2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Behseta سوالت چی بود گلم؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
سمااااانه،عکس بده دیگه من مردم
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
رومیناسا جونم مرسی فرم کلی بینیمو دوست دارم ولی دوست داشتم کلا کوچکتر بود اصلا بینیمو کوچیک نکرده حالا منتظرم ورما بره ببینم چی میشه روراست کار خاصی رو بینیه من انجام نداده کسی زیاد متوجه نمیشه عمل کردم از این بابت راضیم که خراب نشده رومیناسا بینیه شما در چه حاله؟راستی بینیه منو قوسم نداده
سوم آذر با دکتر شهریار یحیوی
رومیناسا چسبب وبرداشتم خیلی ورم کرد بعد آمپول عضلانی و زدم یکم بهتر شد ولی روند خوابیدن ورما خیلی کنده که من میترسم میگم نکنه بینیم همین طوری بمونه
سوم آذر با دکتر شهریار یحیوی
کسی نیستتتتتتتتت الوووووووووووووووووووو؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
الهی شامانا جون آرام بخش نخوردی?
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
شامانا منم چند هفته پیش جراحی لثه داشتم.ژلوفن بخور، یه اسپری لیدوکایین هم بخر بزن بیحس میشه.
واییی ی ی ی ی شامانا انشاله هر چه زودنر خوب بشی عزیزم، عملت سخت بوده

بچه ها قرار بود یکسری از بچه ها امروز برن مطب برزنجی نه؟ شیرن یا روباه؟
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
سوال منم جواب بدین لطفا
بینی من استخوانی و غضروفی هست
از کارای یحیوی نادریان سجادیان خوشم اومده
بنظرتون کدومشون ماهرترن و مار خراب کمتر دارن؟
رایتی قیمتاشون تو جه رنجی هست؟
2810