2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

*** شاهین فتح سامی***
همینکه رفتم مطبش میناسو شناختم که پیش سامی ترمیم کرده لطف کرد عکس خواهرشم که  با سامی عمل کردرو نشونم داد خیلی شبیه بینیه خودش بود فقط یکم نوک بینیش گردتر  بود
یه کار یساله دیدم که 8 سال پیش بخاطر شکستگیه شدید پیش سامی عمل کرده بودو یه سال پیشم زیبایی و تاکید کرده بود طبیعی میخواد بینیش کوچیک بود و نوک بینی بین تیزو گرد بیشتر گرد بینیش قوس نداشت  سوراخا از روبرو یکم هشتی شکل عکس قبل عملشو نشون داد سوراخاش همون شکلی بود  تیغش باریکتر شده بود کلا بینیش طبیعی بود ولی پرفکت نبود بدم نبود اصلا
یه کار یکساله دیگه که خیلی کوچولو بود بینیش قبلشو پرسیدیم نمیدونست گوشتیه یا غضروفی!!!! ولی شوهرش میگف بینیش بزرگ نبوده اصلا خودش که کلا بینیه قبل عملشو یادش نبود  قوس داشت نوکش یکم تیز میزد یکی دیگم که واس دیدن نمونه اومده بود میگف تیغش یکم کجه که من اصلا متوجه کجیش نشدم بینیش شبیه بینیه یکار صحراییان بود که کتانه لینک نوعروسو گذاشته بود
یه کار 9 ماهه که بینیش قوس خوبی داشت بینیش سایزش خوب بود پره ها گرد خط پره داشت ولی نوکش خیلی جمع بودو تیــــــز تیغه خیلی صافو متقارن بود اگه نوکش تیز نبود کار فانتزیه خیلی خوبی میشد خودش فوق العاده راضیو تو آسمونا بودو میگف از دکتر خواسته بودم طبیعی باشه !!!(نمیدونم تعریفش از طبیعی چی بود)  و دقیقا همونی شده که میخواستم  از رخ یطوری بود که انگار قوسش زیاده ولی از نیمرخ قوسش زیاد نبود
در آخرم یه کار دوهفته ای آقا اومد که میگف 15-16 سال پیش پیش سامی عمل کرده بود که بعدا کج شده ولی میگف تقصیره خودم بود که کج شد  والانشم با اینکه دو هفته بود ترمیم کرده بود ورمو کبودی نداشت با چسب که خیلی خوب بود سایزو اندازش ونوکش
هیچکدوم مشکل تنفسی نداشتن جاب بخیه ها نمونده بود خودشون راضی بودن دخترا همشون تیغشون باریک بود 3تاشونم بینیه زشتی نداشتن ولی جوریم نبود که به دل آدم بشینه البته این نظر یه دختر دیگم بود که مطب بودش

من دوست دارم نوک بینیم مکعببی نانحسوس باشه یعنی نه خیلی گرد نه خیلی مکعب سوراخهای بینیم گرد بشهه خط پره رو خیلی دوست دارم الانم بینیم خط پره داره صاف و متقارن هم باشه اخه الان بینیم یکم کجه شوهرموو با هزار بدبختی را ضی کردم میگفت من به خاطر دماغت باهات ازدواج کردم ههههههه
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
حسنا از بین این سه تا خب بشارتی که تکلیفش معلومه یه خط قرمز میخوره بیشتر بخاطر اخلاقش احمدیو همش 4تا بی چسب دیدم سامیم که غیر قابل پیش بینیه ممکنه یهو نوک تیز کنه .... ولی قبلا چنتا کار ازش دیدم که واقعا به دلم نشسته از کارای تاپیکو دو نفر تو مطبش ولی کار خرابم بچه ها دیدن ازش :(((( و اینکه من نوک تیز اصلا دوس ندارم چون خشن میکنه چهررو
2810