکان ویدا
تلفن: 88637256
پذیرش : شنبه تا سه شنبه از ساعت ٥ تا ٨
حق ویزیت مشاوره:رایگان
آدرس سایت: نداره
نام: دکتر هومن فرهنگ مجد
تخصص: جراح و متخصص گوش و حلق و بینی و جراح پلاستیک بینی و جراح آندوسکوپی سینوس
معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی کاره. اگه ازش بخوای یکم نیمه فانتزی!
چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ استخوانی
کل هزینه عمل: 3200 تا 3700 + 580 کلینیک = 3.800 تا 4.300
آدرس: تهران، خیابان مطهری، بین جم و مدرس، شماره 270، ساختمان شکوفه ، طبقه اول، واحد5
تلفن: 88321345 ، 88321346 و 09353335033
پذیرش: روزهای زوج 16 تا 19
حق ویزیت مشاوره: رایگان
آدرس سایت: http://www.dr-farhang.com/ , http://www.nosejob.ir/
نام: دکتر امیر سجادیان
تخصص: متخصص گوش و حلق و بینی و تخصص جراحی زیبایی
دکتر معروف شده، چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی، نیمه فانتزی
توضیحات بیشتر: نمونه هاش تو مطب از تو سایت خیلی بهترند.
چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ گوشتی. استخوانی رو هم خوب عمل میکنه.
کل هزینه عمل: 3.500
آدرس: تهران، سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو غربی، ساختمان پزشکان سینا، واحد 3
کرج، بین چهارراه طالقانی و میدان شهدا، روبروی پارکینگ شبانه روزی شاهین، برج شاه کرم، طبقه 9، واحد 9.3
فردیس، فلکه دوم، خیابان 15 غربی جدید، مجتمع تخصصی پارسیان، طبقه 3
تلفن: 09395978418 ، مطب فردیس 02636559139
پذیرش: تهران شنبه و چهارشنبه 16 تا 20
آدرس سایت: http://www.dramirsajadian.com/
نام: دکتر کامیابی
معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ فانتزی و نیمه فانتزی
چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟
کل هزینه عمل: 4.700
آدرس: جردن، بالاتر از چهار راه جهان کودک، ضلع شمالی پارک خشایار، کوچه والی نژاد، برج افرا، طبقه 6 ، واحد 669
تلفن: 88882606 / پذیرش: از ساعت 16 تا 19
دکتر کلانتر هرمزی
سبک عمل: فوق طبیعی.
ویزیت 25300
هزینه عمل 6 میلیون
اخلاق: خیلی خوش اخلاق، مومن و خاکی
قبل از اینه خودش ویزیت کنه یک خانم دکتر دیگه ویزیت میکنه و آزمایش مینویسه و تشکیل پرونده میده که هزینه ایشون هم 7000 تومن
سر بینی هم اوایل که عمل کردین خیلی بالاست که تو چند ماه کاملا میاد پایین و جای نگرانی نیست.
آدرس مطب:کنار متروی شریعتی،ساختمان پزشکان نیکان طبقه
نام: دکتر میترا علامه
تخصص: متخصص گوش و گلو و بینی و جراحی سر و گردن
معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ فانتزی کاره با تیغه های ظریف
چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ گوشتی، استخوانی
کل هزینه عمل: 5.500
آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ونک، خیابان 14، ساختمان سینوهه، طبقه 3
تهران - منطقه 20 - فداییان اسلام - بیمارستان فیروزآبادی
ونک-ادرسش گاندی _خیابان 9 _ساختمان سینوهه طبقه 7.
تلفن: 88884721 ، (021) 44079131~41 (021) 55902064~9
پذیرش: روزهاى زوج صبحها9تا2بعدازظهر
حق ویزیت مشاوره:30000 تومان وبعد از عمل 15000تومان
آدرس سایت: www.mitraallameh.javanblog.com
نام: دکتر محمد حسن عامری
تخصص: متخصص گوش، حلق و بینی
معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی
توضیحات بیشتر: دکتر ادم بسیار مودب - آروم. تامپون نمی زاره.6 هفته باید چسب بزنی که دستیارش عوض می کنه و اگر مشکلی پیش آمد دکتر ویزیت می کنه.
کل هزینه عمل: هزینه عمل 4850000+ 550000 هزینه کلینیک یا 1500000 هزینه بیمارستان
آدرس: تهران، چهارراه پاسداران، خیابان دولت، حد فاصل اختیاریه و دیباجی، ساختمان پزشکان 450 غربی
تلفن: 22583291 ، 22594585
پذیرش: همه روزه به غیر از پنجشنبه و ایام تعطیل از ساعت 17 تا 20
آدرس سایت: http://www.dr-ameri.com/
نام: دکتر عارف
تخصص: فوق تخصص جراح پلاستیک و زیبایی
معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ فانتزی و نیمه فانتزی
آدرس: تهران، خیابان جردن، بالاتر از میرداماد، نبش کوچه سرو، روبرو داروخانه آلفا، ساختما شماره 1، واحد 6
همچنین: تهران، آزادی، به طرف انقلاب، نبش حبیب الله
تلفن: 88784447 ، 88655908 همچنین 66064038
آدرس سایت: dr-aref.blogfa.com
نام: دکتر محمد صادقی
توضیحات بیشتر: مراجعه کننده آقا زیاد داره
چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ استخوانی
کل هزینه عمل: 6 به بالا
آدرس: تهران، خیابان شهرک غرب - بلوار فرحزادی - پایینتر از بلوار دریا - کوچه بوستان دوم شرقی - پلاک ٦ واحد ٥
تلفن : ٨٨٠٩٧١٤٩- ٨٨٥٨٠٩٤٥
پذیرش:یکشنبه و چهار شنبه ساعت 16 تا 19:30
نام: دکتر محمد بلاجی
تخصص: متخصص گوش و حلق و بینی و جراح پلاستیک بینی و صورت
توضیحات بیشتر: میگن سایز بینی رو بسته به صورت و جثه در میاره! همچنین کارای سایت خیلی قدیمیه
کل هزینه عمل: 7.00
آدرس: تهران، میدان ونک، ضلع شمال شرقی میدان ونک.ابتدای کوچه صانعی پلاک41.مرکز جراحی فک وصورت ایران، طبقه2
تلفن: 88665394 – 88874105
پذیرش: 17 الی 20 هر روز بجز دوشنبه ها و پنجشنبه ها ، خود دکتر 5 به بعد در مطب تشریف دارن
حق ویزیت مشاوره: 20000 تومان فقط بار اول بقیه رایگان
آدرس سایت: dr-mbalaji.com
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
روزای زوج من 3 بار رفتم هر بار 3 ساعت نشستم.با تخفیفی که بعدا بهم داد 5500 کیلینیک 700

آرزو جان من دماغم کمی کجه دلیل اصلیم برای برزنجی اینه که کجارو عالی صاف میکنه
.
اونوقت کاراش خیلی طبیعی هست؟ این کارایی که شما دیدی معلوم بود عملی بودن یا نه؟ آخه من شنیدم فقط ایرادای بینی رو برطرف می کنه و خیلییییییی طبیعی کار می کنه؟ شما چی دیدی ازش ؟ می شه توضیح بدی
به من گفت جاداره بینیت کمی نوکش بالا باشه ویه قوس ملایم اگه دوست داری اما من گفتم نمیخام.همون طبیعیه میترسم بهم نیاد .کلا هر چی بخای گوش میکنه اما از اینایی نیست که قیچی برداه کل دماغو بهم بریزه
.
بچه ها من یک مطلبی رو به نظر میاد که بگم در مورد دکتر نادریان و قیمت دادنش من فکر نمی کنم که اگر نخواد عمل کنه قیمت پرت می ده . من و مینا اون روزی که رفته بودیم چندتا نمونه دیدم که یکشونو ازش 8 گرفته بود و بینی خیلی خوبی تحویلش داده بود دوتا خانوم بودن که ازشون 11 گرفته بود و بینی هاشون قبلش خیلی بزرگ بود که بینی بعد از عملشون بدون ایراد و طبیعی بود و با ضریب 0.5 کوچیک شده بود اما جا داشت بازم کوچیک شه که خود اون خانوم می گفت من بهش گفتم طبیعی نباید می گفتم طبیعی. وقتی هم من رفتم گفت مریض میاد اینجا من بهش 10 قیمت می دم چون من وقتی بینی رو باز می کنم داخل بینی رو اصلاح می کنم و بابتش پول می گیرم.
به نظر خود من این خیلی مهمه که یه دکتری 3 ال 4 ساعت وقت می ذاره مثل( شیروانی، سامی، نادریان) برخی دیگه هم سر 1 ساعت جمش می کنم.

تجربه خودمو بگم که من پیش دکتر حق گذار مشاوره شدم که خیلی ها رو عمل کرده ( هدیه تهرانی، نیک بخت، هاشمی نسب) و اینجا هم بچه ها با هاش عمل کردند خودم نمونه های خیلی خوبی ازش دیدم بیرون و کلا دکتر خیلی خوبیه اما وقتی من رفتم پیشش گفت تغییرات زیادی رو بینی ام نمی ده جز بر طرف کردن قوز و ایجاد یک قوس ملام و گذاشتن یک پایه برای نوک بینی و گفت بسته عمل می کنم گفت عملت زیر یک ساعت زمان می بره حدود 40 دقیقه و خیلی عمل راحتی هست و به 10 تون هزینه عمل و 2 تومن هزینه بیمارستان داد، گفتم دکتر من ظاهرا یک انحراف جزیی دارم نیاز نیست برطرف شه گفت دکترهای که رفتی همشون گوش و حلق و بینی بودن اونا هر چیزی انحراف می بینند مال شما لازم نیست در صورتی که مجلسی، نادریان،زینلی و یحیوی همه گفتند شما یک انحراف جزیی داری که برطرفش می کنیم. جهت اطمینان من رفتم دروباره مطب نادریان این موضوع رو صراحتاً ازش می پرسم میام شفاف سازی می کنم.
مهنوش جان
من چند سال اراک زندگی کردم و خیلی خیلی کار از محمدخواه دیدم. تجربش زیاده ولی خیلی پیر شده و کاراش بسیار بگیر نگیر داره. بیش از دو سال طول میکشه که بینی شکل واقعیشو پیدا کنه. حسن کارش اینه که کارای گوشتیش بعد از چند سال افت نمیکنه اما از لحاظ زیبایی معمولیه. ضمنا اون خط کنار بینی را من توی خیلیها که چند سال پیش باش عمل کردن دیدم که خیلی واضح و عمیقه. حتی توی اراک دکترهای خیلی بهتری داریم. مثلا راستکاری که 2-1 ماه یک بار میاد اراک و البته تهران عمل میکنه کارش بهتره. البته این نظر منه.