2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015589 بازدید | 66529 پست
گوگولی اخلاق صفوی خاصه بعید می دونم از تهران تکون بخوره. وگرنه من خودم اصالتا تهرانی نیستم
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گوگولی جان هنوزبه نتیجه خاصی نرسیدم راجبش.به نظرم اونقدراتمییزنیست.یعنی شیک نیست کاراش.فقط یکیودیدم که شیک بود البته زیرچسب بود.اما طبییعیه مشکل تنفسی هم کسی نداشت.برای نظرقطعی بایدبازم نمونه دید.کلا بنظرم کم ریسک و معمولیه روبه خوب بود
این نمونه دیدن از نادریان هم داستانیه واسه خودشا خوب بگو تو که انقدر از کارت مطمئنی چرا نمیزاری مردم راحت نمونه ببینن؟؟!!!! نکنه واقعا فقط بینی های کمکارو میتونه خوب دربیاره و بقیه موارد گند میزنه؟!! چقدر رفتار منشیش چیپ بوده
بچه ها من الان سایت برزنجی رو با دقت دیدم بعصی دماعها خوب بود بعصی ها نه اصلا انگار از روبه رو همون دماع قبلی بود فقط نیم رخش تعیر کرده بود کسایی که باهاش عمل کردن حرف گوش کن هست مثلا بگی کوچیکش کن گوش بده؟؟؟؟؟؟
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
بنظرم اصلا کارش درست نیست نمیزاره کسی کارشوببینه.این حق ماست که نمونه ببینیم چون هم پولمون هم بینیمونو که یه عمرروصورتمونه میخوایم بدیم دستش.اونوقت بایدباترسو لرزو دزدکی ...... خوب چه کاریه آخه :|
نه درصدندادفقط گفت جنس بینیت خوبه واسه عمل.کاش خودم میپرسیدما...نمیدونستم درصدمیده.همینکه میزاره باخیال راحت بشینی نمونه ببینی هرچندباردلت میخواد خودش یه دنیا ارزش داره
حسنا خب من موحدی و صابری و قوجقی رو رفتم بعد آخه اینجا می شه با نمونه های یه دکتر دایم حرف زد. می شه روند بینیشونو دنبال کرد یکم حقیقی تره
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
آره خدایی خیلی دکتر باوجدانیه. حالا اگه این دفه رفتی ازش بپرس. کاری رو که نتونه انجام بده رک میگه و الکی امیدوارت نمیکنه. بنظرم بیس بینی تو نتیجه ی عمل خیلی موثره حتی بیشتر از مهارت دکتر.