2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست
منم ایران نیستم ...ولی اینجا خیلی کمک میکنه..من 2 هفته دیگه میاک ایران واسه عمل....اگه تونستی از مانی کمک بگیر یا از موجی....آدرس ایمل مانی رو دارین؟
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
مرسی گلم ...راستش میخوام ببینم اگه خوب باشه برم تو نخ دکترش...ماشالا اینجا پر از متخصص پزشکی و زیبایی هستش...خخخخخخخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای یه جراحی دیگه پیش مسعود اسماعیلی تو سعادت اباد رفته بودم کلا اقایون برای بینی بیشتر بودن و انصاقا هم بینی اقایونو واقعا زیبا تر از بینی خانوما در میورد باز اگه مسیرت خورد یه سر برو پیشش شاید نظرتو جلب کرد
مریم جان من هنوز عمل نکردم ....این عکس دوستم هست که تو عید با دکتری مطهری عمل کرده..من هنوز از نزدیک ندیدمش فقط عکسش رو دیدم....
مرسی بابت جواباتون، گوگولی، تا حالا مطب هیچکدوم نرفتم، نیلوفر آبی، منم دو هفته دیگه ایرانم، برای مانی از طریق خود سایت قسمت ارسال ایمیل میل زدم اما هنوز جوابی نگرفتم... مریم، مرسی بابت پیشنهادت، تحقیق می کنم دربارش.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
مائده می‌خوام با عباسی روتوش کنم.. کلوملای من یه کم تو رفتگی داره که باید روتوش می‌کردم.. منم دیدم حالا که دارم برا روتوش می‌رم.. یه قوسم بگم به بینیم بده و تیغمو باریکتر کنه
نمی دونم چرا نمی تونم پیغام خصوصی بدم من امروز مطب نادریان بودم . چند نفر دبدم که خوب بود . من فکر می کردم نمی تونه سایز بینی رو کوچیکتر کنه ولی اینایی که امروز دیدم بزرگ نبودن اصلاً. یکیشون که بهمن عمل کرده بود خیلی راضی بود از بینیش فقط می گفت سرشو میگیره پایین سردرد می گیره که واسه این اومده بود به نظرم کلاً خوب بودن قوز ام نداشتن اینایی که من دیدم . ولی سوراخاشو خیلی خوشگل در نیاورده یود بانمک نبود سوراخ بینیشون از نیم رخ . یعنی یکم صاف در اورده بود زشن نبوداا اصلاً. ولی خوشگلم نبود سوراخاش از نیم رخ می تونست بهتر باشه
فقط یه چیزی که من بارها گفتم دنبال اسم دکتر نباشین چه بسا خیلی از این دکترا از صدقه سر همین تاپیکا الان چند تا مریض دارن و خدارو بنده نیستن هر شیش ماه یه بار قیمتاشونو دوبله میکنن ما خیلی دکترایی داریم که اسمشون شناخته شده نیست و فقط بخاطر همین ما دورشونو خط میکشیم در صورتی که کارشون اگه بهتر نباشه مطمئننا بدتر نیست کافیه چند بار مطبشون بریم نمونه زنده ببینم بعد قضاوت کنیم و به همدیگه معرفی کنیم چون به نظر من یه جراحی بینی باید دیگه نهایت 4/5 باشه نه بیشتر
عزیزم من فکر کردم بینی خودته زیاد وسواس به خرج ندین تو همین تاپیک خودتون میشناسید بچه هایی که چقدر مطب گردی کردن و حساسیت نشون دادن ولی الان از بینیاشون رضایت کافی رو ندارن تحقیق باید باشه ولی دیگه زیادم مته به خشخاش نذارین چون بیشتر دکترای ما کار خودشونو میکنن
2810