2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
رفتارش بد نی کلا تو دلبرو من هر روز دعاش میکنم اما خیلی گریه ام گرفت وقتی گفت نمیشه زیاد تغبیرش داد& ...

چه عالی😍من بینیم خوبه طوری که از کنار همه میگن انگار عمل کردی اما سرش یکم بزرگ و گرده.خیلی رو دکتر وسواسم‌مرسی عزیزم خیلی کمک کردی

چه خوب عزیزم.مبارک باشه🥰😍

پیش مطبش بازم تو اون خط دکترهای معروفی بودن می گفتن ظریف در میارن اما من اینو انتخاب کرده بودم هم از نظر تنفس خیلی برام مهم بود هم این که طبیعی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا میخوام طبیعی باشه و مشکل تنفس نداشته باشم

عمل هم بعدش گلو درد و سختی کلافگی اگ فقط سرش گوشتی آنزیم بینی بزن کوچک میشه من دو تا استخون بزرگ بغل بینیم بود گوشتی هم بود خیلی زندگی برام سخت برا همین عمل کردم

آنزیم میگن خوب نیست و برمیگرده من چیزی میخوام دایمی باشه

اگ فقط مشکل سرش باز میتونی بگی تیپ پلاستی برات عمل کنه ارزون تر هم هست خیلی ارزون تر فک کنم همین میلانی هم تیپ پلایتی عمل کنه

سلام عزیزان

من خیلی نگران هستم

امروز خواهرم از حرص من با تمام سرعت میزد به سرعت‌گیرا و من هر بار حس میکردم بینیم داره میوفته پایین 🥲

خیلی غمگینم

افتاده میشه یعنی؟ 

هفت هفته از عملم گذشته 

نرو اصلا خوب نیست

نه اصلا نمیرم

همه ناراضی بودن از عمل با اون

ولی دکتر آمالی خیلی تعریف میدن، لااقل کسایی که ناراضی بودن خیلی کمن ، خلاصه تو انتخاب موندم ، تعریف مرتضی جعفری هم شنیدم ولی زیادی طبیعی کاره خوشم نمیاد

میدونم هوامو داری.....
رفتارش بد نی کلا تو دلبرو من هر روز دعاش میکنم اما خیلی گریه ام گرفت وقتی گفت نمیشه زیاد تغبیرش داد& ...

چقدر خوب که راضی هستی مبارکت باشه . عزیزم شما چه سالی عمل کردید و اینکه چقدر هزینتون شد ممنون میشم بگید

2810