2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
ورم بینی به مرور کم میشه از حالت سربالا بودن درمیاد تو شرایط پیک بیماری کرونا اصلااااا کورتون تزریق ...

مرسی عزیزم چون واقعا اعتماد بنفسم صفر شد عمل کردم ... ورم لعنتی هم اصلا کم نمیشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.  یکماه برای قضاوت خیلی زوده. تا یکسال قضاوت و نگرانی ممنوع عزیزم. میدونم سخته ولی واقعا ...

فدات عزیزم چقدر با حرفاتون ادم ارامش میگیره چون واقعا بیتابی میکنم تو این یک ماه سربالاییش رو مخم سوراخا بینیم مشخص کاش هر چ زودتر بیفته با خودم میگم چسب زیر رو نزنم ک سریعتر بیفته ...

مرسی عزیزم چون واقعا اعتماد بنفسم صفر شد عمل کردم ... ورم لعنتی هم اصلا کم نمیشه 

بابونه دم کن بخور کورتون داره.تو غذاهات زردچوبه زیااااد بریز کورتون داره.اینا موقت ورم کم میکنه یعنی اگه یه روز درمیون بابونه بخوری یا هرروز تو تمااام غذاها زردچوبه زیاد بریزی شاهد هیچ ورمی نخواهی بود.البته اکثر ورم بینی با زمان برطرف میشه 

سلام از لطفی که بمن داشتید سپاسگزارم. واقعا از کار سایت دکترا اونها رو قضاوت نکنید. مثلا دکتری مث ...

خواهش میکنم واقعیاتورو گفتم.

بنظرتون دکتر سامانم همینطوره؟ خودتون واسه بینی گوشتی کی یا کیارو پیشنهاد میدید؟ فارق از قیمتش جراح حاذقی باشه.

شایلین جان ممنون به خاطر محبتت شرمنده ام کردی🥰🥰 خوشحالم که الان راضی هستی و مطمئن باش در طول زمان بهتر و بهتر میشه

خب در مورد این برآمدگی خودم فکر میکنم که استخوانه و قرار نیست صاف بشه. خود دکتر هم گفت که هیچ بینی عملی با دست زدن کاملا صاف نیست و اگه اون برآمدگی توو ظاهر مشخص بشه اونوقت ایراد محسوب میشه. این برآمدگی در حالت عادی مشخص نیست ولی موقعی که بینیم ورم میکنه انگار اون قسمت ورمش بیشتر به چشم میاد. نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه. باز هم در طول گذر زمان بهتر  معلوم میشه که عاقبتش چی میشه. البته این هم بگم که اوایل روی تیغه بینیم دست که میکشیدم (جای قوز بینی) برآمدگی هایی وجود داشت که اصطلاحا میگن پینه ولی الان با لمس کاملا صاف و یکدست شده و امیدوارم این اتفاق برای برآمدگی کنار تیغه هم اتفاق بیفته 

من میخوام عکسم رو بذارم ولی نمیدونم کی بذارم که آنلاین باشی🤔 خیلی هم مایلم عکس بینی تو رو هم ببینم😍 

برادر من پيش خليل مقدم عمل كرده 5سال پيش كلا راضي نيست ظاهري بدم نشده هااا ولي زياد خوبم نشده و اينك چند وقت پيش يه چيزي بينيم گير بود من فك كردم مو هست با موچين كشيدم ديدم نخ آبيه (من خودم فك ميكردم نخ آب شدنيه اينو نشنيده بودم تا حالا)كلا خراب كاري زياد داره

دو تا از دوستام پيش ساريخاني عمل كردن طبيعي شده و راضين 

خودم مطب امير حسين محمدي مفرد تو صادقيه رفتم  ك كلا خيلياااارو رد كرد همه هم واسه مشاوره اومده بودن شايد دو تا اومده بودن چسب عوض كنن يعني كلشو بخوايم حساب كنيم فقط واسه مشاوره اومده بودن خب ب من گفت بيني خوبي ميشع واست ولي خالمم باهام بود  دماغش شكسته بوده تو بچگي و انحراف داشته و گفت نياز ب عمل نيست ميخواي چيكار عمل كني خب من ب اين دليل نتونستم اعتماد لازم و كنم

تو همين مطب محمدي مفرد يه خانمي واسه مشاوره اومده بود كه قبلا توسط بهرام مقدم عمل شده بود و بينيش كاااااملاااا كج بود و اومده بود واسه ترميم

يه خانمي هم اومده بود كه چونشو دكتر نيما صادقي اورده بود جلو و افتضاح بود اونم اةمده بود واسه اينك چونشو برگردونه سرجاش

يكي از دوستام پيش دكتر اكبري تو فرمانيه عمل كرده بود و راستش اصلا خوب نشده بينيشم گوشتي بوده يعني فك كنم گوشتيارو خوب عمل نميكنه زياد

خواهرشوهر خودم پيش دكتر افلاكي عمل كرده بيني گوشتي از ظاهرش خوشم نمياد خوب نشده تازه واسه ترميم رفته افلاكي دوباره عمل كرده

يكي ديگ از دوستام و يكي ديگ پيش دكتر سلطاني فر عمل كردن و همون سليقه من بود كارش مشكل تنفسي هم ندارن منم ب واسطه دوستم رفتم واسه مشاوره چون دير وقت مشاوره ميداد ،،منم رفتم و اونجا اونايي ك عمل كرده بودن يعني ميشد باهاشون حرف زد و تقرييا راضي بودن 

ب منم گفت 70درصد اكي ميشي و خوب ميشه 

نه عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد کسایی که مسافر هستن عمل میکنن چه خارج از کشور چه ایران بعد برداشتن گچ م ...

ممنون از جوابتون😘

میترسم تو چسب زدن خرابکاری کرده باشم😧

من فک می کنم چون جراحا یه چند ماهی بیکار میشن و اغلب پولکین پس قیمت بالا میره تا بتونن این چند ماهو جبران کنن 

مثلن دکتری که 15 می گرفته 20 تمن بگیره تازه شایدم بیشتر !!!!!

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
سلام به همگی امروز اتفاقی هوس کردم یه سری به این تاپیک بزنم و فهمیدم که به دورهمی دیر رسیدم متاسفان ...

ببخشید هزینه عملتون چقدر شد؟ چقدر تحقیق کردین؟ منم نمونه کاراشو تو نت دیدم از اینکه طبیعی در میاره خیلی خوشم اوند..‌البته نمیدونم عکسا چقدر تبلیغی هستن... 

آدرس مطبشم بهم میدی؟

کاش من الان جات یودم و ی سال از عملم میگذشت خسنته شدم بس که گفتم برم نرم..

میترسم بعد عمل پشیمون بشم.. از اینکه سوراخای بینیم بزنه بیرون و یا خیلی نوک بینیم نازک بشه میترسم... میشه تجربه تو از بیمارایی که دیدی بهم بگی‌..

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
2810