2777
2789

طلاهامو  که یواشکی دور از چشم شوهرم برای خودم خریده بودم پس انداز کرده بودم رو دلم سوخت به یک بنده خدایی که مشکل داشت قرضی دادم قرار شد ظرف ۵۰ روز به وزنش بهم برگردونه چه گرون شد چه ارزون ... الان  چن روز گذشته میگه ندارم صبر کن اصلا داغونم حالم خیلی خرابه موقعی که میخاست بگیره قسم آیه قرآن می‌خورد که شک نکن سر تاریخش پست میدم واای متنفرم از آدم‌های بدقول دروغگو .... بهش گفتم اگه نمیخای پس بدی مثل مرد بهم بگو نمیدم میخاستی ندی ولی اینکه منو هی سر میدوونی  حالم خراب میشه ... میگه میرم مال مردم خور نیستم ولی نمیده ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مستقیم میگفت نمیدم آدم کمتر حرصش میگرفت

حالا باید کف و خون قاطی کنی تا پسش بگیری

امیدوارم حداقل اون آدم مادر یا برادر خواهری چیزی باشه ک کمتر دلت بسوزه

ولی آدم هر چی قرض میده،تهش واسه پس گرفتنش باید گدایی کنه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
اگه مستقیم میگفت نمیدم آدم کمتر حرصش میگرفتحالا باید کف و خون قاطی کنی تا پسش بگیریامیدوارم حداقل او ...

دقیقا نه غریبه اس ... واقعا این دوره زمونه خوبی نیامده برای منم تجربه شد