2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015468 بازدید | 66527 پست
نسترن برای برداشتن گچ میگه یلدا. روزی که برای برداشتن گچ میریم باید صورت و بدن کامل شسته شه و گچ قشنگ خیس شه
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یلداااااا برای برداشتن گچ همون روز باید بری حموم ها.نه زودتر . من موقع باز کردن گچ گفتم اونجوری دوش بگیریاااااااااااانه زودتر
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
صبح روشن و sevil ممنون
صبح روشن عزیزم دکتر گفت ورم نوک بینیت اصلا نخابیده اگه بخابه کاملا قوس دار میشه تازه دکتر 2 شنبه ای گفت قسمت تیغت باریکتر و کوچیکتر میشه . گفت اون قسمتتم ورم داره. کاش قسمت استخونی بینیم کوچیکتر نشه
sevil فعلا ورم داره کاش گرد باشه. گرد بیشتر دوس دارم. از بینیه نوک تیز متنفرم
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
سلام بر همکی
بیشاپیش عید بر همه دوستان مبارک باشد و سال خوبی را برای همه دوستان ارزو میکنم
سویل جان نگران نباش.معمولا این انحرافات با گذشت زمان و از بین رفتن ورمها بهبود می یابد
ضمنا اکر پرهاتو دستکاری نکنی خودش جوش خواهد شد و جا نخواهد گزاشت
یلدا مبارکه تبریک میگم
ایلا من عکستو دیدم خیلی خوبه،کاش دماغ من اندازه تو میشد،از نیمرخ که بسیار زیبا بود.قوست هم خیلی ملایمه
عروس به سلامتی عمل خوبی خواهی داشت

و در نهایت بینی من هم یکساله شد .ً
2810