2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015702 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Ilayبینیت خوبه که
بچه ها بینی من بزرگتر از قبل شده. چرا؟! اصلا نوک و پره ها نسبت به قبل تغییر نکرده. قلمبه و پهنه:(
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
سلام دوستان
ازتون کمک میخوام

من پسری 21 ساله هستم ، بینیم مشکل داره ، هم از نظر تنفسی و هم از نظر زیبایی

از نظر تنفسی همیشه یکی از سوراخ های بینیم تقریبا بستست و از اون یکی هم به زور نفس میکشم

از نظر ظاهری هم اصلا از شکل بینیم راضی نیستم و بینیم تقریبا بزرگو یکم گوشتیه و اصلا هم اعتماد به نفس ندارم

به نظرتون بهترین دکتر جراحی زیبایی بینی گوشتی توی اصفهان کیه !؟ اگه راهنماییم کنید یه دنیا ممنون میشم
به به*******

می بینم که.........بچه ها همه جدید شدن

ما غریبه شدیم

دلم براتون تنگ شده

زیاد روحیه ی پست گذاشتن ندارم.

مرسی از اینکه برای مادر بزرگم فاتحه خوندین و پست موجی رو لایک کردین.

بابت همه چیز ممنون.

یه پا خواننده خاموش شدم واسه خودم این مدت!...
(فکر کن من!!!!!!! )

بچه های آشنا یه کم بیاین ، سوت کور شده تاپیک

گرچه یکی باید به خودم بگه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
ناتالی و قمر عزیز؛

من یه بار تو تاپیک گفتم
اما بازم می گم،
من یه نمونه از حقگذار دیدم که وقتی گفت دکترش حق گذار بوده شاخام درومد
خوب نبود. قوسش بیش از حد بود، به صورت خیلی نزدیک بود، تمیز نبود و در کل،اصلا جالب نبود
من تو اون رنج قیمت قیصری رو پیشنهاد می دم
چون یه نمونه ی خیلی ظریف و ملیح ازش دیدم که فکر نکنم مشکل تنفسی داشت.
اما اگر به دکترایی توی اون محدوده فکر می کنین، تحقیقاتی درباره ی قیصری انجام بدین به نظرم. یا دست کم توی لیستتون باشه که با مطب گردی تایید یا ردش کنید.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام نیلوفرجون نه نرفتم راستش هرموقع خاستم برم یه نه اومد تو کار منم استخاره کردم دیدم خوب نبود کلا نرفتم راستش چون بینی من خیلی کم کاره میترسم حالا راجب کوهستانی شنیدم میگن استخونیای کم کارو خوب در میاره حالا باز باید دیدراستش خیلی از افراه هم تو شمال شنیدم کاش یکی از کارای استخونیش و مدلاش بیشتر میدونستو میگفتم
پریسان کی عکس میذاری ؟
اصلا رو شکل بینیت تا 1ماه و نیم حساب نکن . بعد از این مدت شکلش خوب میشه و اعتماد به نفس میگیری .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
صبایی من بینیم هیچ فرقی با آخرین عکسی که گذاشتم نداره فقط بزرگ تره چون تو ماه 4 هستم و همش آجیل شور و چای و چیزای ورم دار میخورم و چسبم که نمیزنم . تو اردیبهشت عکس میذارم حتما عزیزدلم .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .