2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام به همگی 

سال نو مبارک باشه

یه تشکر خیلی ویزه میکنم از تمام دوستانی که تجربه ی بعد عملشون و در اختیار ما قرار دادن  و به اشتراک گذاشتن

امیدوارم این بیماری زودتر تموم بشه و ما هم به گروه افراد بعد از عملی بپیوندیم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بینی من یکم سربالا شده به نظرتون میفته یک ماه عمل کردم .... واسه ورم هم شنیدم امپول بتامتازون ...

ورم بینی به مرور کم میشه از حالت سربالا بودن درمیاد

تو شرایط پیک بیماری کرونا اصلااااا کورتون تزریق نکنید مقاومت بدن در مقابل ویروس کم میکنه بتامتازون عوارض زیادی داره کمی صبور باشید💜

سلام

من حدود یک ماهو ده روزه عمل کردم

از بعد گچ برداشتن دیگه نرفتم مطب تماسی نداشتم با دکتر با اینکه گفته بود دو هفته بعد بیا 

منم با این شرایط کرونا قرنطینه ام تو خونه

مشکلی نداره ایا😕😕😕

سلام به همگی

امروز اتفاقی هوس کردم یه سری به این تاپیک بزنم و فهمیدم که به دورهمی دیر رسیدم متاسفانه😭 شایلین جان اسممو دیدم که منو هم دعوت کرده بودی و راستشو بخوای خیلی خوشحال شدم😍 اگه اشکال نداره منم تجربیات هرچند کمم رو بگم

نام دکتر: ابیانه

تاریخ عمل: ۲۱ فروردین ۹۸ (دقت کنین که یک سالگی مماخم نزدیکه😋🥳)

هزینه عمل: ۸ تومن 

میزان رضایت کلی تا اینجای کار: خوبه ۹۰٪ راضیم

نمره کلی بینی: ۹۰ از ۱۰۰ 

نمره خدمات پس از عمل: مشکل خاصی نداشتم و و هر سوالی که توو چکاپ های بعد عمل پرسیدم با آرامش همیشگی و لبخند جواب دادن و همیشه خوشحال از مطبشون بیرون اومدم (عاشق اون ریلکس بودنشون هستم😂)

اگه زمان برمیگشت این دکتر رو انتخاب میکردید: 

تقریبا دو هفته دیگه میشه یک سال که عمل کردم و واقعا باورم نمیشه که به این زودی گذشت. برخلاف انتظارم فک میکردم چون به گفته دکتر پوست خوبی دارم ورمم کمتر از یک سال طول میکشه ولی با وجود این باز هم ورم مهمانمه البته بعضی روز ها بیشتر بعضی روزها کمتر یعنی ورمم کامل از بین نرفته (خیلی هم مهمان پروییه بدون دعوت اومده نمیخوادم بره😂) فرم کلی بینیمو دوس دارم ایراد های جزئی دارم مثلا بعضی روزها سوراخای بینیم متقارنه گاهی متقارن نیست که نمیدونم نتیجه آخر دقیقا کدوم حالت میشه! یه برآمدگی عدس مانندی کنار استخوان بینیم دارم که کامل رفع نشده ولی توو ظاهر مشخص نیست و دیگه اصلا بهش فک نمیکنم😊 (اوایل که کشفش کردم خیلی ناراحت شدم.. خودمو اذیت کردم حرص خوردم.. ولی بعد از سه ماهگی تصمیم گرفتم بیخیال باشم و خوشبختانه خیلی جواب داد)  ایراد های بزرگی مثل کجی مشکل تنفسی خداروشکر ندارم

اگه برمیگشتم عقب باز هم ابیانه رو انتخاب میکردم چون سلیقه ام خیلی به سلیقه دکتر نزدیک بود☺️

یه توصیه هم به همه دوستایی دارم که تصمیم گرفتن عمل کنن. اگه آدم حساسی هستین خیلی دقیقین و افکار وسواس گونه دارین اگه بینی کم ایرادی دارین که فقط برای تنوع میخواین عمل کنین خواهشا بیشتر فک کنین چون عمل بینی واقعا منی که زیاد حساس نبودم در مورد نتیجه رو پیر کرد واقعا آدم بعد از عمل انتظارای غیر واقعی پیدا میکنه حساس میشه و هم خودشو دیوونه میکنه هم اطرافیانو. اگر تصمیم دارین عمل کنین اول ببینین ارزش این سختی هارو داره یا نه.

و در آخر

امیدوارم همتون به نتیجه دلخواهتون برسین🌷❤️

سلام به همگی امروز اتفاقی هوس کردم یه سری به این تاپیک بزنم و فهمیدم که به دورهمی دیر رسیدم متاسفان ...

به به سلام عزیزدلم⚘

قطعا اینکه آدم صبح بیدار شه و پیام یه دوست خیلی عزیز و قدیمی رو بخونه، خیلی خوش شانسی میخواد😍

نمیدونی چقدر خوشحالم کردی که اومدی😘

و باز نمیدونی چقدر بیادت بودم و جات چقدر خالی بود توی مهمونی مجازی‌مون😊 

مهمونی مجازی تجربه عالی‌ای بود، انشالله بازم چندماه دیگه تکرارش میکنیم.

مرسی که تجربیاتت رو به اشتراک گذاشتی...

