2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015578 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناتالی جان
بله نمونه زیاد دیدم عزیزم...

شامانا جان
نمونه ای که دیدی چند وقت بود عمل کرده بود؟حق گذار یه دوره ای فانتزی کار بود ولی الان سبکش کاملا عوض شده و طبیعی عمل میکنه...اون خانوم خودش راضی بود؟شاید خودش اونجوری میپسندیده!
درمورد قیصری منم کارشو دوست دارم ولی قیمتش خیلی بالاتره...تو این رنج نیست...عمل اول ۱۸ تا ۲۵ تومن قیمت میده...ولی واقعا ظریف و بی نقصه اکثر کاراش...البته یکی از دوستان من ۴سال پیش عمل کرد باهاش که کج شد بعد ۳سال و دوباره با خودش ترمیم کرد...هیچ دکتری کارش صد در صد نیست�
Ghamar جان

کاری که تمیز نیست و نسبتا خرابه ، با فانتزی فرق می کنه

من خودم فانتزی می پسندم.

بحث سبک نیست، بینی خراب بود
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
چون عمل کردی فرم بینی تغییر میکنه و تا چند وقت برا آدم غریب هست این مدل جدید و تا عادت کنی طول میکشه
بنظرم اصلا خوکی و خیلی کوچیک نیست. سجادیان اصلا نمیتونه خیلی کوچیک عمل کنه. چون تو نمونه هایی که دیدم حتی 1نفر هم فانتزی و خوکی و خیلی کوچیک نداره!
عادت میکنی به فرم جدید. به قضاوت های بد بقیه اعتنایی نکن. حداقل 4ماه صبر کن که بینی بخوابه رو صورت
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
سجادیان اصلا اونقد فانتزی عمل نمیکنه که سربالا بشه ... !!! فاصله ی نوک بینی تا لبت خیلی هم کمه اصلا زیاد نیس .
اطرافیان بهت میگن چون قبل اینکه کسی نظر بده خودت با حرفای منفی و ایرادایی که میگیری بینیت رو بد جلوه دادی ...

بارها اینجا گفتم ما که بینی رو عمل کردیم همه ازمون انتظار بینی پرفکت دارن ما ایرانیا هم که کم توو خودمون فوضول و ایرادگیر نداریم روحیه مونم حساسه بعد عمل خودمون قدر کافی استر داریم پس بهترین کار چیه ؟؟؟

اینکه قبل اینکه کسی نظر بده خودمون شروع کنیم از بینیمون تعریف کردن از کار دکتذ تعریف کردن حتی اگه توو دلمون شک داریم !!! بچه ها ایراد بینی یا هرچیز دیگه ایی رو جلو کسی نگین بخدا 4 تا میزارن روش تحویلتون میدن ...

بینی که سهله فکر کنین من الان عکس یه گلدون بزارم اینجا قبل اینکه کسی نظر بده شروع کنمبه شمردن ایرادایی که شاید اصلا به چشم هم نیاد .. ا.نوقت همه تون بدون توجه به زیبایی هاش فقط اون ایرادایی که من دیدمو زوم میکنین ناخودآگاه !!

9 اسفند دکتر سجادیان