2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
ati*20

اگر با ضیا الدین میر حسینی عمل داری به نظر منcancel کن

یکی تو دانشگاه ما باهاش عمل کرده، تو بعضی کلاسا با همیم.

اولا که بینیش خیلی جمع شده و یکم کجه.
یه سمتش تو نوک بینی اندازه ی دو میل چاله شده.
این دفعه سر کلاس تاریخ بقلم نشست و کلاس ساکت بود، مشکل تنفسی هم داشت.
من ازش پرسیدم با کی عمل کرده که دکترش مبادا تو گزینه های من باشه.
به نظر من اگه پولتو پس نده هم بهتره تا پیش اون عمل کنی.
دست کم این یه نمونه که من دیدم خیلی بد بود.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Tactful
شیک که هست اما به سبک خودش.

بگو مماخت چیجوریه الان؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Ati ببخشید من خیلی رک گفتم.
اما می خوام کمک کنم به همه.
وگرنه اهل سه برابر کردن ایرادا نیستم.
شامانا جان راجب عباس زاده که کامل توضیح دادم

یحیوی یه بار اواخر تابستون رفتم نمونه ها اکثرا عالی و بی نقص بود خود دکترم یه نگاه سرسری بهم انداخت و گفت خوب میشه که این حرف ساده منو راضی نکرد
بعد تو نی نی سایت راجب انحراف و عمل بسته و باز بیشتر اطلاعات جمع کردم و دیدم بعضی بچه ها ناراضی بودن
واسه همین برای بار دوم رفتم مطب یحیوی که اون روز فقط دو نمونه دیدم!یکی بسیار عالی وشیک بود و یکیم معمولی رو به خوب
با دکی حرف زدم و اینبار کامل برام توضیح داد و حرف زد و در اخر دوباره بهم گفت بینیم خوب میشه و عملش سخت نیس
بهش گفتم با عمل بسته میشه انحرافمو برطرف کرد؟ اونم گفت زیاد ربطی به نوع عمل نداره و برطرف میشه تقریبا

حقیقتش هیچکس جز یحیوی نتونسته تا الان منو راضی کنه و تنها دلیل تردیدم ناراضیای نی نی سایت و انحرافمه که برخلاف یحیوی دکتر عباس زاده گفت انحراف شدیدیه
صحرایی/سامی/یحیوی/علامه/عباس زاده/دینی
Ati فکر کنم یک سال و خورده باشه. دقیق نمی دونم. اما هر چی می گذره انگاری بدتر می شه.
واقعا خوشحالم که ازش پرسیدم دکترش کیه که تو، توی این هچل نیوفتی!!!!!!!
جدا که وقتی حسم می گه یه کاریو بکن دلیلی داره......

بینیت چطوریه؟ چه رنج قیمتی می خوای؟
Tactful جان خب بگو چه سبکی می خوای؟

برق زدن، بستگی به پوست داره و نوع بینی. خب طبیعتا زیاد اتفاق جالبی نیست، چون بینی بخاطر برق زدن جدا حس می شه از صورت.
بچه ها خودمونیم!

ما اگه این پشتکارو تو درس داشتیم الان پروفسور شده بودیمااا!!!!
آره فران جونی:) اما با عمل تشدید می شه انگاری
صبا
بینی ای که پایه داره، و پیوند غضروف درست و حسابی داره، کاملا مشخصه.
حتی بعضی از دکترا به هر دلیلی بیش از حد اینکارو می کنن. به خوب و بد این زیاده روی کاری ندارم.
اما بعضی بینی ها یه حالت بی ثباتی داره، اصطلاحا حس می کنی شله. محکم نیست. که اینا زودتر افت می کنن.
مثلا من یه نمونه دیدم که این حس رو بهم می داد، خودش هم می خواست ترمیم کنه. بینیش خوشگل بود اما می گفت سفت نیست. مثلا می گفت،ساعتای زیادی اگه به راست بخوابه بینیش یکم به اون سمت متمایل میشه. و ازین مسایل.
حالا دیگه دلیل دقیق پزشکیشو من نمی دونم.
2810