2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015574 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود بر تو الهام :)

نسترن:

نه نمیمونه

اولا نوک بینیت یه مقدار افت میکنه ( کاملا عادی و طبیعیه)

دوما ورمت میخوابه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
کااااااش واسه من سربالا بود و قوس داشت واااالا .......
دلم میخواد این ماه ها رو هول بدم جلو زودتر 9 شهریور بشه مماخم 6 ماهه بشه بتونم به ورزشم برسم ...
به تنها چیزی که دقت نمیکنم شکل دماغمه
9 اسفند دکتر سجادیان

لطفا توی تاپیک این بحث ادامه پیدا نکنه و اگرم کسی ادامه داد لطفا کسی جوابی نده که جو بهم بریزه

نتیجه اخلاقی بحث توی تاپیک:

درست و با دقت تصمیم بگیرید!!!!!

موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
یکی بود اینجا که لیست دکترا وکاربرایی که باهاشون عمل کردن رو تهیه میکرد.لطفا اسم منم اضافه کنن به لیستشون تا اگه کسی در رابطه با این دکتر سوالی داشت بتونم در حد توانم کمکش کنم
اگه سوالی بود پخ بدین جواب میدم
اینم بگم راست میگن روزای اول بعد عمل نباید رو فرم بینی قضاوت کرد.اوایل بینیم انحراف داشت بعد عمل ولی الان شکرخدا رو به بهبودی هستش و نسبت به اون اوایل بهتر شده کجیش شکر خدا
تصمیم گرفتم صبور باشم. توکل بر خدا خوب میشه
موفق باشید همگی
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
فکر نکنم دیگه تاپیک بیام

یعنی ترجیح میدم نباشم

بزار همون بهتر اینجا منشی های دکترا بیان و برن

به شعور هیچ کس هم توهین نمیشه که یه نفر داره الکی و بیخودی از یه نفر دیگه دفاع میکنه

به طرف میگی فلان دکتر اینجوریه (تازه عملشم با دکتر انجام داده و تموم شده رفته )جوری رفتار میکنه انگار داری به ناموسش فحش میدی! این همه تعصب واسه چی؟ که چی؟ بعدشم برمیگره به خانواده من توهین میکنه

میخواین کمک کنید یا الکی بقیه رو گمراه کنید؟

به قول خودشون همه شونم عقل و شعور دارن و بهترین تصمیم رو میگیرن منم دقیقا همینو میخوام

یه ذره منصف باشید و انسان باشید

یه نگاه به وضع اقتصادی مردم بکنید شاید یه عده با هزار جور زحمت پول عمل بینیشون رو جور کرده باشن

و حالا به هر دلیلی تصمیم دارن عمل کنن

اون وقت شما توقع دارید مثلا من ساکت بشینم که اون بنده خدا 1 سال یا 2 سال دیگه به جز هزینه ی بینیش بخواد هزینه ی چند برابری ترمیم هم بده و این ور و اون ور بدو؟

واقعا فکر نمیکردم و تو مخیلم نمی گنجید این همه بد و بیراه بشنوم

فقط امیدوارم چند ماه دیگه نرن مزاحم باوان توی تاپیک ترمیمی ها شن

موفق باشید