2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015541 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یلدا چشمات ضایع میبینه
دختر خوب اشتباه میکنی قشنگه تازه اگه ورمم داره که بعد بهترم میشه مبارکت باشه عزیزم خیلی خوبه
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
رسما دماغ من داغونه. روم نمیشه عکس بذارم. یلدا تو دیگه حق نداری غر بزنی. فکر کردم مث بینی من ایراد داره ولی خیلی خوبه
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
الان چسب روشه . دو روز دیگه میذارم عکس. مثلا چسبو امروز منشیش اینور کشید زد که کجیش درست شه!!
میترسم چسبو بردارم باز کج شه یا بیفته!
اعصابم خورد ه هااااا
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
آخه بخیه ها نصفست هرطرف بچسبونی همون وری میجوشه!!! نوک بینیم تیزه و تیغه از وسط زده بیرون
گریه ه ه ه ه
سلام بر همگی دوستان ، سال شاد و پربرکتی رو برای همتون آرزو میکنم
1 سوال من الان 1 ماه و یه هفته ای میشه عمل کردم سر بینیم هنوز ورم داره اما یه ور بینیم انگار بکم فرو رفتس نسیت به اونور به نظرتون درست میشه؟ مثه اون سمتش که قرو رفتگی نداره بشه ؟ اینجوری انگار نوکش کجه (که به نظرم یه کمی هم هست ) مثه حالت کلیپسی شده ...نظرتون چیه؟ البته به نظرم از روز اول که گچو برداشتم همینطور بود
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
بچه ها من سرماخوردم گلوم شدیدا ممیسوزه. چه قرصی باید بخورم؟؟ آب دهنمو نمیتونم قورت بدم:-( بینیمم کیپه از دهن نفس میکشم گلو و دهنم خشکه خشکه
سلام سلام
سال نوتون با بینی های نو و عالی(ایشالا که بشه) مبارک

خوبین ؟؟؟خوشین؟؟؟خب خداروشکر

sevil عزیز اصلا" غصه نخور خوب
میشی فقط یه ذره زمان بده عزیرم

یلدا جونم من عکستو ندیدم :-(

شامانا گل تسلیت میگم غم اخرتون باشه گلم
2810