2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست

منم 6 سال پیش ، پیش دکتر محسن اسدی جراحی بینی انجام دادم.  بینیم استخونی بود ... یه مقدارم انحراف داشت. بعد از عمل انحراف بینیم کامل برطرف شد... خیلی راضی ام ... خیلی خوشحالم اون سال ها عمل کردم....

سلام بچه ها کسی جدیدا عمل کرده؟؟؟کی این گرفتگی بینی باز میشه؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها کسی جدیدا عمل کرده؟؟؟کی این گرفتگی بینی باز میشه؟؟

من تنفسم بعد سه ماه به حالت قبل برگشت . شش ماه گذشته ولی هنوز گاهی آبریزش خفیف دارم . همین خیلی نگرانم کرده میترسم همیشگی بشه 

من تنفسم بعد سه ماه به حالت قبل برگشت . شش ماه گذشته ولی هنوز گاهی آبریزش خفیف دارم . همین خیلی نگرا ...

مرسی جواب دادید من یک ماهه  عمل کردم ولی نمیتونم از بینی نفس بکشم یکی میگف بعد ۳ هفته تنفسش خوب شده بوده ترسیدم 

اینکه آبریزش دارید گفتید به دکترتون؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

داخل بینی هم مثل ظاهرش ورم داره تا ورمش نخوابه ممکنه تنفست مثل قبل نباشه به مرور خوب میشه . الان اوج فصل حساسیت هم هست نمی دونم علت آبریزش حساسیته یا مشکلیه که بعد عمل ایجاد شده

داخل بینی هم مثل ظاهرش ورم داره تا ورمش نخوابه ممکنه تنفست مثل قبل نباشه به مرور خوب میشه . الان اوج ...

اره شایدم حساسیت باشه انشاءالله زود بر طرف شه😍

بچه ها من خیلی از عمل بینی میترسیدم دو سه سال مردد بودم عمل کنم یا نه یکی از دوستام پیش دکتر شیرازی عمل کرده بود انقد از عملش تعریف کرد و خوشگل شده بود بینیش منم ترغیب شدم برم عمل کنم ولی واقعا کار دکتر شیرازی خوبه هم با تجربست من که از عملم خیلی راضی بودم به نظر من دکترت که خوب باشه جراحی هیچ ترسی نداره نتیجه عملتم خوب میشه

من پیشش عمل کردم حدودا ۱۰ روزه !  اصلا راضی نیستم  هر بار صبح پامیشم آیینه رو نگا میکنم ...

چرا میشه بیشتر توضیح بدین، الان چجوری شده که

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
چقدر خوب که راضی هستی مبارکت باشه . عزیزم شما چه سالی عمل کردید و اینکه چقدر هزینتون شد ممنون میشم ب ...

ممنون.من الان تقریبا ماه یازده.هزینه همینجور میرفت بالا فک منم اخرش ۱۶شد نمیدونم یادم نیست

راستی یه صفحه هست اینجا به نام ترمیم بینی 477 صفحه س من شروع کردم مطالعه کردنش /البته امیدوارم صادقا ...

میشه لینک این تاپیک ترمیم بینی رو بزاری

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
من با رجایی عمل کردم دوم تیر  الان بعد دوماه خیلییی بهتر شده  ورم داره هنوز  ولی ر ...

کس بذاری منم به رجایی فکر میکنم، ناحیه ریدیکس بینی شما رو هم بلند کرده، بینی تون کوچکتر از قبل شده یا بزرگ تر، منظور از تیز ی نوک بینی در چه حد یعنی ؟ کاش عکس بزارین، دوستان گروه تلگرامی یا واتساپ بینی اگه هستین منم ادد کنید ، کسی از شایلین و آقا نوید خبر داره ، آقا نوید پیش کی عمل کرده بود؟ 

رجایی  من انتظار اینو داشتم که سایز بینی رو کوچیک نکنه چون کلا طبیعی کاره  ولی نه اینکه ...

نازنین جان چطوره بینیت الان؟ میشه توضیح بدیالان  

به نظر من که واسه انتخاب جراح بینی عجله نکنید و تو انتخابش وسواس به خرج بدید چون واقعا عمل مهمیه خواهر من حدود شیش ماه فقط تحقیق میکرد و نمونه کار میدید تا عمل کرد با دکتر شیرازی که خیلی تو کارش تخصص داره و با تجربه هست خیلیم بینیش خوب شده تا الانم کوچیکترین مشکلی نداشته

2810