سلام
مطب گردي دكتر سلطاني فر
خب از اون جايي كه حرف هاي ضد و نقيض درباره ايشون خيلي زياده و من سبك عمل ايشون و خيلي مي پسندم ترجيح دادم حضوري مشاوره بشم
نوبت مشاوره كه به سختي داده ميشه و حدود دو ماهي هم بايد منتظر بمونيد
هزينه ي مشاورشون هم رايگانه
تايم مشاوره از ساعت 7 به بعد داده ميشه ولي اگه ميخواين نمونه ببينيد ساعت سه اونجا باشيد
خلاصه من هم همراه يكي از دوستام رفتيم براي مشاوره ، كه با توجه به اين كرونا و شلوغي مطب ايشون خيلي توصيه نميشه
نمونه هاي يا ماسك داشتن و يا با جسب و تازه عمل كرده بودند
يه خانمي بود سه سال عمل كرده بود و اومده بود براي چك بينيشون كه خودشون خيلي راضي بودن و به شدت توصيه ميكردند، چند تا از دوستاشون هم با ايشون عمل كرده بودن و ميگفت راضي بودن
چند تا نمونه ديگه هم تازه عمل كرده بودن كه يه قوس خيلي زيبايي داشتند ، نوك بين ها هم گردبود و هم تيز
با اينكه تازه عمل كرده بودند ولي پر ورم نبودن و سواخاي بيني هم متقارن بود
تمام مريض ها ميگفتن كلي تحقيق كردند و توسط اشناهاشون معرفي شدند و ديدن كسايي كه با ايشون عمل كردند و راضي هستند .
به طور يقيين نميشه نظر داد ولي چيزي كه مشخصه نحوه ي اشنايي برعكس چيزي كه فك مي كردم توسط واسطه بود نه دنياي مجازي
برخلاف اين كه ميگن دكتر خرابكاري داره ولي من خرابكاري نديدم ، از طرفي از مراجعين ديگه هم پرسيدم ، اونا هم ميگفتن تا الان هر كي ديدند راضي بود
ولي باز به طور كلي نميتونم بگم كارشون عاليه ، چون واقعا يه جلسه كافي نيست
خلاصه ما ساعت نه نوبت مشاوره داشتيم ولي از خوش شانسيمون ساعت 7 رفتيم داخل
مشاوره به صورت گروه هاي 8 نفرست
دكتر اول يه صحبت كلي ميكنن و بعد تك تك بيني هارو بررسي ميكنند
درباره بيني من چون نوكش گوشتي بود گفتند زياد نمي تونه دست بزنه و تغيير زيادي نخواهم داشت و پيشنهاد دادند به دكتراي ديگه هم سر يزنم
البته بايد بگم من خيلي بيني بزرگي ندارند و اين طور كه متوجه شدم كلا دكتر بيشتر بيني استخوني قبول مي كنند و اگر بيني گوشتي بزرگي داشتيد خيلي به ايشون فكرنكنيد
كلا دكتر اصلا چرب زبوني نمي كنند و به تمام كسايي كه با ما مشاوره اومده بودند ميگفتند تغيراتت كمه تا توقع مريض و بالا نبرند
سبك دكتر نيمه فانتزي و خودشون هم اينو عنوان ميكنند پس اگر دنبال طبيغي كار هستيد به ايشون فكر نكنيد
اگه مثل من حوصله ي انتظار زياد نداريد بازم به ايشون فك نكنيد چون واقعا تايم انتظار خيلي طولاني داره
من فعلا نظر خاصي براي عمل باهاشون ندارم ، با توجه به اينكه من تمام درخواستم جمع كردن نوك بيني هست و ايراد ديگه اي نداره و دكتر عنوان كردند نوك بيني خيلي دست نميزنند پس من ترجيح ميدم يكم بيشتر مطب گردي كنم و بيشتر تحقيق كنم
و خلاصه كلام اين كه تو اين شرايط عمل كردن و مطب گردي خيلي كار درستي نيست و اگر عجله نداريد بهتره صبر كنيد