2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
ممنون عزیزم  خدا کنه ولی الان خیلی ضد حاله 😓

شما خودت از قبل عمل روحیه ت ضعیف بود صبر داشته باش دختر تازه سنی هم نداری منو بگی یه چیزی تا عمل کنم و بینیم ورمش بخوابه پیر شدم رفته 😅 من از الان بخودم میگم لااقل تا دو ماه ایراد نگیرم بعد عمل 

همین که تنفست خوبه یعنی ۵۰ درصد حله 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی نسیم جان از بینیت راضی هستی؟ من رفتم پیش رجایی گفت زیاد تغییر نمیکنی من میگم عمل نکن ولی قارونی ...

سلام عزیزم برای من دو ماه شده و دیگه چسب نمیزنم گرچه خیلی ورم دارم

الحمدلله تا الان راضیم ولی حتما ملاکتون رو نمونه های شش ماه به بالا بگذارید.

فعلا چیزی که در مورد رجایی میتونم بگم اینه که قرینگی و صافو صوفی بینی و راستی تیغه هاش خیلی اوکیه واقعا رو این چیزا دقت داره اما خوب بعضی از نمونه هاش نوک تیزن و این مسیله رو در نظر بگیر 

در مورد قارونی زیاد اطلاعات ندارم ولی یه نمونه که باهاش در ارتباط م خیلی خوب شده و هیچ مشکلی هم نداره

انشالله موفق باشی

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
❤اولین تجربه چسب زدن در منزل!❤ بچه ها این یکی از خاص‌ترین تجربه‌ها بعد از عمل هست... اولین باری ...

شايلين دوست داشتني عاشق نوشتنتم من چه جالب انگار داشتم خودم رو بعد عمل تصور ميكردم نگران نباش عادت ميكني من مطمئنم تو انتخاب دكترت با توجه به معيارات خطا نكردي پس صبور باش و به خودت زمان بده 

اميدوارم كم كم با فروكش ورمت بيني ات چنان به دلت بشينه كه هيچ وقت از تصميم بزرگي كه گرفتي پشيمون نشي و بشه بهترين تصميم زندگيت

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)
همین دیگه مطمعن نیستم‌از این حرف  فک میکنم جمع نمیشه فقط چشم بهش عادت میکنه فک میکنن ک جمع میش ...

عزیزم بینیتون خیلی قشنگ شده مبارکت باشه عزیزم.من استخونی بود بینیم عزیزم وقتی گچ و باز کردم باامروزم اصلا قابل مقایسه نیست.جمع میشه کلی عزیزم.اصلا عادت کردن نیست واقعا کوچک میشه.

❤اولین تجربه چسب زدن در منزل!❤ بچه ها این یکی از خاص‌ترین تجربه‌ها بعد از عمل هست... اولین باری ...

عزیزم این غریبه ایشالله به زودی یه آشنای دوست داشتنی میشه که همش با خودت میگی کاش زودتر میومد مهمون صورتم میشد 😍😍😘

در مورد ورم هم باید بگم ورم رو جز صبر ایوب درمانی نیست

ایشالله عاقبت به خیری خودمونو مماخامون 😁😍

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
اینم قبل

وااااا عزیزم من جای شما بودم عمرا عمل نمیکردم دماغ قبل عمل مشکل نداشت بعد عمل هم اصلا ایراد نداره ، شما بودین گفتین دماغتون گوشتی بود؟؟  آخه این کجاش بعد عمل بزرگ شده اتفاقا خیلی خیلی هم کوچیکه منو باشه وقتی اینجوری میگین میگم وای خدایا ببین چجوری شده که ناراحتم اینقدر زندگی رو سخت نگیرید بابا دماغ منو ببینید میگید چرا تاحالا نمردم

نشون بدم؟

شما خودت از قبل عمل روحیه ت ضعیف بود صبر داشته باش دختر تازه سنی هم نداری منو بگی یه چیزی تا عمل کنم ...

بخدا نمیدونم چرا اینطوریه اخلاقم خخخخ همش عذاب میدم خودمو

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
عزیزم بینیتون خیلی قشنگ شده مبارکت باشه عزیزم.من استخونی بود بینیم عزیزم وقتی گچ و باز کردم باامروزم ...

فدات شم مرسییی

انشالله ک همینطور باشه

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
بچه هایی که عمل کردین حس بویایی و چشایی تون چند وقت بعد عمل مثل قبل شد؟

بویایی من بعد از برداشتن تامپون مثل قبلش بود . چشایی هم از اول مشکل نداشتم .ولی دختر عموم میگفت تا دوماه بعد از عمل مشکل داشت و اصلا بوها رو حس نمیکرد و حتی مزه غذا رو هم متوجه نمیشد😮 بعد از اون حل شد 

2810