2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم اومد ترک باشی از رو عکس.
ببین ati تو رنج 4و5، یا کم تر، فرهنگ و سجادیان و کامیابی و کوهستانی و اینا هست.
حالا دکتر زیاده، مگر اینکه بری مطب گردی که تو این یه هفته پرنده تو مطبا پر نمی زنه.
یا بین همینا انتخاب کن. یا بعد از عید برو دنبالش و دکترای جدید کشف کن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
واللا راسیتش ati باید خودت انتخاب کنی.
ولی از دکترای اینجا که تو این رنج قیمت باشن همیناس که گفتم تا اونجایی که یادمه.
من خودم با هیچ کدومشون حال نمی کنم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
دکتر حمید کوهستانی
نظام پزشکی:28435
جراح پلاستیک بینی و صورت
متخصص گوش ، حلق ، بینی
فلوشیب جراحی آندوسکوپی بینی و سینوس
آدرس:شهرک غرب،بلوار دریا،بعد از خ پاک نژاد،به سمت غرب بر بلوار دریا، جنب بانک سپه، پلاک 260، طبقه ی 4
تلفن:88581414
Ati دیگه خودت می دونی.
من که حاضرم دستی بدم با اون عمل نکنم.
سر همین یه نمونه.
ولی اگه تو قانع شدی و از خوباش خوشت می آد بحث دیگه ایه.
صبا خودت راضی باشی که خیلی بهتره تا مامانت و دیگران .. حالا گیرش به خودت چیه ؟؟ من اعصابم خورد بود دکترم میگفت زشت بودی زشت تر شدی بعد گفت خودتو توو آینه ببین همچین چیز مالی هم نشده !! دیگه یه ذره دیگه میگفت اشکم میریخت . گفتم تغییر نکرده همچین تیغه مو فشار داد اشکم درومد گفت تغییر نکرده ؟؟!! گفتم غلط کردم تغییر کرده . مامانم میگه باهات شوخی کرده ولی قیافه ش جدی بود . خواهر من حسوده میشناسمش . اومدم خونه میگه اینه همون دماغ خودته .
9 اسفند دکتر سجادیان
شامانا تنها دکتری که من با قطعیت می گم هیچوقت باهاش عمل نکنید همین بهرام بادامچی ه
دو سال پیش بینی من شکست و من از روی اجبار و عجله پیش ایشون بینیم رو طی یه عملیات ٤٥ دقیقه ای تحت بی حسی جا انداختم. از خاطره بد عمل که بگذریم من اگه بینیم رو جا اندازی نمی کردم و می ذاشتم خودش جوش بخوره بهتر بود و بینیم صافتر می موند. در واقع با جا اندازی بینیم رو بدتر کرد.
و مساله دومش هم این بود که من ٢ ماه ترشح یه طرفه و احساس مبهم تو یه طرف بینیم داشتم که فکر می کردم به خاطر انحرافیه که به خاطر شکستگی ایجاد شده، بعد از ٢ ماه رفتم پیش دکتر افشار و ایشون یه تیکه از تامپون جا مونده رو از داخل بینی من بیرون آوردن

عزیزم هیچوقت هیچوقت این دکتر رو به کسی معرفی نکن
بینی من استخونی با تیغه ی پهن بود دکتر گفت بیشتر از این جا نداشت میخورد به حفره ی چشمت کور میشدی . گفت دماغت خیلی سربالا بود یکم از دستم در میرفت شکل خوک میشدی .
الانم گفته تیغه مو فشار بدم که پهن نشه واای درد داره ضعف میکنم فشارش میدم :((((((((
بعد گفت برو تا هفته دیگه قیافه تو نبینم
9 اسفند دکتر سجادیان
Samiiiiiiiiii جان، نی نی سایت هیچی به من یاد نداده باشه، این یه قلمو داده که هیچ دکتری رو من حیث المجموع معرفی نکنم.
چون دماغ کجه کوله بی صاحبه،
اما دماغ عملی هزار تا وکیل و وصی پیدا می کنه!!!!!!!!
من معرفی نکردم. گفتم توی این رنج قیمت، دختر عمه ی دوستم پیش این دکتر عمل کرده، که اون راضیه، من نمی دونم.
البته ازین موضوع چشم پوشی نمی کنم که تو این تاپیک بگی نیل فروش زاده، می رن پیشش دماغ عمل می کنن!!!!
کلن اسم نباید آورد باید گفت غضنفر، X,Y, فلانی، یارو، و امثال این کلمات!!!!!!!!!!....؟؟؟؟
2810