2777
2789
عنوان

بعد هشت سال میرم اردو😎

114 بازدید | 17 پست

بیشتراز دانش آموزهام ذوق دارم،خوراکی گرفتم و کلی برنامه دارم😂😁

امیدوارم خوشبگذره بهشون البته بچه های این نسل رو سخت میشه خوشحال کرد،باهیچ چیز شاد نمیشن نسل ما خیلی قانع بودیم...

بنظرتون اردو کجا ببریمشون بیشتر بهشون خوشمیگذره شماهاییکه بچه ابتدایی دارید بلاخره علاقشون رو بیشتر میدونید راهنمایی کنید برای اردوهای بعد

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهرباازی ولی قبول دارم سخته

دقیقا خیلی سخته،اوایل سال پایه های بالاتر رو برده بودن کلی مشکلات ایجاد کرده بودن اینا که دیگ جای خوددارن

خیلی سخته کنترلشون منم قبول دارم خیلی بهشون خوشمیگذره اما استرسش زیاده

اره اره خیلی

ولی خوش میگذره😭😂

سینما هم خوبه یا باغ پرندگان و اینا

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

تو این فصل سینما خوبهالانم فیلم های خوبی هست واسه بچه ها

فردا قراره بریم تئاتر،اما با شناختی که ازشون دارم حس میکنم خوششون نیاد تلاشمو میکنم تو اتوبوس حداقل بهشون خوشبگذره😂

سینما دوست ندارن تو کلاس فیلم میذارم اصلا توجه نمیکنن بااینکه خیلی جذابه و موزیکال

اره اره خیلیولی خوش میگذره😭😂سینما هم خوبه یا باغ پرندگان و اینا

دقیقا خیلی خوشمیگذره😂

سینمارو فکرنکنم دوست داشته باشن

تئاتر میریم

سینما ،شهربازی ،کمپ ، یا یه اردو توی مدرسه از ساعت پنج تا یازده دوازده نصفه شب 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

دقیقا خیلی خوشمیگذره😂سینمارو فکرنکنم دوست داشته باشنتئاتر میریم

خوش ب حالشون😭😂

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

سینما ،شهربازی ،کمپ ، یا یه اردو توی مدرسه از ساعت پنج تا یازده دوازده نصفه شب

کوچولوان خونوادشون فکرنکنم قبول کنن،همین تئاترم مادرا ناراضی بودن دونه دونه قول گرفتن که حتما حواسم بهشون باشه😕

مامانم میگه یکی میخواد حواسش به تو باشه😬😂

2810