2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه دوستم اصلنم گونه مونه نداره پیشونیشم صافه پلکشم افتادگی داره بهش گفتم قوس دار کنه باید سربالا کنه ریسکه بهت نمیاد یهو اونموقه میگه خودت خاستی گوش نداد که!!واسه تابستون وقت گرفته
دلم فقط آرامش میخواد... 
بهار سارا منم از مشاوره با میلانی راضی بودم، معقولانه حرف میزد.نمونه کاراشم اونجا خوبو راضی بودن. واسه همین من بین فرهنگ و میلانی موندم واسه انتخاب!!
عمل جراحی زهرا(همسرم)/7تیر دکتر فرهنگ. عکس 32روز بعد از عمل ص 1210
دوستان سلام...من برگشتم....دیروز ساعت 8 صبح وارد اتاق عمل شدم و ساعت 10/5 هم بهوش اومدم...خیلی ساده تر از اونی بود که فکر میکردم....تو اتاق عمل دکتر فزهتگ اومد بالا سرم و گفت چه کارهایی میخواد انجام بده... ساعت 2/5 بعد از ظهرم مرخص شدم...کبودی و خونریزیم کم بوده تا به الان...هزینه ام هم با هزینه ای متفرقه تقریبا 5/5 شد...ممنون میشم اگه توصیه های بعد عمل رو یادآوری کنید...خصوصا در مورد خورد و خوراک... در آخر باید تشکر کنم از یکی از بچه های تاپیک که خیلی کمکم کرد...نمیدونم میتونم اسمشو ببرم یا نه...اگه اجازه داد حتما تو پست عدی میگم.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
aghaye bebakhshid سلام . مبارک باشه ایشالا خیلی زود خوب بشی و بینیت دقیقا همون چیزی بشه که دوست داری . اگه میشه یه عکس از قبل عملت بزار و هر موقع که تونستی از بعد عمل هم یه عکس بزار. راستی دکتر فرهنگ تامپون میزاره ؟ اگه میشه یه خورده در مورد عملت توضیح بده (کجا عمل کردی و ...) ممنون .بازم تبریک میگم
مرسی سعید، قول عکس رو نمیتونم بدم الان...چون با این سرعت نت تو ایران من این چند خطم کلی طول کشید تا آپلود کردم...اما بعد از بداشتن گچ، حتما از قبل و بعدش عکس میزارم...دکترفرهنگ تامپون میزاره...من یکشنبه عمل کردم و فکر کنم سه شنبه قرار بود بکشه...که سه شنبه تعطیله...تو کلینیک به من گفتن چهارشنبه برم همون کلینیک عمل تا اینکارو بکنن...خود پرستارای کلینیک انجام میدن...در حالیکه من فکر میکردم تو مطب دکتر اینکار انجام میشه...درباره روز عل هم ساعت 6 رسیدیم کلینک تو پاسداران...اول کارای اداریشو انجام دادیم...بعد یه قزص دادن خوردم...لباسامو عوض کردم و منتظر نشستم...ساعت یه ربع به هشت یه خانمی اومد دنبالم تا تو اتاق عمل راهنماییم کنه...خیلی حول بود و عجله داشت...فکر کنم کمی دیر شده بود...من رو هم کمی استرس کرد...به اتاق عمل رسیدیم...وارد اتاق شدم...انتظار اتاق عمل شیکتر، تمیزتر و با کلاستریو میکشیدم...و تو لحظه اول راستش تو ذوقم خورد...به هر حال رو تخت دراز کشیدم...خود دکتر فرهنگ با خنده وارد شد احوالپرسی کرد و توضیحاتو داد...لبو و دهنم به شدت بهم ماسیده بود و وقتی میخواستم حرف بزنم اصلا نمیتونستم زبونمو تو دهنم بچرخونم...حس خیلی بدی بود...گفتم، اول یه دستمال خیس کردن تا دور لبم بکشم اما فایده ای نداشت...تا باز گفتم من حتی ننیتونم الان با دکتر بی هوشیم حرف بزنم...دیگه یکی از پرستارا یه ظرف کوچولو آب داد تا دهنمو بشورم باهاش و خیلی اصرار میکرد که اصلا از اون آب نخورم،بعد دکتر بی هوشی اومد یه مقدار صحبت کردیم...بعد یه ماسک هوا گذاشتن رو صورتم و گفتن با دهان نفس بکشم...و دیگه هیچی یادم نیست تا برگشتم رو تختم تو اتاقم تو بخش...خدا رو شکر خیلی ساده تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...کبودی و درد و خونریزی خیلی کمی دارن..و انیدوارم همینجوریم بمونه...اگه باز سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
2810