2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015476 بازدید | 66527 پست
ماهی جان نقوی من خودم نمونه ندیدم ولی تعریفشو شنیدم قیمتاش بین 4 4/5 عملاشم تمیزه نیمه فانتزی و طبیعی هم هست من داییم می خواست عمل کنه باهاش ولی چون چشماشو تازه عمل کرده بود دست نگه داشت
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبا و بهارسارا مرسی از شرح مطبگردیتون چقد خوب میشه همه بیانو گزارش مطبگردیاشونو بنویسن یا نمونه های خرابیکه که تو دوستا و آشناهاشون هست اینطوری خیلی زود به نتیجه میرسیم همگی
آقای saiduf خواهش میکنم امیدوارم بهترین تصمیموبگیرین. بله میلانی هم دکترخوب و بسیارباوجدانیه اما خوب اونروزی که من مطبش رفتم اتاقش یه نور کم داشت و دکترازفاصله دوربینیمودیدحتی متوجه انحراف ظاهریم نشدخودم بهش گفتم.بعدا گفت من پره بینی رو از پایین اگه جمع کنم پایینش حتما مثلثی میشه گرد نمیشه.درصورتیکه بینی من گرده و دکترای دیگم گفتن گردمیتونن دربیارن.منم به این زاویه پایین بینی که مثلث باشه یاگردخیلی حساسم مال هرکی رودیدم شکل مثلث بودتومطب.اما فرهنگ ریزترین اشکالاتم گفت بهم.هرچندکه من بامیلانی یافرهنگ عمل نخواهم کرد اما از دقت فرهنگ خیلی خوشم اومد.
عاقا ی سوال دوستم شمال عمل کرده بعد طبیعی شده البته طبیعی میخاسته حالا نظرش عوض شده به دکتره گفته قوس دار میخاد بشه دکتره گفته دستمزد نمیگیره فقط هزینه کلینیک !!!!!!ممکنه چنین چیزی عایا؟؟؟؟؟؟
دلم فقط آرامش میخواد... 
سلام دوستان. من دو ماه پیش بینیموعمل کردم. الان چند روزه چسب نمیزنم دیگه. یکم ورم کرده. دکترم بالای بینیم... ینی یکم پایین تر از بین دو ابرو غضروف گذاشته بود و گفته بود ماساژش بدم هر روز. امشب دیدم که یه برآمدگی کوچیک همونجا ایجاد شده. ینی غضروفه حرکت کرده؟ یا ورم؟ نگرانم... کسی چیزی میدونه؟
2810