2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستان من روز دوشنبه برای بار دوم رفتم مطب دکتر سامی برای دیدن کیسهای جراحی شده یه خانومی بودن ۶ ما ...

سلام.من واقعا نمی تونم مطب گردی کنم.بینیم بزرگ و گوشتیه.حداکثر ۱۲ تومن بتونم هزینه کنم.به نظرت چه دکتری خوبه برام؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من واقعا نمی تونم مطب گردی کنم.بینیم بزرگ و گوشتیه.حداکثر ۱۲ تومن بتونم هزینه کنم.به نظرت چه دک ...

سلام عزیزم منم بینیم گوشتی چنتا دکتری که رفتم مشاوره همگی بالا ۱۴ ۱۵ تومن قیمت دادن تو این رنج شما هنوز دکتری پیدا نکردم

سلام دوستان. قول داده بودم عکس یکسالگی بزارم، الان ۱۳ ماهه عمل کردم. در کل رضایت شخصیه، من خیلی راضیم ، هم از دماغم ، هم از اخلاق پزشکم. من چون پزشکمو از روز ۱۴ عمل دیگه ندیدم و معاینه نشدم، هنوز دو تا بخیه تو نوک بینیم مونده که هر از گاهی اذیت میکنه ولی چون کار زیبایی هست دکترها اینجا دست نمیزنن بهش!!! 

در کل دوستان چند تا توصیه دارم

۱: کار پزشک خیلی مهمه ولی اخلاقش مهمتره. چون هر پزشکی احتمال خطای پزشکی داره حتی بهترینها و با تجربه ترینها. و مهم این هست که برخوردشون و حمایتشون بعد از عمل به چه صورت هست. وقتی کار مشکل دار میبینید، حتما بپرسید از طرف که حمایت دکتر به چه صورت بوده

۲/ دکتر جوان و پیر مهم نیست، اتفاقا کار کشته تر ها چون مریض به اندازه کافی دارند ممکنه بعضیهاشون دقت کافی رو نکنن یا حتی خودشون عمل نکنن ولی جوانترها چون دنبال مریض جمع کردن هستند ،. دقت و حوصله بیشتری به خرج میدن

۳/ اصلا به عکسهای سایت کاری نداشته باشید، واقعا نشونه کار پزشک نیست. من خودم به شخصه اگر میخواستم با عکسای اینستای دکترم برم عمل، عمرا میرفتم. اولین بار یه دماغ عالی دیدم ، ازشون سوال کردم، معرفی کرد وقتی عکسهای وبسایت رو دیدم دودل شدم. رفتم مطب، خود دکترو رفتارش و دو تا مریضو دیدم ، و خوشم اومد .

در کل تا مطمین نیستین عمل نکنین. فعلا هم اصلا عمل نکنید بزارین کرونا تموم شه چون فقط خودتون نیستین که درگیر میشین کل خانوادتون به خاطر شما درگیر میشن

باز هم میگم دماغ سلیقه ای هست، من خودم برام مهم بود هیچ کس نفهمه عمل کردم و اون هم شد. 

مراقب خودتون باشید.❤️

در ضمن من نی نی سایت اصلا نمیام که بتونم جوابتون رو بدم. فقط چون قول داده بودم اومدم. اطلاعات در امضام هست. دوستان قدیمی هم منو میشناسن که پزشک هستم. 

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         

سلام دوستان...کسی اینجا با تیم جراحیnose.surgeryآشنایی داره؟؟کاراشون رو گزاشتن تو پیج خیلی تمیر وقشنگ بودن و قیمت کم البته با توجه به کم کار بودن یا نبودن بینی...لطفا اگر کسی میشناسه یا کاراشون رو از نزدیک دیدن لطف کنه بگه

سلام.من واقعا نمی تونم مطب گردی کنم.بینیم بزرگ و گوشتیه.حداکثر ۱۲ تومن بتونم هزینه کنم.به نظرت چه دک ...

سلام اگر شیرازی یا شیراز میتونی بری بهت افشین باقری رو معرفی کنم

سلام من با برادران عمل كردم تا اينجاي كار چندان راضي نيستم

سلام شایلین جان

منم با دکتر برادران عمل کردم الان یک سال و دوماه که از عمل بینیم میگذره به تیغه ی بینیم که دست میزنم برامدگی داره اصلا صاف نیست برای شما هم اینجوری شده یا نه منم تا الان از بینیم زیاد راضی نیستم  

منكه واقعا خسته شدم از گشتن دنبال دكتر 

چند ساله الان دنبالشم 

هرچي بيشتر ميگردم كمتر به نتيجه ميرسم

خوشبحال اونايي كه راحت دكتر انتخاب ميكنن و هموني ميشه كه ميخوان

2810