2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر می کنم دکتر یحیوی 6 تومنه.

گرون کردن رو باید از دکتر بپرسین. قانون گرون کردن دکترا با هم فرق می کنه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
ممنون زهره. پس بخیه ها که باز شده جاش خودبخود جوش میخوره؟؟ خیلی نگران انحراف و جوش خوردن محل بخیه هستم. دکتر گفت مراحل ترمیمت کنده یعنی دیر ترمیم میشه چون هنوز کبودیمم هست
دیشب متوجه شدم که توده یا برآمدگی هست دکتر گفت استخوانهاست که هنوز جوش نخورده. یکم ماساژ داد و چسب زد. گفت خوب میشه و ورمام نامتقارنه.
توکل بر خدا انشاالله که خوب و بهتر میشه با گذشت زمان و اونجوریکه میخوام بی نقص و عالی باشه.
از اخلاق دکترم خیلی خوشم میاد. ارامش داره و گوش میده به حرفام. آروم میشم و فعلا با این نا ملایمات و تغییرات کنار میام انشاالله که بهبود پیدا میکنه
امروز دقت کردم دکترم نمونه هاش مث هم نبود. یعنی دماغ عمل شده برای هر کس متناسب با چهره اش بود. آخه بعضی از دکتر ها بینی همرو یک شکل و شبیه هم عمل میکنن که خوب نیست
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
سلام به همه.
قبل هرچی از کسایی که یادم بودن آیدا و صبایی و همه اونایی که برام دعا کردن ممنونم. دوستون دارم :*
بچه ها من از صبح 5 بار عطسه کردم. خیلی نگرانم چی میشه یعنی؟
27 اسفند. نادریان
شامانا عمل که خوب بود. کلا فضا و اینا هم خوب بود. اما چون یکم معطلی داشت استرس داشتم. فکر کنم حدودا 9 عمل شدم.
بعدشم که همش بیهوشیو چرت و اینا بود.
قبل عمل و تو مشاوره کلی به دکتر گفته بودم قوس و سربالایی نمیخوام. چند مین قبل عمل گفت یه قوس کم میدم. گفتم نههههه اما گفت اگه ندم دماغت پسرونه میشه منم گفتم شاید واقعا بد شه دیگه چونه نزدم گفتم پس خیلی محو باشه!!! :)
دیگه نمیدونم زیر این گچ چه خبره. 5 ام گچو باز میکنه. فقط این عطسه ها خیلی نگرانم کرده :(((

27 اسفند. نادریان
پریسان جان من برای عطسه وآبریزش بینی قرص سیتریزین میخورم ازدکترت بپرس بخوری یانه.من برای بخیه هم ازسامی پرسیدم گفت فعلانزن بخیه هارویکشنبه کشیدم بازم ازدکترت بپرس خیلیابعدکشیدن بخیه میزنن.
persian جان عطسه که اصلا نترس هیچی نمیشه با همون دهن باز عطسه کن جلوشو نگیر که فشار نیاره من که انقدر یخ گذاشته بودم سرما خوردم دائمم عطسه میکردم هیچیم نشد !! اون کرمیم که داده با من تتراسایکلین بود یه همچین چیزی باید روی بخیه کشیده نشده زد که بدون درد کشیده شه پوستش خشک نشه اذیت شی
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
2810