2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016386 بازدید | 66530 پست
تو عکس مشخص نمیشه. اگه دقت کنین تیغه به راست متمایله
سوراخام که نا متقارنه. بالا پایینه
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا تو عکس مشخص نیست!!
نمیدونم. ولی کلا افسرده شدم. بدون چسب غیر قابل تحمله برام فرم بینی
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
سویل جون سوراخا بینیت درست میشه پارسال یکی از دوستام که عمل کرده بود همینجور بود ورماش که خوابید
درست شد نگران نباش
یه سمت بینیت یکم بیشتر ورم داره؟
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
آره یه کوچولو انگار. من میترسم کج جوش خورده باشه
من هر وقت داخل بینیمو تمیز میکنم از یه سوراخ از جای بخیه ها خون میادو میگم نکنه بخیه رو کنده باشم!!
عادیه این خون اومدن؟؟
آخه تاپیک خلوت بود کسی چیزی نگفت گفتم شاید نیست کسی
بچه هام میگن تو عکس مشخص نیست انحرافش
آخه دکترم نگفته با سرم بشور. میترسم اینکارو کنم بعد خدای نکرده مشکلی پیش بیاد بعد بگه چرا اینکارو کردی و... مسئولیت قبول نکنه
چی بگم والا!
سویل یکم صبر کن هنوز 1 ماه نشده دخترررررررر ...
آفرین که امضاتو عوض کردی . انرژی مثبت بده بیشتر وقتا ورم باعث کج دیده شدن میشه . نگران نباش همش با خودت تکرار کن بینی من بهترین میشه .... به چیزای بد فکر نکن پیش این و اون هم نشین عیبای بینیتو بگیا فردا میزنن توو روت ...
اگه بینیت عیبش به چشمم نیاد وقتی بگی واسه همه به چشم میاد و 10000 برابر بیشتر از خودت میبینن اونوقت ...
9 اسفند دکتر سجادیان
نسترن قبل عمل انحراف داشتی؟؟؟
مماخا چرا کجکی دارن میشن؟! خخخخ
مهسا تو هم بینیتو پاک کردنی خونی میشه گوش پاک کن؟؟؟