2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016029 بازدید | 66529 پست
سلام ایلای

خوبی ملوس ؟ پس تو هم عمل کردی اخرش ؟ الان عکساتو دیدم
یادمه خیلی دنباله مشاوره بودی تو تاپیک و از همه کمک میگرفتی

خدا رو شکر که مماخت خیلی عالی شده
ولی خب زیادم نیاز به عمل نداشتا !!

خیلی مونده تا ورمت بره
من تو 5 ماهگی هنوز کلی ورم داشتمو دکتر گف نیا برا روتوش و با اصرار خودم قبول کرد

احتمالا اگه یکشنبه مطب باشی همدیگه رو میبینیم اخه باس تامپون و گچمو باز کنه
و خیلی دوست دارم کلا بر و بچ های گل این تاپیکو ببینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فران به نکته ی مهمی اشاره کرد.

من به این نتیجه رسیدم که ورم کارای سامی که می ره، بی شباهت به کارای میترا علامه نیست.

البته کلی فکر کردم تا کشف کردم.
خخخخخ
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شامانا جون مامان نونو راس میگه نوک کارای سامی مکعبی شکله ک من دوس دارم ولی فک نکنم مال علامه اینجوری باشه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
اطلس دیبا

سلام
بی حسی لب ممکنه تا 3 ماه هم طول بکشه تا اثرش بره
ولی اخر میره نگران نباشید

در مورد بخیه:
اشکالی نداره - چیزی نمیشه
بخیه های داخلی خودشون میوفته
کاری نداشته باشید بهش
بذارید رو پای خودش وایسه :|
http://rhinoplasty-info.rozblog.com
بر و بچ من دیگه چشم هام هم تو اینه مشخص نیس :-(

شدم عینه چینی ها !!

چی بخورم دیگه ؟!! پوکیدم بس اناناس خوردم خب ...

کله م پف کرده وحشتناکککککک
ترسناکترین مجتبی عمرم رو تو اینه دیدم شانس اوردم سکته م نزد !
بچه ها من تازه عضو شدم و میخوام بعد از عید عمل کنم.خیلی دکتر ها رو تعریفشونو شنیدم . شیروانی . یحیوی . فرهنگ . فتح سامی و ....

بینیم بالاش استخونیه و نوکش کمی گوشتی و غضروفی. واقعا انتخاب دکتر خیلی سخته . از اونایی که عمل کردن میخوام راهنماییم کنن... pleaseeeeeeeeeeeee
یه نکته در مورد آب کرفس یگم فقط، اگه مشکل معده و از این حرفا دارین حتما با احتیاط و معده پر باشه . من خودم 2 - 3 روز بعد از عمل با آب هویج خوردم ، ببخشید اما حالم بهم خورد ، حدودا 2 ساعت قبلش غذا خورده بودم، کلا تا یک هفته بعد از عمل اشتها نداشتم اصلا به زور سوپ می خوردم با قاشق چای خوری
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352