2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بینی مینا و شامانا رو من میخوام عمل کنم با این سخت گیریاشون. والاااااا. خخخخخخخ بچه ها من آبریزش بینی دارم چند روزه و لرزم گرفته. این عادیه؟؟؟!!!
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
sevil نگران نباش تا 6 ماه عادیه مینا نوا ممنون از راهنماییتون من خیلی تعریف کشاورز شنیدم اتفاقا خودمم تو فکرش بودم دیگه فکر کنم بیخیال باریک بین شم دکترایی که اسم در کردن فقط تو فکر کنفرانس و مسافرت خارج و مصاحبه با این شبکه ها هستن قبول دارم وقت برای مریض نمیذارن

ماشالله شما خانوما تاپیک و گرفتید دستتونو یه ضرب پیش میرید، یکیم جواب ما آقایونو بده.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
متخصصین عزیز میشه بگید این بینی زیباست با نه و اینکه اگه ایرادی داره؟!!!البته 20 روز هست که عمل کرده و هنوز ورم داره کمی!!!نظرتون؟؟
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
بینفرهنگ و غلامرضا احمدی کدوم گزینه بهتری برای بینی استخوونی آقایون مناسب ترن؟ من کلا دو هفته بیشتر وقت ندارم تا دکترمو انتخاب کنم...
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
آقای ببخشید یکی دو تا از آقایون اینجا با سجادیان عمل کرده بودن و راضی بودن....اگه دوست داشتید یه سری به مطبش بزنید....
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
مرسی نیلوفر آبی، سجادیان هم یکی از گزینه هامه،اما یکم از نوع درآوردن نوک بینی روش حساسم،یه کم نوک بینی هارو کوفته در میاره. من فرصت مطب گردی ندارم،‌ من ایران نیستم و باید از طریق نت اطلاعاتمو جمع کنم.
آقای ببخشید اینجا از کار احمدی برای آقایون خیلی تعریف کردن و میگن دکنر دقیق و باانصافی هم هست. یکی از آقایون اینجا هم با فرهنگ عمل کرده بود خیلی خوب شده بود. تا حالا مطب هیچکدومشون نرفتید؟
2810