در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان عزیز.متاسفانه من نتونستم به دورهمی برسم و ۸ ماهه که سایتو دنبال میکنم خیلی دوست داشتم عکس بینی هارو ببینم خیلی حیف شد.اگه امکانش هست همه دوستان ساعت مشخصی بیان و عکسشونو بذارن مخصوصا کسایی که ترمیم انجام دادن .منم همچنان دنبال دکتر واسه ترمیم میگردم و هزینش خیلی برام مهمه .
من اصلا حالم خوب نبست افسرده شدم همش فکر خودکشی میاد تو سرم قرص ارامبخش بهم میدن ایقد ک حالم بد خیلی ...
سلام
دوست عزیز آرامش خودتو رو حفظ کن این حس شما رو ۹۰درصد کسانی که عمل کردند داشتند .خودِ من تا یه مدت تو آینه نگاه می کردم حس می کردم چهره ام مثل کسانی شده که یه بیماری خطرناک و مزمن دارند.فکر کنم تازه عمل کردید .الان باید حسابی به خودتون برسید و به هیچ چیز دیگه فکر نکنید ممکنه به نظر نیاد ولی کل صورتتون ورم داره و قطعا چهره اتون طبیعی نیست بینی ورم داره و اوایلش یه مقدار سربالاتر ِ طوری که ممکنه حس کنید بینی تون کوتاه شده.اصلا به فرم بینی و چهره اتون از الان فکر نکنید چون بعدش می بینید که بیهوده خودتونو اذیت کردید
سلام دوست عزیز آرامش خودتو رو حفظ کن این حس شما رو ۹۰درصد کسانی که عمل کردند داشتند .خودِ من ...
امین جان یک ماه عمل کردم بینیم سربالا شد سوراخای بینیم مشخص حس میکنم کوتا شد چشام ی حالتی شدن انگار شبیه ی حیون شدم از همه دوری میکنم از خونه بیرون نمیزنم همش غصه میخورم ۶کیلو کم کردم تو این مدت نمیدونم چکار کنم میترسم این شکلی بمونم
امین جان یک ماه عمل کردم بینیم سربالا شد سوراخای بینیم مشخص حس میکنم کوتا شد چشام ی حالتی شدن انگار ...
عزیزم روز به روز بهتر می شه می دونی علتش غریبگی با چهره ی جدیدتِ اصلا چیز غیر طبیعی نیست اتفاقا منم اون اوایل گاهی حس می کردم شبیه روباه شدم به خدا باور کن و منم مثل شما استرس داشتم راستش اصلا نمی دونستم چجوری شدم تا اینکه کم کم بیرون دراومدم و همه هی اونایی که می فهمیدن هی تعریف می کردن بعدش کم کم درست شد انگار اعتماد به نفسم برگشته بود منم ۴۷،۴۸ شده بودم جوری که هر کس منو می دید می گفت چرا این قدر لاغر شدی.
افرین منم شبیه روباه شدم وااااای خدااااا یعنی این سربالاییش خوب میشه میاد پایین ؟ چسب زیر و نزنم ک ز ...
😁😁😁😁 دیدی گفتم به حرف من گوش کن.
ببین همون طور که دکتر گفته چسب بزن اصلا هم الکی نگران نباش من بعد از یه مدت که صورتم و بینی ام جاافتاد همش می گفتم کاش ۱۰ سال پیش عمل می کردم.بله قطعا بینی افت می کنه و حالت نرمال پیدا می کنه بخشی از این سربالا به نظر رسیدن برمی گرده به تورم.فقط یه چیز بگم هر چی الان حرص بخوری فقط از کفت رفته .من الان خیلی تصادفی اومدم تو تاپیک می خواستم برم بخوام پیغامت رو دیدم یادِ اون روزای خودم افتادم دقیقا از شدت اضطراب یه شب تا خودِ صبح خوابم نبرد.اون موقع کسی نبود اینا رو به من بگه ولی من الان هستم و به شما می گم با انرژی مثبت پیش برو اصلا فکرشو نکن برو دنبال خوردن چیزای تقویتی توی جمع خانواده باش خودتو سرگرم کن شبا خودتو ک صورتت رو توی هاله ی نور تجسم کن و ببین که چقدر خوشگلتر شدی .باور کن همین ها توی نتیجه ی نهایی تاثیر داره دیدم که می گم.الان برو با خیال آسوده بخواب