2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام به همگی خواهر من ۳ هفته پیش عمل کرده...تیغه ی وسط بینیش خیلی افتاده شده و از نیم رخ هم آویزونه. ...

یا خدا یعنی چی تیغه ی وسط افتاده؟

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
سلاااام  سلاااااااااام چند هفته ای بود که مشغول خوندن این پیج بودم بلاخره دکتر خودم رو انتخا ...

میشه بگی چ کسی رو انتخاب کردید؟

دوستان توروخدا میشه راهنمایی کیند من رو من میخوام ترمیمی عمل کنم یدکتر خیلی خوب میخوام ک دوباره خراب نکنه خیلی کمک لازم دارم.کسی بوده اینجا تحربشو بگه یک دنیا ازش ممنون میشم 😔😔😔😔 

۴علا پیش باستان نژاد وقت ویزیت برا یکی دوماه دیگه دارم ولی یکی اینستا گفت ترمیم کردم پیش خیلی خراب شده طوری  ک روم‌نمیشه برم بیرون سر این خیلی نارااحتم نکنم این که اینقدر اسمش هست بدترم باشه.

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله بسیار دکتر با تجربه ای هست . ولی مطب برید و نمونه ببینید . 

امکان مطب گردی ندارم۰😓

2810