2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016101 بازدید | 66529 پست
اولش بگم من عکس ندارم
سلام
خخخخ آدم فکر میکنه اومده تو تاپیک اسپم 3 بعد باید به هرکی درمورد جراحی بینی مینویسه تذکر داد که بین اسپم ها پست های مفید نذارید ... با این کارتون پست های اسپم که میتونه برای خیلی ها غیر مفید باشه به انحراف کشیده میشه ! اوا

خاموشی خیلی با کلاسه ولی خب به اصرار و ایمیل های دوستان اومدم دو دقیقه روشن بشم و روشنتون بکنم و برم تو خاموشی خودم محو بشم ...
درصد رضایت خواسته بودید ...
دوست ِ من ! از دماغی که توی ماه چهارم و اوووووج ورمه و گنده تر از قبل شده و صاحبش هم عصاب نداره و میخواد سر به تن دکترش نباشه چه درصدی توقع دارین آخه؟؟
نیم رخ گنده و مرتفع همچون رشته کوه های هیمالیا که اینقد ارتفاعش زیاده که میشه خودتو ازون بالا پرت کنی پایین و از دست این حماقت راحت بشی چند درصد رضایت داشته باشه خوبه؟؟
دیگه از داستان ِ تکراری جای بخیه و قوز و سوراخای نامتقارن و سربالاش بگذریم !!
فعلا که رضایتی جز 20-30 درصد اونم به لطف تعریف های الکی شوشو نداریم ...
نصیحت و اینکه بیشتر دقت کنید و جو زده نشید و اینا هم نمیگم ... چون گفتنش فایده نداره عمل کننده باید عاقل باشه !

دیگه اینکه
تبریک مخصوص به رویای آرام دلاور که بالاخره شوشو رو کشوند بیمارستان و مماخشو تحویل اهلش داد ! مبارکت باشه فراوووون ... ایشالا خیرشو دوبرابر ببری که با صبر عمل کردی !
اینم برای نادایا
اینم برای اونایی که یادشون مرا فراموش!
و در آخر اینکه دنبال درصد رضایت از من و امثال من که هنوز به 6 ماهم نرسیدیدم نباشید ...
همین من یهو دیدی سال دیگه همین موقع با گل کاکتوس رفتم مطب نادریان واسه تشکر ! بعدا نیایید شاکی شید تو گفتی رضایتم درصد نداره ! دماغه دیگه یهو دیدی سال بعد، بعیدا و ابدا، قشنگ شد !
پس برو تحقیق می کُن مگو نیست حال ...
و در آخر . . .
من عکس ندارم

زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سعیدی جان ...
حالا که تو و عاطی نیتتون خالصه و فقط میخواین روی ماهمو ببینید و دیگه اصرارم کردید یه عکس نشونتون میدم فقط مدیونه هرکی سیو کنه !!
.
.
.
.
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/2bfbac076310f5291.jpg

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عمه هم دارم
رستگگگاااااررررررررررررررررر من با عمت کار ندارم من با روحت کار دارم؟........به روحم اعتقاد داری؟
.
.

..
.
........
خدایی دست نادریان درد نکنه....من که نادریان رفت تو لیستم
کی میشه 50 تا از این شص ماغ من کم بشه مثه بقیه آدما بشه دماغ!!!!!
بچه ها
یادمه نیناسل قدیما میگفت میخواسته برای منافذ باز پوستش لیزر انجام بده بعد دکتر سامی گفته مماخش لیزر نخوره !!
الان منم میخوام لیزر کنم با این تفافت که نادر گفته اشکالی نداره مماخم لیزری بشه !
حالا من دچار یاءس علمی شدم ... کسی میدونه از نظر علمی و حساب شده در ماه چهارم بعد از عمل لیزر پوست ِ بینی آری یا نه ؟؟
عجلهههه دارما ... دستم به علم و علومتون
جمره دوست من ! این تبلیغو از من نشنیده بگیر ...
اگه هنوز تو انتخاب دکتر موندی ...
اگه هنوز دودلی و نمیدونی با کی عمل کنی ...
اگه وسواس داری و هیشکی به دلت نمیشینه ...
اگه دلت با هیشکی نیست و سرگردون شدی ...
اگه داری دیوونه میشی و نمیدونی چیکارکنی ...
من برای تو یه پیشنهاد ویژه دارم !
بله !
*********دکتر مهرداد نادریان **************
دکتری برای فصل های نا امیدی و سردرگمی!
با متد پیشرفته ی نشان ندادن ِ مریض ، دیگر دودلی به سراغ شما نخواهد آمد !
در محیطی آرام و زیر نگاه های مهربان منشی ها و هزاران دوربین مداربسته ... جرات شک و تردید نخواهید داشت ...
قیافه ی فوق العاده آروم و کله ای خلوت و براق و آرام بخش و چشمانی هیپنوتیزم گر به شما مجال تعلل و دو دلی را نخواهد داد ...
همچنین سیستم هوشمندانه ی" دریافت مبلغی به عنوان بیعانه " آخرین شک و دودلی ها از شما دور خواهد کرد ...

دیگر نگران ِ پیدا کردن دکتر نباشید !
مهرداد نادریان ... دوست ِ مهربان بینی های شما
همین حالا اقدام کنید ...

عه جمره ... خب به خدا من اگه برای خودم ترتیب بهترین دکترارو داشتم که 6 ماه دنبال دکتر نمیگشتم بعدشم دست از پا درازتر با نادر عمل نمیکردم ...
هردکتری یه نکته ی مثبت داره ... نمیشه دکتری پیدا کرد که از همه لحاظ از بقیه بهتر باشه که من بذارمش سر لیست خب ...به نظرم همشون سر و ته یه جراحن! نمیشه لیست ازشون درست کرد ...
بیشترین کمکی که بهت میتونم بکنم اینه که از تاپیک دل بکن برو تو دنیای واقعی دنبال دکتر بگرد ...
اینجا جو خیلی زیاده آدم تحت تاثیر قرار میگیره و بیشتر سردرگم میشه ... از همه مهم تر تفاوت سلیقه ها غوغاست ...
برو دختر خوب ... برو تو تنهاییه خودت با خودت و سلیقه ت خلوت کن اینقدم به من گیر نده میرم خاموش میشم بعد یکی از سرمایه های دماغیتون رو از دست میدید ها
رستگار جون جای این حرفا یه رونمایی ازون مماخ هیمالاییت بکن هرجور باشه ما قبولش داریم میخوایم ببینیم دماغ تو اوج ورم چه شکلی میشه
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648