سلام دوستان. قول داده بودم عکس یکسالگی بزارم، الان ۱۳ ماهه عمل کردم. در کل رضایت شخصیه، من خیلی راضیم ، هم از دماغم ، هم از اخلاق پزشکم. من چون پزشکمو از روز ۱۴ عمل دیگه ندیدم و معاینه نشدم، هنوز دو تا بخیه تو نوک بینیم مونده که هر از گاهی اذیت میکنه ولی چون کار زیبایی هست دکترها اینجا دست نمیزنن بهش!!!
در کل دوستان چند تا توصیه دارم
۱: کار پزشک خیلی مهمه ولی اخلاقش مهمتره. چون هر پزشکی احتمال خطای پزشکی داره حتی بهترینها و با تجربه ترینها. و مهم این هست که برخوردشون و حمایتشون بعد از عمل به چه صورت هست. وقتی کار مشکل دار میبینید، حتما بپرسید از طرف که حمایت دکتر به چه صورت بوده
۲/ دکتر جوان و پیر مهم نیست، اتفاقا کار کشته تر ها چون مریض به اندازه کافی دارند ممکنه بعضیهاشون دقت کافی رو نکنن یا حتی خودشون عمل نکنن ولی جوانترها چون دنبال مریض جمع کردن هستند ،. دقت و حوصله بیشتری به خرج میدن
۳/ اصلا به عکسهای سایت کاری نداشته باشید، واقعا نشونه کار پزشک نیست. من خودم به شخصه اگر میخواستم با عکسای اینستای دکترم برم عمل، عمرا میرفتم. اولین بار یه دماغ عالی دیدم ، ازشون سوال کردم، معرفی کرد وقتی عکسهای وبسایت رو دیدم دودل شدم. رفتم مطب، خود دکترو رفتارش و دو تا مریضو دیدم ، و خوشم اومد .
در کل تا مطمین نیستین عمل نکنین. فعلا هم اصلا عمل نکنید بزارین کرونا تموم شه چون فقط خودتون نیستین که درگیر میشین کل خانوادتون به خاطر شما درگیر میشن
باز هم میگم دماغ سلیقه ای هست، من خودم برام مهم بود هیچ کس نفهمه عمل کردم و اون هم شد.
مراقب خودتون باشید.❤️
در ضمن من نی نی سایت اصلا نمیام که بتونم جوابتون رو بدم. فقط چون قول داده بودم اومدم. اطلاعات در امضام هست. دوستان قدیمی هم منو میشناسن که پزشک هستم.