2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست
اگه همون صفایی باشه که یه مدت هم کرمانشاه عمل می کرده کلا همه فامیل یکی از دوستام باهاش عمل کردن. البته گوشتی وحشتناک نبودن هیچ کدومشون. ولی مثل اینکه بیشتر فانتری کاره. و از نظر فانتزی اونایی که من دیدم خوب بودن. نظرت در مورد سامی چیه؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سامی گرونه ترمیماش. شیروانیو ترجیح میدم. قیمت بعد عید شیروانی 15 هست اما یه عده ارزونترم دادن...
رینوپلاستی بینی گوشتی سال 84، ترمیم 89 (دکتر محمدباقر فتاحی).ناراضی. ویزیت: شیروانی.زینلی.علامه.دینی.سجادیان.صفایی.عارف.توسلی.خاتمی. همتی فراهانی. کامیابی. مریم اسماعیلی
ممنون samiiiiii جان. اگه کوچک زاده، کامیابی، عارف، راستکاری، صفایی اعتمادمو جلب نکردن میرم شیروانی. زینلی، علامه، شیروانی، سجادیان، دینی، فتح العلومی، وزین دل و ... رو رفتم.
رینوپلاستی بینی گوشتی سال 84، ترمیم 89 (دکتر محمدباقر فتاحی).ناراضی. ویزیت: شیروانی.زینلی.علامه.دینی.سجادیان.صفایی.عارف.توسلی.خاتمی. همتی فراهانی. کامیابی. مریم اسماعیلی
من یه بار مطب شیروانی بودم تنها مورد مشکوک یه نفر بود که بعد 2.5 ماه شدیدا تودماغی حرف می زد.
می خوام کوچیک بشه یعنی باریکتر. فکر نکنم با طبیعی عمل کردن بشه جمع و جورش کرد. حتی حاضرم یکمم کلیپسی بشه اما اینقد موقع خنده وحشتناک پهن نشه.
شکلات جان به سلامتی. نگران نباش مال منم از این پشت بندیا بود. مشکلی نبود.
شکلات جان ایشالا عمل خوبی داشته باشی. با کیه عمل شما؟
2810