2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
واای دماغت لایک داره نادیاا
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مینا جون چی شد ک شما از عمل با نادریان منصرف شدی؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
بچه ها واقعا اینطوری نیست که نادریان ارتفاع بینی رو کم نکنه. درسته که نمیاد بینی رو بچسبونه به صورت، ولی ارتفاع بینی رو تا جایی که لازم باشه کم می کنه. اتفاقا به نظرم از معدود پزشکهاییه که ارتفاع بینی رو استاندارد و بر اساس اندازه صورت و فرم صورت کم می کنه
فروز جون بینیت خیلی عالی شده منم می خوام بینیمو عمل کنم پیش یک دکتر خوب تو تهران دکتر عبدیزدانی رو بهم پیشنهاد دادن ولی بینی شما خیلی قشنگ شده میشه لطفا بگی هزینه اش چقدر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من مشهدم ولی فکر میکنم دکترای تهرانی بهتر عمل میکنن راهنماییم کنید لطفا
نادایا جون مبارکه خیلی عالی شدی ممنون بچه ها از نظراتون با نادریان عمل میکردم باز دخمل ناز چون بینیم همونجوریه که میخواستم ، هر کی میبینه دو به شک میمونه که عمل کردم یا مادرزادی بینیم خوبه ژل لبم جوویدرمه ، لب بالام بیشتر تزریق شده ، لب پایینم کم. مسلما تو این ٤ ماه حجمش کمتر شده و همچنان هم جذب میشه . من خیلی از کار دکتر برزنجی راضی بودم چون لبم از تزریق قبلیم که با یه دکتر دیگه بود خیلی عدم تقارن داشت و برزنجی تا جایی که میشد رفعشون کرد پروتز ندیدم ازش هزینه عمل من با کلینیک 5500 شد
سلام دوستان، کسی دکتر فتح العلومی میشناسه؟ دیروز یه خانم دیدم که چسب انداخته بود . فرم بینیش خیلی خوب بود پرسیدم کجا عمل کردی گفت فتح العلومی تهران اما چون خودم تهران نیستم خواستم ببینم کسی میشناسه و کارهاشو دیده ؟ ؟ ؟
اللهم صل علی محمد و ال محمد
2810