2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015483 بازدید | 66528 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر بهمن مقدم داخل مطب که رفتم کاملا شلوغ مشاوره با طراحی 50 نمونه ها یک آقا 1 ساله تیغه باریک پره ها قرینه نوک بینی تیز راضی بود دوستشم آورده بود واسه عمل یک دختر بود 2 ماهه کم ورم قرینه ولی بازم بدون قوس بازم تیغه باریک بینی هابدون استثنا ارتفاع کم نیمه فانتزی همه ی بینی ها برق میزد :) بالاخره نوبت من شد دوربین رو میز آماده عکس گرفت با فتوشاپ درست کرد بعدم گفت 10 تومان (جالبه که بیرون اتاق همه از 5 6 تومان حرف میزدن نمیدونم یهو تو صورت من چی دید!!!!) بعدم گفت اتاق بغل وقت میدن همین سر جمع 5 دقیقه طول نکشید یعنی اصلا نذاشت حرف بزنم!!
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
ضمنا موقع طراحی انقدر تیغه بینی رو نازک کرد که چیزی ازش نموند چون دوستام گفته بودن که طراحیش دقیقا عین عملشه منصرف شدم (تازه نمونه هاشم همشون تیغه هاشون باریک بود)
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
بچه ها امروز رفتم مطب دکتر میلانی. جو خیلی صمیمی بود. مثل مطب نادریان حکومت نظامی نبود. هر نمونه ای از راه میومد صداش میکردیم و میریختیم سرش و سوال بارونش میکردیم. یه نمونه دو ماهه بود. قبلا بینیش گوشتی بوده. فانتزی میخواست. دکتر واسش نیمه فانتزی دراورده بود. سوراخها متقارن، کم ورم و شیک. نمونه شش ساله بود که دخترشو اورده بود واسه عمل. استخونی بود و تیغه ظریف و اصلا افتادگی نداشت نمونه 10 روزه خوب بود. ورم داشت. میگفت از روز سوم نفس کشیدم و ... کلا گفت راضیم همه میرفتن و میومدن و چسب عوض میکردن. منشیش خانم رضایی فوق العاده مهربون و پایه بود. نیم ساعت نشستم نوبتم شد. دکتر خیلی مهربون و با حوصله ست. ازم عکس گرفت و طراحی کرد. قند تو دلم اب شد عکسمو بعد طراحی دیدم. گفت ارتفاعتو کم میکنم. سوراخت کوچیک میشه. اگه نمیخوای سر بالا شه،نمیتونم زیاد قوس بدم رو بینیت. کلا کاراش خوب بود خدایی. هزینه عمل بین 4 تا 4/5. مشاوره رایگان
مایده جون مرسی از جوابت عزیزم. بووووس
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
mahi جون من از مسعود نقوی خیلی خوب شنیدم دوست دوستم پیشش عمل کرده و بینیش خوب شده حتی مثل اینکه خودش عکس برده و دکتر تقریبا شبیه همون واسش درآورده با یه کمی تفاوت که به چهرش بیاد ولی کاری ازش ندیدم و به شنیده ها زیاد نمیشه اعتماد کرد
2810