بخصوص که تو داری یکساله میشی و نظراتت میتونه به خیلی‌ها کمک کنه.👍

من وقتی عکس اونموقع تورو دیدم یادمه خیلی از فرم کلی بینیت خوشم اومده بود. ابیانه بینی‌ها رو باریک و کوچک و شیک درمیاره و سلیقه منم به ایشون خیلی نزدیکه.

ضمننا من اخلاق و منش ایشون رو هم خیلی خیلی میپسندم.👍👍👍👍

راستی عزیزم یه سوال؛ (فقط چون قراره به بچه‌های تاپیک اطلاعات بیشتری بدیم میپرسم)🤔

در مورد اون برجستگی کنار بینی (چون سوال خیلی هاست وقتی میخوان ابیانه رو انتخاب کنند) یادمه اون موقع که من عکست رو دیده بودم این برجستگی خیلی خیلی جزیی پیدا بود و با توجه به کلیت زیبای بینی واقعا قابل اغماض بود. یادمه خودت هم میگفتی با لمس کردن بیشتر حس میشه تا دیدن.

البته یادمه مفصل باهم تحلیلش کردیم و نهایتا به این نتیجه رسیدیم حساسیت تو در موردش بیش از واقعیت هست و واقعا ایراد خیلی جزیی محسوب میشه. 🤗

الان آیا به ظاهر پیداست و یا اینکه کامل حذف شده و فقط با لمس میفهمیش؟ کنجکاوم میخوام بدونم ورم بوده یا استخون. 

و اینکه دکتر بهت چی گفت؟

در ضمن اینم بگم، منم که با برادران عمل کردم وقتی بینیمو لمس میکنم قلمبه سلمبگی هایی میاد زیر انگشتم اما در ظاهر بینی معلوم نیست و مهم نیست.

و در نهایت بابت داشتن بینی زیبا و شیک بهت تبریک میگم، خوشگل بودی خوشگلتر شدی.

خیلی عزیزی

مراقب خودت باش😘😘😘😘😅

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
به به سلام عزیزدلم⚘ قطعا اینکه آدم صبح بیدار شه و پیام یه دوست خیلی عزیز و قدیمی رو بخونه، خیلی خوش ...

پ.ن. خط آخر آخر اون استیکر خنده رو دستم اشتباهی خورده و چون دیر دیدم لذا نتونستم ادیت کنم.  😅

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بچه ها بینی من یکم سربالا شده به نظرتون میفته یک ماه عمل کردم .... واسه ورم هم شنیدم امپول بتامتازون ...

سلام. 

یکماه برای قضاوت خیلی زوده. تا یکسال قضاوت و نگرانی ممنوع عزیزم. میدونم سخته ولی واقعا چاره‌ای جز صبوری نیست.

در مورد نوک بینی، بله سرش میاد پایین نگران نباش.

خواهرانه توصیه میکنم حتی الامکان هیچ وقت برای تزریق کورتون بمنظور کاهش ورم، خودت پیشقدم نباش. مگه اینکه خیلی موضوع خاصی باشه و خودِ دکترت بگه چاره دیگه‌ای نداریم.

لذا هرگز خودت پیشنهاد دهنده این موضوع نشو و حتی اگه دکتر هم خواست بزنه مطمن شو که آیا زدنش چقد فورس ماژور است؟

کورتونی که به بینی تزریق میشه عوارض جدی کورتون رو برای بدن نداره. خطرش از اون لحاظ جدی نیست اما در مواردی ممکنه باعث آب شدن بیش از حد بافت زیر پوست در محل تزریق بشه که میتونه باعث گودرفتگی و فرورفتگی بینی در محل تزریق و حومه آن بشه و ظاهر بینی رو خراب کنه. البته خیلی از دکترها میگن که قابل اصلاح است اما بهرحال ممکنه دیگه اون بینی صاف و یکدست رو نداشته باشی. لذا تکرار میکنم جز در موارد ضروری خودت پیشقدم نباش و پیشنهاد نده به دکترت.

سلام وقت همگی بخیر. انشالا سال خوبیو شروع کرده باشید. آرزوی سلامتی  و تندرستی برای خودتون و خو ...

سلام

از لطفی که بمن داشتید سپاسگزارم.

واقعا از کار سایت دکترا اونها رو قضاوت نکنید.

مثلا دکتری مثل حمیدرضا نوری در سایت عکسهای فوق العاده از بینیها میذاره ولی عملا بینیها به ندرت اون شکلی میشه و حتی به گفته خیلیها توی عکس گذاشتن از اصلاحات فتوشاپی استفاده میکنه. یا دکتری مثل غ.احمدی که اصلا سایت نداره!

ضمننا سلایق فرق میکنه 

لذا فقط حضوری بروید و تا زمانی که حضورا چندین کیس بالای یکسال ندیده اید قضاوت و انتخابی نداشته باشید.

سلام من حدود یک ماهو ده روزه عمل کردم از بعد گچ برداشتن دیگه نرفتم مطب تماسی نداشتم با دکتر با این ...

نه عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد کسایی که مسافر هستن عمل میکنن چه خارج از کشور چه ایران بعد برداشتن گچ میرن، این رفت و آمدا واجب نیست خصوصا تو این اوضاع، همه چی به تکنیکای دکتر بستگی داره و این چسب زدنا بعد دو هفته هیچ معنی خاصی جز کم تر کردن ورم نداره

2810